התלבטות

התלבטות

אז ככה מה5 שההינו כנראה שנאלץ לפרק את החבילה ולטוס 3 ו2 כאשר אני בקבוצה של ה3....ורציתי להתייעץ..יש מה לעשות בנאפה 3 בנות? זה לא מפחיד מידי? ומעט מידי? חברה שלי גם אומרת שממש שונאים שם ישראלים עכשיו והיא מנסה לשכנע אותו שנטוס לבודרום..אני לא ממש רוצה..אבל מה אתם אומרים?

מווורקי

New member
אז ככה...

את יכולה להרגיע את החברה שלך, אתן לא ה3 בנות הראשונות שטסות לשם מישראל... יצא לי להכיר בשהות בנאפה כמה במצבכן שממש נהנו.. בתכלס זה יכול להיות נחמד לנסוע רק 3 זה חוסך ריבים והתלבטויות לאן לצאת ומתי (מה שלנו קרה הרבה)

Loca5

New member
דעתי

אנחנו נסענו 4 בנות ונהנהנו כמו החיים. דווקא רוב הבנות לא באות בקבוצות גדולות, ככה אני קיבלתי את הרושם לפחות. אין לך ממה לפחד, אם את באה בקבוצה של 3 זה אותו דבר כמו לבוא בקבוצה של 15 בנות, אפילו פחות מסוכן (פחות רעש ובלאגנים..). הם לא שונאים ישראלים, הם שונאים אנשים שעושים להם בלאגן- תתנהגו בצורה מתורבתת יתנהגו אליכם בהתאם. תגידי לחברתך שאין על מה לדבר, בודרום לעומת איה נאפה זה כלום =] תהני.

noa8989

New member
האמת, שזה פחות מסוכן

אני חזרתי מנאפה לפני שבוע בערך והיינו8 בנות ולפני כל יציאה היו ריבים לאיפה לצאת וכל השטויות האלה אנחנו היינו 8 וכולם פשוט זיהו שאנחנו מישראל עם חבורה קטנה יותר לא יזהו אתכם וחוץ מזה יש המון שבאות בחבורות של 3 אז לא לדאוג..!

למעלה