התלבטות

התלבטות

כבר כמה שנים שאני מתקשרת לעצמי וגם לאחרים. כשאני מתקשרת לאחרים יש לי פחדים וספקות ובכל זאת לקחתי כמה פעמים כסף על זה. שני אנשים שאני מעריכה אמרו לי להפסיק לתקשר, ומצד שני אלה שתיקשרתי בשבילם היו מאוד מרוצים וביקשו עוד. בקיצור. בחודשים האחרונים אני לא מתקשרת לאחרים. הסיבה שלי היא שאני בספקות. חלק מהדברים נראים לי דעות ורגשות פרטיים שלי שמתערבבים במסרים. במצב כזה לא נראה לי נכון לקחת אחריות על אחרים. אני כרגע שלמה עם זה. עכשיו ההתלבטות: היתה לי מחשבה לעשות צעד 8 ו 9 בעניין. לבקש מאנשים סליחה שלא הייתי לגמרי כנה איתם ולהחזיר את הכסף. רציתי להתחיל משתיים שאיתם אני מרגישה רע במיוחד... אתמול התייעצתי עם חברה מהתכנית והיא אמרה שאני מאוד אפגע באנשים אם אומר להם שהתיקשור לא היה נקי. וכתוב במפורש בצעדים שנבקש סליחה רק אם זה לא פוגע. אני יכולה לתרום את הכסף, אבל גם כאן זה לא נקי כי אני לא עובדת ושל מי בדיוק הכסף שאני אתרום? אני רוצה עוד להוסיף שיש כאן מימד של גאווה באקשן של סליחה והחזרת הכסף.... אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

מדיטציה למתחילים "תפילה היא בקשת עזרה מאלוהים, ומדיטציה היא הקשבה לתשובתו... השקטת הראש ממחשבות, באמצעות מדיטציה, מביאה שלווה פנימית המאפשרת לנו קשר עם האלוהים שבתוכנו." "תהיו סבלניים כשאתם לומדים לעשות מדיטציה," אמרו לרבים מאתנו. "צריך להתאמן זמן רב עד שמבינים מה הדבר שצריך 'להקשיב' לו." אנו שמחיש שמישהו אמר לנו את זה, כי אחרת רבים מאתנו היו מפסיקים עם זה אחרי שבוע או שבועיים של מדיטציה. בשבועות הראשונים, יכול להיות שישבנו כל בוקר, השתקנו את המחשבות שלנו, ו"הקשבנו", כפי שנאמר בספר הגדול - אבל לא "שמענו" שום דבר. ויתכן שעברו עוד כמה שבועות עד שקרה משהו. אפילו אז, מה שקרה היה כמעט בלתי מורגש. קמנו מהמדיטציה שלנו כל בוקר, עם הרגשה קצת יותר טובה ביחס לחיים שלנו, עם קצת יותר אמפטיה כלפי אלה שנפגוש במשך היום, וקצת יותר קירבה אל הכוח העליון. לגבי רבים מאתנו לא היה שום דבר דרמטי במודעות הזו - שום ברקים ושום רעמים. זה היה ממש שקט, אך בעל עוצמה. הקדשנו זמן על-מנת לסלק את האגו ואת הרעיונות שלנו. בחלק הנקי שנוצר, שיפרנו את הקשר ההכרתי שלנו עם מקור ההחלמה ביומי שלנו, עם אלוהים כפי שאנו מבינים אותו. המדיטציה הייתה חדשה, והיה צורך בזמן ולימוד. אבל, בדומה לצעדים, זה עבד - כשעבדנו את זה. רק להיום: אהיה ב"הקשבה" כדי לדעת את רצונו של אלוהים עבורי, גם אם אני לא יודע מה הדבר שאליו עליי "להקשיב".

zoro3

New member
היי צופית

כיפרנו במישרין למעט שמעשה זה יפגע בנו או באחרים איך אנו יודעים שבקשת הסליחה תפגע בנו או האחרים? מתוך רק להיום של היום: אהיה בהקשבה כדי לדעת את רצונו של אלוהים עבורי גם אם אני לא יודע מה הדבר שאליו עליי להקשיב

../images/Emo140.gifצופית יקירה, בורכת במתת אל

התקשור הוא מתנת אלוהים. הידע לתקשר ולהיות תעלה עם עולמות של מעלה, טמון בכל אחד ואחד מאיתנו אולם היכולת, הטוהר, האפשרות - היא ברכתם של מתי מעט בלבד. את, משום מה שהינך, התברכת ב"תעלות פתוחות" ביכולת להעביר את מה שאנחנו כאן למטה - לא סיימנו משום סבות רבות, למסור לאותם שאהבנו והם אינם עימנו יותר. אל תערערי כלל ביכולות שלך!!! אל תטילי ספק!! אל תחסמי את עצמך לאלה שיש להם מה לומר ואת להם הפה, העיניים הקשר!!! קראתי את הבלוג שלך, הבנתי את עומק התקשור ואת האמת הטמונה בו !!! וזו אמת אלוהית, קסומה וקוסמית. (ראי כמה צמד המילים הזה מתאים ויפה...) יש בתפוז פורום תקשור. פורום נפלא שאנשיו ישמחו לשמוע את לבטייך,. מהם למדתי (ובעיקר ממדריכתי לרייקי) כי אין "נדמה לי" אין "הדמיון שלי"..אין "הרגשות שלי..." הידע בא מתוכך, התעלות הפתוחות קוראות לאלה הרוצים לבוא, והם באים כי את להם "תעלת האור" , אולם עלייך לדעת להתגונן, לבנות הגנות, לאפשר רק לטוב להכנס - ואת אלה הדברים יש ללמוד. ניתן לתרגל אותם, לאסור על ה"רע" להגיע, לבקש את המדריכים של מעלה לעזור לך לפני כל תיקשור. בתחילה קיים תוהו ובוהו - מאות ואלפי מסרים מבולבלים, פנים מטושטשות ובלבול, עירוב של מציאות וחשיבה ארצית עם רגשות של "כאילו" ... אחר כך מגיעה השלווה ועימה הבהירות והידע הנובע מבפנים - האמת שאין בה ספק אישי או אלוהי - האמת האלוהית: אלה מסרים מעולמות עליונים. דעי כי יש לך מדריכים בעולמות אלה, ומרגע שניתנה לך המתנה של "תיעול" chaneling תיקשור, הם ידריכו אותך בכל צעד. קראי להם בתקשורייך, בקשי את הדרכתם, תתפלאי כיצד וכמה הם מחכים לקריאתך, לבקשת העזרה שלך - הם שם !!! ואת יודעת!!! את, צופית, הינך כלי לא יסולא בפז, לכל אותם אשר חיים ביננו ולא השכילו לומר את דברם לאהוביהם..ואהוביהם מחכים לשמוע, להשמיע. חשוב לכן שנדע וזה השיעור הכי גדול: דברו, דברו עם יקירכם בעודם כאן, ספרו על כל והכל, הסבירו, שמעו והקשיבו... מחר אינו זמן מתאים - עכשיו הוא הזמן. אל תפסיקי צופית!!! מעטים נתברכו ביכולות שלנו, הם התמונה של העתיד, הם אלה שידריכו הלאה. ואת היא האחת.

../images/Emo51.gif לך התודה,

ואת בהחלט מוזמנת להכניס את תשובתי לבלוג שלך. אל תפסיקי. ללא קשר לצעדים, ללא קשר לפעילויות אחרות שלך: הביני כי נבחרת.

4נילס

New member
לצופית

אני בטוח שעשית את התיקשור לא היית במקום שלהבנה כמו שאת היום ואני מכיר את עבודת הצעד השמיני והתשיעי אבל שמעי קודם כול אל תחשבי על הצעד התשיעי ערכי רשימהשל כול האנשים באם פגעת ואז אחר כך תהיי נכונה לכפר נכונות הוא הכלי הרוחני של הצעד השמיני אם אני לאנכון מפחינה פנימית אני לא יכול לגשת לכפר ואל לנו לחשבוב על הצעד התשיעי את היום במקום שאת צריכה להיות מוכנה ונכונה קודם כול לעשות רשימה אחר כך אלוהים יכוון אותך יש לך ספונסר אני מאמין שהוא יכון אותך אל תנסי לרוץ ולנסות לעשות את הכול בשלמות למה אנו צריכים להיזהר מהפגם שלנו לשלמות אל לך לשכוח שאת בן אדם אנושי ואנשים טועים אם לא היינו טועים היינו בטח רובוטים אז חמודה היי נכונה והיי מוכנה לרשום בקשי עזרה בצעד 2 מסרי את הרצונות לאלוהים אז ההרפיה אפשרית ואנו יכולים להיות מוכנים לכפר שאנו מחוברים לכוח העליון שלנו אוהב אותך

נילס המון תודה

אמרת לי דברים כל כך תשובים! ובמיוחד לא לרוץ, ולבקש עזרה. כן, אני מקשיבה לכם תודה

למעלה