Ellis Murphy
Well-known member
הכרנו באיזה אתר שלא בהכרח עוסק בהיכרויות של נשואים
היא פנויה ואני כמובן נשוי אז מראש זה טיפה בעייתי.
נפגשנו פעם אחת, ישבנו ערב שלם עד מאוחר ממש על בירה בפאב.
אמרתי לי שהיא סקסית בעיני ומדליקה אותי אבל אני לא אכנס לקשר מהסוג שימנע ממנה מלחפש את הקשר ה"אמיתי" שהיא צריכה - כלומר שלא תתמכר, שתיקח את הקשר הזה כליפתן במשדרג כל ארוחה אבל גורם כאבי בטן אם אוכלים מזה יותר מידי...
אני רוצה לשכב איתה, היא מגרה אותי אבל באותו ערב לא נגעתי בה מעבר ללחיצת יד כי אני עד עכשיו לא בטוח אם היא מסוגלת בכלל לקשר סודי עם נשוי...
אנחנו מתכתבים בואטסאפ השני שלי אבל לאחרונה היא התחילה להפציץ אותי בלינקים לטיקטוק עם כל מיני שירים דביקים מהאייטיז, מה שאמור להוות רמז דק כמו פיל ואני לא יודע איך להתייחס לזה...
בינתיים עונה לה באיפוק...
מה לעשות?
מה הייתם עושים?
ולמה, למה עולם הדייטינג של נשואים נהייה כל כך מתוסבך?
שמתם לה שמשהו השתנה מאוד ולא לטובה ב-10 השנים האחרונות?
או שאולי אני פשוט נהייתי יותר זהיר?
היא פנויה ואני כמובן נשוי אז מראש זה טיפה בעייתי.
נפגשנו פעם אחת, ישבנו ערב שלם עד מאוחר ממש על בירה בפאב.
אמרתי לי שהיא סקסית בעיני ומדליקה אותי אבל אני לא אכנס לקשר מהסוג שימנע ממנה מלחפש את הקשר ה"אמיתי" שהיא צריכה - כלומר שלא תתמכר, שתיקח את הקשר הזה כליפתן במשדרג כל ארוחה אבל גורם כאבי בטן אם אוכלים מזה יותר מידי...
אני רוצה לשכב איתה, היא מגרה אותי אבל באותו ערב לא נגעתי בה מעבר ללחיצת יד כי אני עד עכשיו לא בטוח אם היא מסוגלת בכלל לקשר סודי עם נשוי...
אנחנו מתכתבים בואטסאפ השני שלי אבל לאחרונה היא התחילה להפציץ אותי בלינקים לטיקטוק עם כל מיני שירים דביקים מהאייטיז, מה שאמור להוות רמז דק כמו פיל ואני לא יודע איך להתייחס לזה...
בינתיים עונה לה באיפוק...
מה לעשות?
מה הייתם עושים?
ולמה, למה עולם הדייטינג של נשואים נהייה כל כך מתוסבך?
שמתם לה שמשהו השתנה מאוד ולא לטובה ב-10 השנים האחרונות?
או שאולי אני פשוט נהייתי יותר זהיר?