התלבטות

talron2

New member
התלבטות

שלום אמיר, לפני כמה חודשים לאחר הכנות של כשנה עשיתי שינוי והסבה מקצועית. לצערי עם הזמן מתברר לי שהמקצוע החדש שבחרתי לי ושאני מאוד נהנית ממנו קשה לי מדי מבחינה פיזית (העבודה היא פיזית ). איך מתמודדים עם שינוי שלא הצליח? לאן חוזרים האם אחורה לעיסוק הישן או שממשיכים לחפש? אין לי בשלב זה איזה חזון של משהו אחר שהייתי רוצה לעסוק בו ולמען האמת עייפתי מלחפש. בתודה על התגובה.

מנסה להבין

קשה להתייחס בצורה ראויה לבעייה אישית שמנוסחת באופן כללי. מה היה הקושי הפיסי ? מה בדיוק את עושה היום ? מה אהבת בעיסוק החדש ? כמה שאלות שאולי בעזרתן ניתן יהיה להתקדם

talron2

New member
הבהרות

עבדתי שנים רבות באדמיניסטרציה ומזכירות ועשיתי הסבה לעיצוב ושזירת פרחים. במקצוע החדש אני מאוד אוהבת את השקט,את היצירתיות . הקושי הפיזי הוא בעבודה עצמה: עמידה, הרמת דברים וכו'. יש גם מינוסים: שכר נמוך מאוד, עבודה עד מאוחר בימי שישי וערבי חג.

המשיכי

הדבר החשוב ביותר הוא לנתח ולנסח במלים שלך את הכוחות והייחודיות שלך. זה בשלב הראשון. אני מפנה אותך לקבוצת מאמרים שעוסקים ב ניהול הקריירה. כמן לקבוצה נוספת שעוסקת במימוש הפוטנציאל. אפשר לחולל שיפור מתוך ניתוח והפקת לקחים ולהמשיך וליצור עתיד טוב יותר. בהצלחה

talron2

New member
תודה. קראתי וגיליתי שוב

שאני לא מספיק מכירה את היכולות שלי . כלומר אני מודעת רק לחלק מהן. מה שקורה היום הוא שאני נרתעת מכל עבודה או תוכן שקשור לתחום האדמיניסטרטיבי שבו עבדתי והייתי טובה מאוד. הרתיעה הזו סוגרת בפני את היכולת להתפרנס כמו שצריך . עוד לפני שאני שולחת קורות חיים אני מתחילה לפשפש ולבדוק : איך אני אגיע לעבודה, כמה שעות היא תהיה, אני אחזור הביתה נורא מאוחר- מתחילה לחפש חסרונות גם בהצעות שעל פניו נראות מבטיחות וטובות . אני אשמח אם תתיחס .

המטרה כרגע

כל עוד אינך מכירה לעומק ובצורה מבוססת את הייחודיות שלך תתקשי לחולל שינוי שבאמת יחזיק מים. זה השלב הראשון וכל צעד לטובת העניין יביא לך ברכה

למעלה