התלבטות...

צומיש

New member
התלבטות...

טוב החלטנו ואני חבר שלי לטוס למזרח ל-56 ימים מאוגוסט עד אוקטובר אנחנו בני 20+ העניין שהוא היה כבר בתילאנד ואני לא הייתי במזרח אף פעם... עכשיו אני דיי מפונקת ולא יודעת במידה מסויימת פוחדת "שזה גדול עלי"
בכל מקרה ההתלבטות שלנו זה בין:
תילאנד+הודו
הודו |תילאנד+ נאפל
תילאנד +בורמה/לאוס
סין אז מה אתם אומרים.. אולי תעזרו לי להחליט או תתנו לי קצת מידע בנושא.. כנ"ל גם מה הסיכונים חיסונים או כל מידע... תודה רבה לכולם

לימור75

New member
מנסיון מצומצם

תיאלנד והודו בטיול קצר זה לנסות לתפוש מרובה, עדיף לדעתי להשאר בהודו (בצפון+אגרה+רישקש, או כל צירוף אחר.) הודו + נפאל יכול להיות צירוף אפשרי. תיאלנד+בורמה גם הוא צרוף אפשרי וסין לבד כמובן. לדעתי - האידאלי הוא להתחיל בתיאלנד+בורמה, או תיאלנד+לאוס. זה מזרח "נוח", הודו עלולה להיות קשה יותר למטיילת מפונקת. וסין גם היא קשה לטיול. סיכונים - שלא תרצי לחזור לארץ, או תחליטי שאת מוכרחה לחסוך כסף ולחזור למזרח פעם נוספת. וסיכון אמיתי - סחר בסמים, הברחת אבני חן מהודו, ושאר עבירות על החוק עלולות להסתיים במאסר ארוך בתנאים גרועים. מידע על חיסונים בלשכות הבריאות ובחנויות למטייל (רצוי חיסון כנגד צהבת גם אם לא דורשים אותו).

aviron

New member
מסכים עם כל מילה ואות של לימור

אז למה כתבתי? ע"מ לחזק את מה שכתבה לימור..(!)

צומיש

New member
חיסונים...

איפה ניתן לעשות או לקבל מידע חוץ מרח' הארבעה ובי"ח מאיר.. משהו באיזור ראשון רחובות והחברס יש

ronyboy

New member
אפשר גם בתל השומר

במרפאת המטיילים של ד"ר שוורץ והוא גם נותן הרצאות בנושא של איך להסתדר עם התברואה במזרח. בכל מקרה רצוי לעשות את זה דרך קופת החולים כדי לקבל הנחה

צומיש

New member
צלצלתי..

אבל לא אמרו לי מה בדיוק החיסונים כדורים שצריך לקחת וכמה זמן לפני.. כי יש להם תור רק באמצע יוני... ואני רוצה לדעת אם זה מספיק זמן??? וכמו כן אם יש תופעות אחרי החיסונים ז"א שחולים?

לימור75

New member
מגעילה בעיני מי?

עשרות אלפי ישראלים מגיעים להודו בכל שנה. רק מיעוט מבוטל חושב שהיא מגעילה.

למעלה