התלבטות

aa8255

New member
התלבטות

שלום רב, אני גרושה מזה מספר חודשים. התגרשתי כי לא הסתדרנו, הוא רצה חופש, נשים אחרות,, קשה היה לו במסגרת החיים הזוגיים והמשפחתיים, סגרנו אותו. , לא רצה לעבוד על הקשר בטיפול זוגי ושחררתי. אחרי חודש וחצי חזרנו לחודש נסיון שגם שם זה לא הלך ונפרדנו שוב. סך הכל היינו נשואים 7 שנים + 2 ילדים. כעת אחרי מספר חודשים הוא רוצה לחזור,הוא משגע אותי, אומר שהבין את הטעות, רוצה לתקן הכל, לי יש תחושה שהוא נמשך אלי מינית ואיננו באמת מעוניין להשתנות. אני לא מאמינה כרגע לאף מילה שלו. הוא אומר שהוא מבין שהוא פגע בי אבל לפחות שאשאיר לו פתח לאיזה תיקון או סיכוי כלשהו בעתיד הקרוב, שאולי נצא יחד שוב כדי לשנות משהו. אני בהתלבטות. מצד אחד התרגלתי לחיים לבד והם מאוד טובים לי ומצד שני משהו מושך אותי אליו,,,,אולי אלה הפחדים שלי מהתמודדות לבד ואולי לא. הייתי רוצה לקבל מסר אשר יאיר את המשך דרכי... תודה מראש.

aa8255

New member
דרך אגב

שמי חגית .אני מבינה שללא השם אי אפשר לתקשר.

תיקשור עבורך

חגית יקרה, מה שעולה הוא שבעלך לשעבר ואת עודכם אוהבים זה את זה אולם האהבה שלכם לא התבטאה מספיק במציאות החיים שלכם. כך שבפועל הקשיים היו גדולים, והיום-יום היה קשה ולא נעים. הוא ילד קטן שלא רוצה להתבגר. זקוק מאד למשפחה אבל לא מספיק רוצה לעשות תהליך ושינוי בשביל זה. זה גם יצר מצב שהחיים איתו עבורך הם מורכבים - את נושאת בנטל הבית והילדים, והוא לא מספיק שם ותורם. זה לא נראה כי הוא נמשך רק מינית. הוא רוצה אותך עם כל החבילה המשפחתית. אבל עד שלא יבוא שינוי - זה לא יעבוד עבורכם. יש כאן בחירה שלך ושלו. את צריכה להחליט אם את עדיין רוצה אותו - אם כן - עלייך לסכם איתו שנכנסים לתהיך טיפולי. זה התנאי לחזרה. אם הוא יהיה מוכן לעבור איתך את מה שהוא צריך ללמוד ממך - להכנס לתהליך, לשנות, להתבגר - תוכלו ליצור משהו טוב. אבל יש כאן עבודה עמוקה, ונדרשת נכונות לזה - מצד שניכם. מאחלת לך הצלחה רבה, ואהבה.

aa8255

New member
קודם כל תודה

את צודקת בהחלט בכל דברייך. הוא לא התבגר ולא מראה על סימנים ברורים של התבגרות. הוא יודע מה לא בסדר ומוכן לשנות אך נמנע מטיפול עמוק. "טיפול עמוק" זה לאנשים אחרים- לטענתו. הוא יודע לבד מה צריך לשנות והוא ישנה בעצמו. יהיה מוכן ללכת לטיפול נקודתי, קרי, מספר פגישות מועט. ואני יודעת שכדי לתקן את מה שיש ביננו, צריך הרבה פגישות, ונכונות משני הצדדים לנסות. בהכרותי איתו הוא ינסה, יתנסה ויעזוב הכל בתקווה שהכל יסתדר כשנתקרב. אני יודעת שמספיק נפגעתי ממנו ויודעת שבמתכונת הזו לא נצליח לחזור לחיים טובים יחד. אני חוששת שמא אני עושה טעות כשאמרתי לו שנכון לרגע זה, המצב לא מתאים לחזרה מצידו בעיקר כי הוא עדיין לא מוכן למה שאני דורשת (טיפול עמוק ולקיחת אחריות על מעשי העבר). הוא טוען כי אני מחפשת את האדם המושלם ואין דבר כזה. אני מקוה לטוב.

למעלה