התלבטות

paulxxl

New member
התלבטות

טוב יש בחורה בעבודה שהיא גדולה ממני ב10 שנים אני בן 27...היא גרושה ויש לה ילדה בת 12...בכל מקרה התחלנו לעבוד ביחד לפני כמה זמן ואנחנו כל הזמן יושבים ביחד אחרי משמרות ומדברים בוואטסאפ...תמיד אני מזמין אותה לקפה והיא אותי ויושבים ומדברים בלי סוף כאילו יש קליק...מעבר לזה כל הזמן יש חיבוקים ארוכים כאלה מחזיקים ידיים וכו׳...שלשום אחרי העבודה מוקדם בבוקר קבענו שנעשה משהו והלכנו וישבנו בבית קפה בתא...שהחזרתי אותה הביתה שבאנו להיפרד באתי לנשק אותה על הלחי וזה טיפה גלש לא התנשקנו כי היינו שתינו בתנוחה לא נוחה אבל היא התעקבה קצת כאילו לא התנגדה ולא כלום...בקיצור למחרת שוב ישבנו בעבודה ולא היה קטע שהיא נרתעה או משהו אז זה היה כנו בכל יום..מה שכן היא דיברה עם מישהו שאני לא מכיר ולי זה היה נראה מוזר אבל מצד אחד היא לא חייבת לי כלום אז ניחה..למרות שהיא עשתה את זה מולי כאילו ראיתי שהם מדברים וזה...בכל מקרה ההתלבטות שלי היא אם אחרי הכל להמשיך ולראות לאן זה מתפתח או שפשוט לעזוב את זה ככה...תודה מראש

לעזוב

רומנים בעבודה זה לא רעיון טוב, במיוחד עם גרושה עם ילדה שמגביר את הסיכוים שזה אולי לא יסתדר בעתיד. ואז מה תעשה כשתשאר בעבודה ותצטרך לראות אותה?
עדיף לוותר.

סאטוריס

New member
ניראה לי שהיא מעוניינת בך

אתה הולך לאט מידי. היא מזמן מוכנה.
לדבר עם מישהו בעבודה מותר אתה יודע גם לאשה נשואה.
תזמין אותה לדייט ותתקדם פיזית.

tzachibd

New member
לעזוב

ולא בגלל שיש או אין לה מישהו אחר אלא בגלל שהיא גרושה עם ילד ואתה רווק אל תיכנס לצרות !

נשמע שהיא בעיניין

השאלה היא מה אתה רוצה?

בן הזוג שלי צעיר ממני ב6 שנים, רווק וסטודנט ואני אמא לשני ילדים.
בהתחלה זה היה סתם סקס טוב, היום אחרי שנתיים וחצי ומגורים משותפים, אני יכולה לומר לך שהפערים קיימים אבל לא משהו שאי אפשר להתגבר עליו.

כן, באמת תעזוב

היא גרושה ולא סתם אלא עם ילדה
למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה?
הדיעות הקדומות והסטיגמות שיש לאנשים הן פשוט נהדרות.

אם אתה בעניין שלה- תקדם את זה כמו שאמר מי שאמר.
אם הקטע של הגירושין מרתיע אותך אתה יכול לגשש בהמשך ולראות מה היה שם ואם זה עלול להשפיע גם עליך באיזו צרה. תמיד טוב להיות עירני לדפוסים בעייתיים אבל העובדה הזו כשלעצמה לא מספיקה בשביל לפסול על הסף במיוחד אם היא כבר מוצאת חן בעיניך וכו'.
לא שאלת את זה אבל הזכרת את הפרט הזה בהודעה ולכן אולי זה אומר שגם פער השנים אולי מפריע לך- אין לי משהו חכם להגיד חוץ מזה שלפני כמה זמן קראתי כתבה על זוגות שבהם יש פער כזה גדול בין האשה לגבר. זאת אומרת שיש כאלו שמצליחים וזה אפשרי, וגם אם זה חריג אתה לא תהיה הראשון שעשה זאת.

בהצלחה!

Survivor Man

New member
במקומך לא הייתי ממהר לקשר איתה.

תחשוב טוב טוב אם אתה מוכן לסחוב על עצמך תיק כזה. בחורה גרושה מבוגרת ממך בעשור + 1 זה לא פיקניק.

על עניין הגיל עוד אפשר להתפשר אם באמת רוצים, אבל הגרושים והילדה שלה יהיו שם ברקע ואתה תצטרך להתמודד עם מצבים שרווק בגילך לא מכיר ולא בטוח שמוכן להתמודד איתם.

יש לי בן דוד

שנשוי באושר כבר 10 שנים לאשה מבוגרת ממנו בכמה שנים ואשר כמו ידידתך הגיע עם נדוניה של בת. בנתיים נולדו להם עוד 2 בנים ולא נראה שמשהו דרסטי מעיב על חייהם.

שים לב לכיתוב המתגרה והמעליב שבחרו וואלה

כדי לפרסם בראשי את ההודעה שלך. ממש חבל ולא עושה צדק עם דבריך המקוריים.

בקשר להתלבטותך : הייתי פשוט שואלת אותה, בעדינות, על כוס הקפה הקבועה:" את חושבת שאנחנו יכולים להיות יותר מידידים?"
זאת, רק אם אתה מעונין בקשר, ולא מתלבט באשר לרגשותיך אליה.

אחי מה אתה דפוק?!

עם איך שהיא נראית בעמוד השער לא הייתי חושב רגע. נראית מאד צעירה לגילה.

אתה טיפה פגוע שהנשיקה הראשונה לא הלכה יפה. או לפחות משם מחול השדים התחיל אצלך בראש.
היא לא נרתעה ממך. ולפי מה שנראה מהדברים שלך היא כן מעוניינת בך.

אל תלך צעד אחורה. תמשיך דוך כמו שהתחלת. עזוב אותך לדייט/קפה. היא עברה את זה כבר בפרק א'.
קח אותה לטייל במקום יפה. קנה מגש סושי.

אל תיכנס לאינטימיות כרגע. מה בוער לך? קודם תראה אם כל זה מתאים לך עם עצמך. אולי בכלל היא תגניב אותך.

אם היא לא מעוניינת בסופו של דבר (מה שלא נראה לי) אתה אל תיגרר לזה. תהיה גבר.

Berethor

New member
מצחיק אתה

נראה לך שתפוז שמים תתמונות האמיתיות? שאין אפילו בנושא עצמו? "למצולמים אין קשר לכתבה", להמחשה בלבד.

Berethor

New member
צוחקים אז צוחקיםי

אבל עדיף לשים אייקון שצוחקים, מה שמהווה תחליף להבעות פנים במציאות.

Hermineh

New member
תראה, נשמע שאתה מייבש אותה כבר תקופה

ארוכה. אולי תזיז את עצמך כבר?
תציע לה לצאת לדייט ואז תנסה להגיע יותר רחוק. אם מישהו היה מיבש אותי ככה אחרי שהראתי שאני בעניין, באמת גם אני הייתי הולכת לדבר עם מישהו אחר..

nike001

New member
ההתלבטות בגלל הגיל והילדה מפריעים

בעבודה שלי יש מישהי בת 53 ואני אוהב אותה אבל זה לא כל כך מתאים כי אני בן 25. אז אני לא עושה עם זה כלום. ידידים טובים.

למעלה