התלבטות

yakoville

New member
התלבטות

בפסיכומטרי הראשון שלי קיבלתי 535 לפני 3 שנים ובמועד דצמבר האחרון קיבלתי 606. אנגלית 131 כמותי 123 ומילולי 108.
אני חושב לגשת פעם נוספת למועד אפריל. כרגע אני עובד שמונה שעות ביום,האם ניתן לשלב בין הדברים ובכל זאת לשפר את הציון?
לקחתי קורס של קידום בפעם האחרונה ועכשיו אני חושב לקנות את הספרים של ניב רווח,האם מומלץ?
באופן כללי,כמה שעות עלי להקדיש ביום לטובת הלימוד ? האם שלוש שעות בכל יום זה מספיק? הפעם אני מעדיף לקחת את הפסיכומטרי ב"איזי".
תודה .

MissStush

New member
תשובה

עבדתי במועד האחרון במשרה של שמונה וחצי שעות ביום ושישי פעם בשבועיים. יצאתי מהבית ב7:20 בבוקר וחזרתי בכל יום ב18:00 (ואם היו לי סידורים אז גם אחרי), למדתי לבד וקיבלתי 719.
אגש גם למועד אפריל הקרוב. נרשמתי לקורס של "רפואה לעם" שמתחיל היום בירושלים. מקווה שהוא יסייע לי להגיע ל750 הנכסף

MissStush

New member
זאת הייתה הפעם השלישית שלי

הפעם הראשונה (יולי 2013) הייתה כאשר לא עבדתי בכלל ועשיתי קורס פסיכומטרי וקיבלתי 663.
הפעם השנייה (דצמבר 2013) בלמידה עצמית מספרים של גבע תוך עבודה במשמרות של 6.5-10.5 שעות בימים ראשון עד חמישי ושישי/מוצ"ש לסירוגין (הרוב יצא ימי שישי שזה יותר שעות ממוצ"ש) וקיבלתי 723.
הפעם השלישית (דצמבר 2014) בלמידה עצמית מספרים של אנקורי תוך עבודה במשרה שלשמונה וחצי שעות ביום ושישי פעם בשבועיים אחרי שלא נגתע בחומר הזה בדיוק שנה. קיבלתי 719.
הכל אפשרי אם יש כוח רצון.

למעלה