התלבטות!

התלבטות!

תהיתי מה עדיף לקנות את הhtc דיזייר hd או לחכות בכלל לגלאקסי s 2? אני כרגע עם מיילסטון, מרוצה ממנו מאוד אבל באלי להתחדש לגירסה יותר מתקדמת. ה2.1 הזה מגביל חבל על הזמן :(

Rock Solid

New member
תלוי

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3468 אני הייתי מחכה לגלאקסי החדש אבל השאלה היא אם יש ליתרונות שלו משמעות מבחינתך. קחי בחשבון גם שהוא יעלה (הרבה?) יותר

מה באמת היתרונות שלו למול הhtc??

אולי אני בורה מידי להבין את ההבדלים שבטבלה... מחיר זה לא דבר קבוע, גם הגלאקסי s נמכר במחיר אסטרונומי בחודשיים הראשונים ואחכ ירד מהר מאוד. הלוואי ויכולתי לשדרג את הרום ניסיתי ללא הצלחה... חוץ מזה שיש גם דברים קטנים שמעצבנים אותי נורא במיילסטון... אם זו העובדה שאין לו חיישן שנועל מסך בזמן שמצמידים אותו לאוזן או העובדה שהזיכרון הפנימי שלו ככ עלוב [למי שנשאר עם ה2.1 זה משפיע מאוד :(]...

Rock Solid

New member
היתרונות של הגלקסי לפי הטבלה

יותר קל ב50 גרם (30%) מסך יותר איכותי זיכרון פנימי יותר גדול (16/32GB לעומת 1.5GB ב-HTC) זיכרון RAM יותר גדול (יותר מהיר) צילום וידאו באיכות 1080p (Full HD) לעומת 720p מצלמה קדמית מעבד יותר חזק (dual core) ועוד כמה דברים זניחים

העניין של הזיכרון באמת גורם מעניין...

משקל אני דווקא מעדיפה כבד יותר... שלא ירגיש לי צעצוע ביד ושלא ילך לאיבוד ככ מהר. אז אני אחכה. יש לי גם תחושה שסלקום יביאו אותו יותר מהר ויותר זול ממה שאני אוכל לקנות את הhtc

ה-SGS 2 יקר מאוד ויעלה כ-900 דולר

אני הייתי מציע לך לעדכן את המכשיר לגרסא מתקדמת יותר, לא חסרים רומים ברשת שמאפשרים שדרוג ל-2.2 או 2.3.

Rock Solid

New member
לא בטוח שיעלה דווקא 900

בינתיים אין מחיר רשמי מסמסונג, יש רק מחירי PRE-ORDER שיכולים עוד לרדת.

המחירים יירדו אולי בכמה עשרות דולרים, לא יותר

אז במקום 900 דולר היא תשלם 800 דולר. אני אישית לא רואה סיבה לשלם 800 דולר על מכשיר סלולרי.

אתה אכן צודק מבחינת המחיר

את החישוב עשיתי לפי המחיר אחרי מע"מ באנגליה אך רק אחר כך נזכרתי שאם אני יושב בארץ ומזמין את המכשיר מאנגליה, אני לא משלם מע"מ אנגלי ולכן המחיר נמוך בכמעט 100 ליש"ט.

למעלה