התלבטות ...

Giggle Loop

New member
התלבטות ...

לאירוע רומנטי - ברונו בעזריאלי או מיכאלי ברשפון ? כשרות לא חשובה, העיקר שיהיה אוכל מאוד מוצלח (אין מקום לנפילות) ואווירה רומנטית נעימה.

עירד29

New member
מה עם

"כחול"-בתל ברוך,"על המים" בהרצליה, ים זה תמיד רומנטי ו-2 המסעדות הללו טובות.

Amoureuse

New member
ברונו לא רומנטית

זה מתחיל מלהגיע לעזריאלי, איך קניון יכול להיות רומנטי? וגם העיצוב הפנימי, שהוא בסדר גמור למסעדת עסקים, לא נראה לי רומנטי במיוחד. לא הייתי במיכאלי, אבל בית פרטי ברשפון - האין זו נקודת התחלה טובה יותר לרומנטיקה?

גידי42

New member
טורקיז

ברונו מסעדה כשרה. למרות הייחוס של השף המהולל מירושלים,אייל שני ממש לא נהנתי שם ושלא יכעסו עלי שומרי המצוות למינהם כשרות ואוכל ממש לא הולכים ביחד!!! במיכאלי לא הייתי עדין לצערי, מתכוון לפקוד את המקום ממש בקרוב. ממליץ לך מאד על מסעדת טורקיז בסי אנד סאן בתל ברוך. מי שזוכר (רק הוותיקים ביננו) את טורקיז המדהימה ביפו על הגיבעה המשקיפה לים עם השקיעות המדהימות, האוכל המצוין, האוירה הכיפית,אין ספק,אחד המקומות הכי רומנטיים שהיו אי פעם בארצנו המקסימה, בוודאי לא יתאכזב מאחותה הצעירה שהועברה למעוז היאפיות מתחם סי אנד סאן. גם כאן המסעדה שוכנת לחוף הים. בקיץ או ביום חורפי יפה וחמים, מומלץ לשבת בחוץ על קו המים (צריך לבקש בעת ההזמנה) מבחר המנות הראשונות נע מסלטים מוקפדים וטעימים מאד ועד למעדנים שונים (פטה כבד, שרימפס, קלמרי, פיטריות ממולאות וכו´) המנות העיקריות מגוונות אף הם. אישית אני ממליץ על בחירה ממגוון מאכלי הים (דגים, ושרצים למינהם) שנראים יותר בתחום ההתמחות של השף במקום, אבל יש גם בשרים למינהם,(למרות שהיתי שם מספר פעמים לא אכלתי שם אף פעם בשר) בקינוחים (למרות שזה ממש לא הצד החזק שלי) אי אפשר ליפול!! יצא לי להיות שם לאחרונה בימי שישי אחה"צ (אפרופו ההצעה של LITIׁׂ ) עם בחורה מדהימה (שאני מקוה מאד שתתלוה אלי למפגש) המקום הומה מענין ורומנטי עד מאד. המגרעת היחידה היא המחיר. ראו הוזהרתם. מקום יקר מאד ואפשר בקלות (עם אלכוהול) לגמור ב-400 ש"ח לזוג אבל שווה כל ש"ח

גוז

New member
לא הייתי בברונו ../images/Emo118.gif

אבל מיכאלי הוא ממש ממש מצוין. אהבנו מאוד.

למעלה