התלבטות

דורה222

New member
התלבטות

שלום
שבוע טוב
ברצוני לקבל עזרה בתחום התעסוקתי ..סיימתי בשנה שעברה יולי האחרון הסבה לחינוך מיוחד ולא מצאתי סטאז' שהוא רישיון ההוראה. אני כרגע עובדת בתחום ההוראה בצהרון ובעבודה נוספת בבית ספר. אני צריכה להחליט האם לשלוח קורות חיים להיות מחנכת כיתת חינוך מיוחד או שאני יכולה לעשות סטאז' בצהרון שאני עובדת בו וייחשב לי כסטאז' בחינוך הרגיל. ההתלבטות שלי מעט מורכבת מצד אחד אני רוצה את התחום של החינוך המיוחד אך מרגישה שגדול עליי להיות מחנכת ולחפש עבודה בתור מורת שילוב זה משהו שקשה למצא. ומצד שני לעשות סטאז' בצהרון זה סוג של התפשרות ואני גם לא מרגישה מיצוי.
מה הפריסה הנכונה שעליי לשאול כדי לכוון את עצמי למקום הכי נכון עבורי?
המון תודות

דורה222

New member
תוצאות פריסה

שאלתי האם כדאי לחפש התמחות בחינוך המיוחד או לעשות התמחות בפרוייקט שבו אני עובדת בחינוך הרגיל?
תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- חמש המטבעות
- שש החרבות
- מלכת המטבעות
אפשרות 2
- גלגל המזל
- קיסרית
- הכוח
מסר / עיצה - שמונה הגביעים
אני לא מכירה את הקלפים לעומק אודה לך על פרשנות
תודה רבה לך :)

pipoj

New member
היי דורה

אפשרות 2 לגמריי התמחות בפרוייקט לחינוך הרגיל ..
האם יש קשר ללימודים לאומנות ויצירה?
זה הזמן שלך ללכת ולכוון גבוה
לוותר על מה שמיצית כבר... ולצאת לדרך חדשה
אם היית נשארת בתחום ה1 היית נשאבת ודי נעשית אדישה שם
השאלה אם יש גורם כלשהו שעוזר לך במקום הנוכחי להתקדם?
אני פה לשאלות נוספות בהצלחה

דורה222

New member
המשך

היי תודה לך...בהחלט תיארת נכון את מה שאני מרגישה לגבי הנושא
בהקשר של ההתמחות בחינוך הרגיל אין לי לאן להתקדם זה רק בשביל שיהיהי לי רישיון הוראה במערכת החינוך
ולגבי היציאה לדרך חדשה מעניין אותי לדעת למה דווקא אומנות ויצירה? האם זה בהמשך ללימודי החינוך או לימודים אחרים שלא קשורים לתחום?
אשמח שתפרטי לי ואם יהיהי צורך אדע מה לשאול בקלפים
תודה :)

pipoj

New member
היי דורה

חשבת אולי לפנות ללימודי אומנות ויצירה שקשורים בחינוך? חינוך מיוחד יש המון תחומים בריפוי לחינוך מיוחד

דורה222

New member
ריפוי חינוך מיוחד

התחומים של ריפוי בחינוך המיוחד מעניינים אותי מאוד וכל העיסוק בטיפול ובטיפול רגשי בפרט אך אין לי רקע באומנות ויצירה...( האם תוכלי לכוון אותי לשאלה הנכונה בקלפים ובאיזו פריסה? הכוונה האם כדאי לי ללמוד טיפול באומנות כתואר שני

דורה222

New member
פריסת sos

השאלה שנשאלה:
האם כדאי לי ללמוד טיפול באומנות ויצירה?

תוצאות פריסת ה-S.O.S:
תומך/חוסם - שמונה הגביעים
תשובה - מלכת הגביעים
תומך/חוסם - השמש

pipoj

New member
שימי לב

פריסה קלטית קלאסית לא שאלה של כן או לא

דורה222

New member
פריסה קלטית קלאסית

הנה הפריסה הנכונה
השאלה שנשאלה:
האם כדאי לי ללמוד טיפול באומנות ויצירה?

תוצאות פריסה קלטית קלאסית:
לטובה - אס המטבעות
מפריע - שני הגביעים
העבר - הצדק
מצב נוכחי - עשר המטבעות
עתיד קרוב - הכוכב
עתיד רחוק - נער המטבעות
השואל - קיסרית
הזולת - הכוח
חששות/פחדים - עשר הגביעים
סיכום/פוטנציאל - שני המטות
תודה רבה רבה..מחכה לפרשנות

pipoj

New member
היי יקירה

את אדם יצירתי אל תחששי מתחום האומנות והיצירה. האם יש גורם שהשפיע עלייך לא ללמוד תחום כמו שאת רצית?
תצטרכי לוותר על צרכייך בשביל להשקיע יותר מהרגיל. שוב האם יש גורם כלשהו שלא רוצה שתצאי ללמוד?
זמן נפלא להתחיל ללמוד.
ישנה אפשרות לקבלת עזרה מגורם כלשהו?מראה שכן מהמשפחה.
האמיני בעצמך ותשימי את חלומך למקום יותר טוב.
כיוון חיובי ומבטיח. יש לך רצון לעשות מעבר למה שכבר השגת שאי ברכה וצאי ללמוד אומנות ויצירה בתחום החינוך.
אשמח לדעת את דרכך... בהמשך...
אני פה לשאלות נוספות בהצלחה

דורה222

New member
המשך הכוונה

היי
קודם תודה לך על ההכוונה והמילים המחזקות שלך..בהחלט עוזר מאוד...
אני אכן יכולה לקבל עזרה מהמשפחה ויש לי שאיפה להמשיך ולהשיג יותר אך יש לי כמה חששות : תואר שני בריפוי באומנות מאוד מעניין אך זמן ההכשרה ארוך וגם זהו מסלול שלא בהכרח מבטיח לי עבודה ולכן אני חוששת מחוסר ביטחון תעסוקתי.
מצד שני יש לימודי תעודה שזמן ההכשרה שלו קצר יותר וגם אוכל לעסוק כמטפלת באומנות. איך אוכל לדעת מה עדיף? איזו שאלה אוכל לשאול ובאיזו פריסה?
תודה לך ההענות והאכפתיות
שבוע טוב

pipoj

New member
היי

מתוקה שאת כל תחום שקשור לאומנות תצליחי ולא משנה כמה זמן או אם זה תעודה או תואר .. זה שלך תאמיני בעצמך כי יש לך על מה .. לא הייתי ממליצה לפרוס בשנית רק אחרי 3 חוד כי זה מערבב את האנרגיה יותר מידי
אשמח שתעדכני בהמשך בהצלחה ושבוע טוב

למעלה