התלבטות

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
התלבטות

הי לכולם היום בבוקר הייתי אצל כירוג בקופת חולים בגלל שכבר שנה וחצי יש לי ג´ולה מתחת לבית השחי. הרופא המליץ לעשות ניתוח בהרדמה מקומית להסרת הבלוטה. אני מאוד מתלבטת משום שאינני יודעת אם כדאי לי עם המחלה לעשות את הניתוח ואפילו שהוא בהרדמה מקומית. בנוסף בזמן האחרון יש לי כאבי פרקים וספירת הדם שלי קצת ירדה כך שאינני יודעת אם עכשיו זה הזמן לעשות זאת אם בכלל. מה אתם אומרים? כרגע זה לא כואב לי אולם לעיתים עוברים שם כאבים וזה מתנפח. טוב אני הולכת ללמוד.ביום שני יש לי מבחן ענק בספרות אנגלית. נדבר....

הי שירי ../images/Emo13.gif

אולי תתיעצי עם הרופא שאחראי על הטיפול של הלופוס. נראה לי הכי בטוח. בהצלחה במבחנים ותרגישי טוב, שבת שלום, עדית.

vivi49

New member
../images/Emo18.gif- היי רגועה ותנוחי הרבה

היי שירו´ש נכון יעצה לך עדית
שהראומטולוג הוא האחראי על הלופוס שלנו. במיקרה היה לי אותו דבר לפני שנתיים הירגשתי מן גוש מתחת לבית השחי וכן בשני צידי הצוואר(בלוטות הלימפה) רופאתי הכללית נילחצה מאחר והראתי לה ראשונה .והיא הישכיבה אותי בקופ´ח על מיטת הטיפול והכניסה לחדר בכדי לבדוק אותי אחד אחרי השני רופאים שונים. כשניכנס הכירורג ,אחרי שתי דקות אמר שצריך ניתוח ,וביופסייה.!שאלתי מתיי? אמר בעוד יומיים. עשיתי את כל הסידורים הנחוצים כולל קבלה בבית החולים וצום .ופתאום ניזכרתי שבערב (יום קודם לניתוח)יש לי תור אצל הראומטולוג שלי ואני צריכה לנסוע אליו (בעיר אחרת )וליידע אותו.ומזל שעשיתי זאת! הוא בדק אותי והשיב נחרצות שהנפיחות היא מהלופוס ובשום אופן לא לעבור את הניתוח. לטענתי שהכל מוכן לניתוח ,עמד על דעתו,בכך שכשהגוף בהדלקה תיתכן נפיחות באזורים האלה ואין שום סיבה לסבול ניתוח. לכן שירי יקרה ,הכירורג רוצה לעשות את העבודה שהוא הכי מכיר, לנתח ,,מה איכפת לו והראומטולוג המומחה ובעל הניסיון במחלה יודע מה שהוא אומר. יצאתי מאושרת ממנו והרגשתי שניצלתי מהסיוט. מעניין אפה הגוש והנפיחות עכשיו,,אפה נעלמו? מקווה שאצלך זה גם כך ואת צריכה איך שהוא להיות במצב רגוע יותר. אני גם מאחלת לך הצלחה בבחינה הקרובה מכל הלב. ושבת ניפלאה שתהיי לך. ולכולם

שירי יקרה, התייעצי עם הרופא המטפל

שירי יקרה, התייעצי עם הרופא המטפל שלך, וקבלי את ההחלטה תוך שיתוף פעולה שלך, של הכירורג ושל רופא שמטפל בלופוס שלך. הרבה בריאות

הי שירי

גם לי היתה מין נפיחות מתחת לבית השחי(אמנם לפני 10 שנים) הוציאו לי את זה,וזה נשלח לביופסיה וזה ממש שום דבר. אל תדאגי שבת שלום

ל3

New member
תודה לכולן

באמת לא חשבתי להתייעץ עם הראומטלוג ואני יעשה כן, במילא עוד שבועיים יש לי תור אליו. ויוי, לא עלה בדעתי שזה מהלופוס כי לי נאמר שזה פשוט דלקת בבלוטה ואני באמת אשאל. מדוע לופוס גורם לנפיחות שם? תודה לכן על התשובות המפורטת, תמיד יש על מי לסמוך..........

gaia20

New member
הי שירוש

אני בהחלט ממליצה לך להתייעץ עם הרופא שלך האמת היא שגם לי מופיע מידי כמה זמן בליטה כזאת, שמלווה בכאב רק כשאני לוחצת על זה ככה סתם זה לא מפריע לי בכלל בקיצור, זה מופיע פעם באיזה 4,5 חודשים... לא יודעת מה זה וכל פעם שאני מגיעה לרופאה שלי, אני שוכחת לדבר איתה על זה.

ל3

New member
הי הדרי

אני מבטיחה לשאול ולעדכן. שמתי לב שלהרבה פה יש או היה את אותו הדבר. נראה לך באמת שיש לזה קשר "לחברנו" הלופוס?

הי שירי ../images/Emo141.gif

תדעי לך שתמיד כאשר אני הולכת לביקורת אצל הרופא המטפל בלופוס הוא בודק לי את בלוטות הלימפה מתחת לבית השחי ומתחת ללסת. אם הן מוגדלות אז זה אומר (אם אינני טועה) שיש דלקת או זהום כלשהו בגוף. אני יודעת שגם אם יש סתם שפעת אז הן יכולות להיות מוגדלות. בכל אופן זה יעבור, אין לך מה לדאוג,

ל3

New member
הי עידיתוש´

יכול להיות כי בזמן האחרון נראה כי יש התעוררות א כי מזערית מאוד של כאבי פרקי ועייפות. בכול אופן, הבלוטה הזו נפחוה כבר שנה וחצי פשוט אף פעם לא בדקתי אותה ובזמן האחרון עובר לי שם לפעמים כאב. נראה מה הראומטלוג יגיד

למעלה