התלבטות..

nobodys wife4

New member
התלבטות..

לפני קצת פחות מחודשיים הכרתי מישהו, כשהתחלנו להכיר ולדבר קלטנו שאנחנו פשוט
אותו הדבר רק שהוא בבן ואני בבת (חוץ מהבדלים ממש פיצפונים).
היינו יוצאים ביחד ומבלים ביחד, מן הסתם שכבנו גם, הוא הכיר אותי לחברים שלו, בא איתי לחברים שלי..
מלא פעמים ישנתי אצלו בת"א והיינו יוצאים לטייל ביפו ולאכול, קיצר הכל היה יופי טופי אחלה בחלה.

אבל מה, בשבועיים האחרונים בערך התחלתי להרגיש קצת חוסר בטחון פתאום..
הוא סיפר לי שהוא היה עם מישהי שנה ולא התאהב בה - אז כן זה קצת מפחיד שהוא מסוגל להיות עם מישהי שנה כשהוא לא אוהב אותה!
דבר שני, פתאום כבר פעמיים יש איזה יומיים שאנחנו לא מדברים בכלל.. שתאכלס הוא עובד מהצהריים עד השעות הקטנות ואז ישן כמעט עד המשמרת שאחרי,
ואני גם יש לי קצת עיסוקים..
אבל איך זה שלפני שבועיים היה לו תמיד זמן לשלוח הודעה חמודה כזאת.. ועכשיו פתאום יומיים לא מדברים?
אני יודעת שזה נשמע קטנוני.. ואין מה לעשות הוא גבר והוא אדיש והוא עפיפון קצת, ואני קצת יותר חושבת..

אבל אני לא יודעת באיזה שלב בערך אני אמורה לדעת אם זה זה או לא? כי כשאני איתו יש רגעים שאני פשוט רוצה לחבק אותו לנצח,
ויש רגעים שאני מתחרפנת מהשתיקות או מזה שלא עושים כלום כי אני כזאת..

בקיצור, אני ממש מבולבלת אם זה זה או לא.. ואניפשוט לא יודעת איך לדעת :/

רואה 6 6

New member

קודם כל, את רואה שהשוני ביניכם קיים ולא רק דמיון (האם דמיון או שמא התלהבות גדולה..?) דבר שני,את יודעת להגיד באיזה הקשר סיפר לך את הסיפור ההוא? זה היה סתם ככה או תוך כדי דיסקוס איזה נושא...?
הדחף הראשון שיש לי הוא להגיד שהבחור מקבל קצת רגליים קרות ושואל את עצמו אם זה מתאים לו אבל זה נוח מאוד לחשוב ככה. גם כי קל להיסחף עם החששות שלך ולזרום איתם במקום לעודד אותך לקחת קצת סיכון,זה מחדד את הידע שלך על עצמך, וגם קשה להעריך אם דוקא חוסר רצון הוא זה שגורם לו לא לסמס לך יומיים. אולי נגמרו לו הרעיונות והוא לא יודע מה לכתוב.
כרגע זה אומר לך שאת חייבת לרדת לקרקע ולהסתכל באופן מפוכח על הדברים. עוד קצת זמן תדעי מה האמת.

nobodys wife4

New member
..

כן ברור, אנחנו מדברים חופשי על כל מיני שטויות, וסתם שאלתי אותו אם הוא באמת אף פעם לא התאהב כמו שהוא אמר סתם לחבר שלו פעם..
אז הוא אמר לי לא יודע.. אמרתי לו שהיו לו שתי חברות שכל אחת היתה במשך שנה, אז איך לא התאהבת?
אז הוא אמר לי שאת הראשונה נראה לו שהוא אהב, והשניה לא.. היא פשוט היתה ממש חשובה לו והוא חשב שאולי הוא יצליח להתאהב בה בסוף

nobodys wife4

New member
כאילו

אני אמרתי לו שאני לפעמים פשוט לא מבינה.. אז הוא אמר לי "הבאתי לך פרח" זה לא אומר שאת חשובה לי? "אני פה איתך (במסעדה) זה לא אומר שאני רוצה להיות איתך?" אמרתי לו מאיפה אני יודעת.. פרח לא מדבר..
ואולי גם עם הבחורה שלא רצית יצאת למסעדות?
איך אתה מצפה שאני אנחש כל הזמן מה אתה חושב..
ואם אני כזאת חשובה לו אז איך זה שיומיים לא דיברנו?

רואה 6 6

New member
יש סיכוי שהחששות שלך קצת מעבר ליכולת הויסות שלך.

חיפוש קבוע של אישורים מקשה על קשר צעיר. אתם בקושי חודשיים יחד וזה לגמרי לגיטימי עוד לא לקחת החלטה.
לגבי הסיפור,זה מסוג אלה שלא כדאי לשמוע בשלב צעיר כלכך כלומר,ביקשת לשמוע אותו ואת חייבת לשים אותו בצד כי הוא מתרגם לך את כל החששות האישיים שלך.

אוי ואבוי

ואת חושבת שלהגיד לו דברים כאלה יגרמו לו להמשך אליך יותר? להתאהב בך..גבר לא יגיד לך.. ברב המקרים פרח מסעדה זה, זה מה שמראה שאת חשובה לו או שהוא רוצה להיות איתך..מה גם שאת כ"כ מתבצרת בחוסר בטחון שכל מה שיגיד לא ישכנע אותך, אז למה את אומרת מההתחלה?תשמעי, את צריכה להיות במקום הזה עם עצמך שאם הגבר שאת רוצה לא רוצה אותך, את עוזבת. במקום כזה בכל מקרה ברב המקרים תמשכי אותו כי את תהיי במקום שאת בטוחה בעצמך.תעריכי את הדברים שהוא עושה בשבילך ואל תפחדי.

superorti

New member
הבחור לא מעוניין בך

מנסיון שלי, אם בחור כל כך מעוניין בקשר הוא יתאמץ לדבר איתך. אפילו שיחת טלפון קצרה או לשלוח הודעה, כמה זמן זה כבר לוקח?
זה נשמע לא רציני.
כשהוא רוצה הוא מדבר ושלא נוח לו נעלם ליומיים? אני לא הייתי מוכנה לנהל קשר כזה..וכבר יצא לי להיות במקום הזה והרגשתי הכי רע בעולם.
לא יעבור זמן מה והוא פתאום יעלם להרבה יותר זמן ואת זו שתשבי בבית עם המחשבות "מה עשיתי לא בסדר".
תחתכי מהקשר הזה כל עוד אפשר, לפני שתפגעי יותר.

nobodys wife4

New member
את בטוחה?

כי באותו היום הוא כן כתב לי הודעה.. ויום אחרי זה היה לי יום הולדת והוא לקח אותי למסעדה והביא לי צמיד ועגילים והיה ממש כיף..
אז אולי לא כדאי ישר להיות שלילית

superorti

New member
אולי לא להיות שללית אבל...

עצתי היא שקחי אותו בערבון מוגבל..כבר בתחילת הקשר הוא מוצא לנכון להעלם ליומיים?גם בנאדם שהוא סופר עסוק יכול למצוא חצי דקה לשלוח אפילו הודעה קטנה, לתת יחס ותושמת לב לבחורה שהוא מעוניין להיות בקשר איתה.אולי הוא באמת עסוק בעבודה אבל לטעמי זה ממש לא תירוץ.מנסיוןן עבר,שזה פשוט בדיוק מזכיר לי את עצמי..אני כותבת את הדברים האלו. אני בטוחה שאת לא נהנת מהמחשבות המציקות האלו בזמן שהוא נעלם. לדעתי זה דבר שלא אמור להיות במיוחד לא בתחילת קשר שהכל תמיד נראה טוב ונעים.את יכולה להמשיך בקשר ולראות לאן זה מפתתח..

בן כמה הוא?

תראי אם הוא עובד עד השעות הקטנות של הלילה נשמע הגיוני שלפעמים הוא מגיע הביתה ומת בטח לעשות את הדברים שלו ולישון...
אתם עוד לא יוצאים הרבה זמן יחד.
במה הוא עובד? זה באמת עד כדי כך מתיש אותו?
כל כמה זמן אתם מתראים?

nobodys wife4

New member
אני חושבת לפעמים שיש לי חרדת זוגיות חח

בן 24 גר בתל אביב ממלצר במסעדה עד 3-4 לפנות בוקר..

ובסוף הוא דיבר איתי חח

תראי אני יכולה להבין אותך

גם לי יש חרדת נטישה נוראית שאני מסתירה כל תחילת קשר.
וכשאני מתחילה פחות להסתיר (אם זה מישהו שגורם לי להרגיש מספיק בנוח) אז זה ממש שובר את הקשר.
ואני לגמרי יכולה להבין למה הוא כ"כ מותש אם הוא עובד עד כאלה שעות ועוד על הרגליים כל הזמן

Skar FaSe

New member
מהומה על לא מאומה

- גם אני הייתי עם מישהי קרוב לשנה ולא אהבתי אותה - וגם אמרתי לה את זה מיליון פעם - הבעיה שגרתי איתה וקצת ריחמתי עליה - אבל היא שגעה אותי עם הבכי שלה והיא לא רצתה לעזוב
( יצא לי sex עם שותפה חדשה אחרי פחות משבוע שהיא נכנסה לגור בדירה- וככה זה התחיל - פתאם מצאתי את עצמי גר עם חברה חדשה שאני לא מכיר)
עד שאמרתי לעצמי - ילל׳א נסבול כמה חדשים עד שתיגמר לה ה - visa -
וזה שהוא דילג על יום בלי לדבר איתך לא אומר כלום - יכול להיות היה לו יום / מצב - רוח רע או ים סיבות

מה עם

לדבר איתו על זה?
נגיד לומר לו "גם אם אתה עסוק זה נעים לי לקבל ממך סמס כי זה גורם לי להרגיש שחשבת עליי".
או
"אני אשמח לדעת מה אתה מרגיש כלפי כדי להבין האם יש טעם להמשיך ביחסים"
&nbsp
גם אם יש בינכם קווי דימיון זה לא אומר שאת קוראת מחשבות!
&nbsp

nobodys wife4

New member
..

האמת שאיזהש עתיים אחרי שכתבתי את זה הוא כתב לי הודעה חח.. ולדבר איתו זה לצאת ממש בחורה

אבל את בחורה.

לא לדבר איתו זה להמשיך לספוג את כל החששות והחרדות האלה שלך.
עם מה תרגישי יותר רע?

אישית

אני חושבת שעדיף לנו לנטוש את הקיטלוגים הללו- "כמו בחורה".
לגברים שונים צרכים שונים וכך גם לנשים.
&nbsp
תהיי עם מי שטוב לך ויש לך תקשורת טובה איתו.

למעלה