התלבטות

התלבטות

בעיקרון אין לי דיכאון אבל כל כמה זמן נמאס לי לחיות ככה פעם בחודש כזה פעמיים.
מאחר שהמחשבות האילו ממש גורמות לי לחשוב איך לעשות את זה כל פעם מחדש כי
אני לא כל כך אוהבת לחיות למרות שאני גם לא חסידה של למות אז חשבתי שאולי הגיע הזמן לנסות תרופות פסיכיאטריות.
פשוט נמאס לי פעם בחודש למאוס בחיים בכלליות ולרצות לסיים אותם
הדילמה שלי כזו: קרובת משפחה שלי ניסתה להתאבד בעקבות תרופה פסיכיאטרית.ואני לא ממש רוצה שיתנו לי תרופה
שתשבש לי את האיזון המוחי אבל נמאס לי מהעליות והירידות האילו והתנודות במצבי הרוח. אז החלטתי שהגיע הזמן לקחת את הסיכון.
מישהו פה ניסה וזה עזר לו? אני מתלבטת . כלומר אני מעדיפה פסיכיטר/ית שכן יסבירו לי על התרופות וימליצו ולא ידחפו לי תרופות לא מתאימות.
אני חושבת שלא אכפת לי להיות קצת זומבי לתקופה כי מתחיל להמאס לי מהפעמים שזה קורה למרות שזה לא קורה כל יום...
נכון שפעם בצבא לקחתי תרופה ללא מרשם וזה הפך אותי לזומבי וכולם נבהלו ( שאגב קניתי אותה בבית מרקחת ), אבל החלטתי שלתקופה הזו זה יכול לעזור לי לתקופה קצרה ומוגבלת בזמן לא לכל החיים.
אז אני שוקלת באמת אולי לפנות חודש הבא לפסיכיטרית באיזור אני לא בטוחה אבל אילו תרופות כדאי לנסות

אני מרגישה שאני צריכה תקופה מסויימת

של כמה חודשים של להתמקד בעצמי ושקט נפשי כדי לעשות מה שאני צריכה.

כי זה מחשבות שסתם מסיטות אותי מהמטרה ויוצרות תחושת חלל מזוייף.
וזה קורה לי הרבה כלומר בתקופות האחרונות אז ששווה לנסות

לא רוצה להגיד שאני נגד תרופות

אבל באופן כללי אני נגד תרופות, במיוחד פסיכיאטריות. אני לא חושב שהן באמת מועילות. מה שהן כן יכולות לעשות זה אולי לחסום או לעכב את התופעות שציינת, אבל לרפא הן לא יכולות לרפא. אם את לא נמצאת בטיפול פסיכולוגי בנוסף לתרופות, אז לקחת תרופות בלי טיפול עוד יותר לא יהיה מועיל. בנוסף, תרופות פסיכיאטריות הן ממכרות. הן לא בריאות לגוף, ואם את יכולה לחיות בלעדיהן, אז עדיף.

ואני לא פסיכיאטר וגם לא רופא, זו רק דעתי האישית. אם תלכי לפסיכיאטר, רוב הסיכויים שהוא ירשום לך תרופה.

רותי 11

New member
אנחנו כאן לא רופאים ואין לנו הסמכה להמליץ לך

על לקיחת תרופות,
הבעיה היא עם תרופות כאלה שהן כמו סמים
והרבה פעמים יש להן השפעות הרסניות
אני אישית נגד אותן תרופות כי הנזק שלהן
הוא גדול יותר.
אולי שווה לנסות דברים טבעיים שמרגיעים
ויש כאלה.
וכמובן הדבר היחיד שיכול לעזור לך זה להמשיך
ולטפל בעצמך ולנקות מתוכך את כל הפחדים