התלבטות

התלבטות

פעם מזמן כשהייתי "מעריצה שרופה" אספתי המון המון דברים של תיקים באפלה. המון אני מדברת על דברים מתסריטים לספרים (גם על הסדרה וגם מבוססים על), דיסקים, מגזינים (היה מגזין חודשי בארה'ב ספציפי של XFILES למי שלא יודע), משחק מחשב, ועוד ועוד כיום אני נהנית מהסדרה כשיוצא לי לראות (שזה אף פעם) וזהו, וכואב לי על כל הדברים שיושבים ומעלים אבק. אני לא רוצה למכור שום דבר בגלל הקשר הסנטימנטלי אבל אני כן שוקלת להעביר חלק מהדברים ל"מעריצים" שיהנו מהם כמו שאני נהניתי.... מה אתם חושבים? מה אתם הייתם עושים?!

למרות שהייתי מת לאוסף כזה

אני ממליץ לך לשמור עליו. לתת למעריץ אחר יהיה בדיוק כמו למכור את זה רק שאם תמכרי את זה תרוויחי מזה אולי שלושה גרושים. עדיף שתשמרי, עוד כמה שנים יכול להיות שזה יהיה שווה הון תועפות או לפחות ארבעה גרושים...

1Shir

New member
זה תלוי עד כמה יש לך עדיין עניין.

אם הסדרה עדיין מדברת אלייך, אולי כדאי לשמור. אם כבר לא, להיפטר. בכל אופן לא נראה לי שאני ארצה "לרשת" מהאוסף, אבל אם את גרה באיזור שלי אני אשמח לבוא לראות אותו, ואז אני גם אמליץ לך אם כדאי לשמור...

DarlingAdam

New member
השאלה היא,

מה הסיכוי שהאהבה לסדרה תחזור יום אחד, ואז תצטערי שנפטרת מהאוסף... אם אין סיכוי לזה, אפילו קלוש, אז אני אישית הייתי נותן את האוסף או מוכר באיביי. אבל אצלי תמיד יש סיכוי לאהבה מחודשת :)

למעלה