התלבטות

Bradshaw

New member
התלבטות

אני מתלבט איפה להתחיל קורס ברמנים בין זמן אמיתי ל- SHOW BAR [אני גר בחיפה אז אין בשיקולים שלי פונקציה של מרחק], מה היתרונות שלהם זה נגד זה? וסתם לא ממש קשור אבל הבנתי שברמן מתחיל מקבל 30-40 שקל לשעה, ועם הנסיון השכר עולה. לאלה שכבר ברמנים, יש מצב שברמן מתחיל יכול להרוויח מינימום[20 שקל]?

Wolfindale

New member
כמה הבהרות.

אני באופן אישי עשיתי קורס בזמן אמיתי, ואולי אני קצת משוחד אבל אני מעדיף אותו בהרבה על שואו באר, שלוקחים לקורסים שלהם גם קטינים. בקשר לשכר, יש מצב שברמן מקבל שכר מינימום, הכל תלוי איפה אתה מוצא עבודה. אם תעבוד בגן אירועים יש מצב שתקבל מינימום, ואני אפילו בכמה אירועים שהתארכו מעל למצופה קיבלתי פחות ממינימום (אני כבר לא עובד שם מהסיבה הזאת), אל תעבוד במקום שלא משלם לך את מה שמגיע לך.

Bradshaw

New member
מה משך אותך לזמן אמיתי?

ואגב מה רע בללמוד יחד עם בני 17 ו-16?

Ronnie O

New member
לא רע ללמוד איתם. פשוט

בני 16-17 לא יכולים להפיק את המיטב מהקורס ועוד אחר כך להיקרא ברמנים.. או בעצם בעלי תעודה שמציינת שהם עברו בהצלחה את הקורס. אפילו שהם לא עשו חלק נכבד ממנו- והוא לטעום.

Wolfindale

New member
זאת בדיוק הבעיה-

שהם כן טועמים. ולמרות שבשואו באר התרגול הוא עם אלכוהול אמיתי אני לא חושב שזה מצדיק את זה כי מה הטעם להכין 6 קוקטיילים ממרכיבים גרועים ולא לשתות אותם... בעוד שכשאתה מתרגל בלי אלכוהול אתה יכול להכין כמה קוקטיילים שבא לך. כשיש מישהו שיושב ובוחן מה אתה מכניס והכמויות לא צריך לטעום כדי לדעת אם זה יצא טוב. לעשות קורס עם כמה ילדים שבאו לשתות אלכוהול זה לא מציאה, ובמיוחד בתור בית ספר זה מעיד על הרמה שלו כך שהוא צריך לעבור על החוק כדי להשיג לקוחות לקורס.

הטיעון של "עם מים אפשר לתרגל כמה שרוצים"

(בהשוואה למתחרים) נפסל מכל כיוון אפשרי בכל דיון שאי פעם התקיים בנדון.

Ronnie O

New member
וואלה...

לא ידעתי שהם כן טועמים.. בכל מקרה לא ממש הבנתי את כל שאר ההודעה שלך ואני אשמח אם תסביר לי כדי שאני אוכל להגיב כמו שצריך...

dimonj

New member
בערך אותה רמה

זמן ,שואו בר וברמייסטר הם מהמובילים בתחום ובערך באותה רמה,סה"כ הם נותנים לך בסיס ומה תעשה איתו זה כבר בעיה שלך, תירגול עם אלכוהול אמיתי זה לא תמיד טוב כי זה פחות תירגולים, בשואו בר רמת פלירינג יותר גבוהה ובזמן מקדישים הרבה לויסקי וקפה,אם היית שואל אותי לפני שנה הייתי בלהט אומר לך זמן אמיתי הייתה להם חברת ההשמה מעולה היום הם הזניחו אותה וחבל, עצתי לך תעשה שיעור ניסיון בכל בית ספר תראה מה הם מציעים וכמובן המחיר ותעשה את השיקולים שלך, לגבי מינימום אני לא יצא לי להתקל בדבר כזה כל מקום עובד שונה ,מה שאני יכול להבטיח לך שאתה תחזור הביתה עם הרבה יותר ממינימום ולא משנה איפה תעבוד

Bradshaw

New member
אם כבר פלירינג

חובה ללמוד ולהיבחן על זה על מנת לעבור את הקורס? אני לא ממש מתלהב מזה למרות שזה בהחלט יכול להוסיף קצת צבע לברמן[ולטיפים]

dimonj

New member
אתה יכול לקחת קורס ללא פלירינג

בתי ספר אבל תמיד מנים לדחוף לך קורס מורחב , כעקרון אתה לא צריך את זה אבל זה נחמד ומעניין,וחוץ מזה אתה מקבל אישור ממשרד העבודה כי בקורס מורחב יש מספיק שעות

למעלה