nobodys wife4
New member
התלבטות..
לפני קצת פחות מחודשיים הכרתי מישהו, כשהתחלנו להכיר ולדבר קלטנו שאנחנו פשוט
אותו הדבר רק שהוא בבן ואני בבת (חוץ מהבדלים ממש פיצפונים).
היינו יוצאים ביחד ומבלים ביחד, מן הסתם שכבנו גם, הוא הכיר אותי לחברים שלו, בא איתי לחברים שלי..
מלא פעמים ישנתי אצלו בת"א והיינו יוצאים לטייל ביפו ולאכול, קיצר הכל היה יופי טופי אחלה בחלה.
אבל מה, בשבועיים האחרונים בערך התחלתי להרגיש קצת חוסר בטחון פתאום..
הוא סיפר לי שהוא היה עם מישהי שנה ולא התאהב בה - אז כן זה קצת מפחיד שהוא מסוגל להיות עם מישהי שנה כשהוא לא אוהב אותה!
דבר שני, פתאום כבר פעמיים יש איזה יומיים שאנחנו לא מדברים בכלל.. שתאכלס הוא עובד מהצהריים עד השעות הקטנות ואז ישן כמעט עד המשמרת שאחרי,
ואני גם יש לי קצת עיסוקים..
אבל איך זה שלפני שבועיים היה לו תמיד זמן לשלוח הודעה חמודה כזאת.. ועכשיו פתאום יומיים לא מדברים?
אני יודעת שזה נשמע קטנוני.. ואין מה לעשות הוא גבר והוא אדיש והוא עפיפון קצת, ואני קצת יותר חושבת..
אבל אני לא יודעת באיזה שלב בערך אני אמורה לדעת אם זה זה או לא? כי כשאני איתו יש רגעים שאני פשוט רוצה לחבק אותו לנצח,
ויש רגעים שאני מתחרפנת מהשתיקות או מזה שלא עושים כלום כי אני כזאת..
בקיצור, אני ממש מבולבלת אם זה זה או לא.. ואניפשוט לא יודעת איך לדעת :/
לפני קצת פחות מחודשיים הכרתי מישהו, כשהתחלנו להכיר ולדבר קלטנו שאנחנו פשוט
אותו הדבר רק שהוא בבן ואני בבת (חוץ מהבדלים ממש פיצפונים).
היינו יוצאים ביחד ומבלים ביחד, מן הסתם שכבנו גם, הוא הכיר אותי לחברים שלו, בא איתי לחברים שלי..
מלא פעמים ישנתי אצלו בת"א והיינו יוצאים לטייל ביפו ולאכול, קיצר הכל היה יופי טופי אחלה בחלה.
אבל מה, בשבועיים האחרונים בערך התחלתי להרגיש קצת חוסר בטחון פתאום..
הוא סיפר לי שהוא היה עם מישהי שנה ולא התאהב בה - אז כן זה קצת מפחיד שהוא מסוגל להיות עם מישהי שנה כשהוא לא אוהב אותה!
דבר שני, פתאום כבר פעמיים יש איזה יומיים שאנחנו לא מדברים בכלל.. שתאכלס הוא עובד מהצהריים עד השעות הקטנות ואז ישן כמעט עד המשמרת שאחרי,
ואני גם יש לי קצת עיסוקים..
אבל איך זה שלפני שבועיים היה לו תמיד זמן לשלוח הודעה חמודה כזאת.. ועכשיו פתאום יומיים לא מדברים?
אני יודעת שזה נשמע קטנוני.. ואין מה לעשות הוא גבר והוא אדיש והוא עפיפון קצת, ואני קצת יותר חושבת..
אבל אני לא יודעת באיזה שלב בערך אני אמורה לדעת אם זה זה או לא? כי כשאני איתו יש רגעים שאני פשוט רוצה לחבק אותו לנצח,
ויש רגעים שאני מתחרפנת מהשתיקות או מזה שלא עושים כלום כי אני כזאת..
בקיצור, אני ממש מבולבלת אם זה זה או לא.. ואניפשוט לא יודעת איך לדעת :/