התלבטות...
אנחנו מתכוונים להצטרף לתביעה הייצוגית נגד רמדיה, לילדים מעל גיל שנה, שניזונו מהפורמולה הצמחית ולא נתגלתה אצלם כל פגיעה נראית לעין כתוצאה מכך. כן, מוזר, אבל יש דבר כזה. ואני מרגישה רע מאוד עם העניין הזה. לא שאני חושבת שרמדיה בסדר, אבל אני לא מרגישה בנוח לתבוע כסף על משהו שלא קרה, מה גם שאנחנו ממשיכים לצרוך את הפורמולה שלהם.
אז למה בכל זאת? כי לפי החוק, זו הדרך להיכנס למאגר המידע ולדאוג להליך רשמי. זו הדרך לדאוג שיהיה רשום איפשהו שהילדים שלי ניזונו מאותה פורמולה פגומה, כך שאם יום אחד, בעוד שנתיים או חמש או עשר יגלו פתאום בעיה מאוחרת שצצה כתוצאה מהעניין הזה, אני אהיה זכאית לתבוע את רמדיה. ויתור על התביעה הייצוגית כמוהו כוויתור על כל זכות עתידית לתבוע את רמדיה. באי הצטרפות אני בעצם מוחקת את האפשרות שלי לטעון אי פעם שהילדים שלי אכלו את הפורמולה הזאת. ובכל זאת, לא מרגישה בנוח לתבוע כסף. מעדיפה שיתנו אותו לאלה שבאמת צריכים ולא מקבלים מספיק. מה דעתכם?
אנחנו מתכוונים להצטרף לתביעה הייצוגית נגד רמדיה, לילדים מעל גיל שנה, שניזונו מהפורמולה הצמחית ולא נתגלתה אצלם כל פגיעה נראית לעין כתוצאה מכך. כן, מוזר, אבל יש דבר כזה. ואני מרגישה רע מאוד עם העניין הזה. לא שאני חושבת שרמדיה בסדר, אבל אני לא מרגישה בנוח לתבוע כסף על משהו שלא קרה, מה גם שאנחנו ממשיכים לצרוך את הפורמולה שלהם.