התלבטות

dekelziv

New member
התלבטות

יש לי התלבטות קטנה לגבי איזה נגן לקנות: ARCHOS 5 60GB או: IPOD TUCH 32 GB מבחינת מחיר אין הרבה הבדל, אבל אני לא כ"כ מכיר את ipod ובטח שלא את archos. אשמח לשמוע מה דעתכם. הדברים שחשובים לי הם אמינות, ממשק נוח, וניהול קבצים נוח ויעיל. מבחינת האחרון, הייתי מעדיף אם היה אפשר לגשת ישירות למערכת הקבצים של הנגן ולסדר אותם ב"עץ" (כמו דיסק און קי) היה לי בזמנו נגן h340 של iriver ושם זה היה בדיוק ככה. אבל אני לא חושב שיש נגנים כאלה כבר... מה דעתכם?.. איזה מבין שני הנגנים יותר נוח לתפעול?

or121210

New member
דווקא כמעט כל הנגנים (למעט ה-iPod, ה-Zune

ו-samsung) פועלים כמו Disk On Key. לדעתי ה-Archos טוב בהרבה, ושווה את המחיר. הוא לא נוח לריצות, אבל מבחינת תמיכה בפורמטים הוא עולה על האייפוד. הוא הרבה יותר מתקדם מהאיפוד, בפונקיונליות ובאיכות, ולדעתי המתחרה של ה-Archos 5 הוא בעצם cowon Q5. http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/09/archos-5-review.php

dekelziv

New member
גם אני נוטה לכיוון archos

פשוט שמעתי שהמערכת הפעלה שלו בעייתית (נתקעת לפעמים) כמו כן, לא הייתי בטוח לגבי איכות צג המגע שלו, אבל אם אתה אומר אז אני מניח שאתה יודע

dekelziv

New member
עוד משהו מאוד חשוב

ב-h340 שהיה לי, הסוללה סירבה להיטען (נגמרה) אחרי קצת יותר משנה של שימוש, ראיתי שלarchos מוכרים סוללות בנפרד, מה שמטריד אותי זה שתיגמר הסוללה וזה יהיה נורא יקר להחליף אותה. מישהו יודע משהו לגבי הסוללה של ה-archos?

למעלה