התלבטות...

dfni69

New member
התלבטות...

פעם ראשונה שאני כאן, פשוט אני מרגישה שאין לי עם מי לדבר... אני נשואה ובמסגרת העבודה פגשתי מישהו נשוי גם הוא,יצא לנו להיפגש מספר פעמים וייצא לנו עוד מספר פעמים ומן הסתם יותר לא נתראה, מדובר בפרוייקט שעומד להסתיים ואנחנו גרים במרחק שעה וחצי נסיעה אחד מהשני. שנינו בסביבות גיל ה-40 ,ואני לא זוכרת כבר סוג כזה של רגשות שאני חווה עכשיו(ביני לבין עצמי) הכל אצלי בלב או בראש, אני לא יודעת כלל אם הוא מרגיש משהו...אולי זה סתם פנטזיות שלי... אבל בעיניי הוא פשוט מושלם...ניראה מצויין, מצחיק , נחמד ופשוט מעורר את כל הפרפרים הרדומים שהיו לי בבטן.אני ממש לא רגועה פנימה בתוכי, אין לי אומץ לעשות דבר...אני גם חוששת שאני לא בכיוון כלל... חשבתי ביום האחרון שניפגש (זה יקרה עוד חודש, לכתוב לו מיכתב) או שהוא יזרוק לפח את המכתב..או שהוא יתקשר..לא יודעת מה לעשות..היצר הרע לא נותן לי מנוח...חיים רק פעם אחת לא? אני כועסת על עצמי שזה מה שאני מרגישה אבל זה חזק ממני...

דפני.....

וואו, הרבה זמן לא נתקלתי במקרה כזה און ליין מה שנקרה. תראי, אכן חיים רק פעם אחת- ובגדול, תעשי מה טוב לך ומה שתהיי שלמה איתו. את לבטח לא צריכה לכעוס על עצמך שזה מה שאת מרגישה, זה טבעי, אנחנו בני-אדם. מה שכן, קחי בחשבון שאת נשואה, הוא נשוי- נכון שיש מצב שיהיה בינכם משהו אבל יתכן שגם לא. מעבר לכך, את נשואההההההההה!!!!!!!! את בטח לה היית רוצה לדעת שבעלך בוגד, למשל... . אני ממליצה, שתחשבי ממש טוב למה את נכנסת כי אין דרך חזרה מזה, מי כמוני יודעת שככל שהסיכון גדול יותר- כיף יותר לנסות את הדברים. אבל אני מתארת לעצמי שיש גם ילדים בכל העסק הזה, ולא תמיד קל להסתיר את הדברים ואולי גם מקרה חד פעמי יכניס אותך ללבטים עמוקים, ומאוד קשה להסתיר זאת! מקווה שתעשי את הבחירה הנכונה עבורך, בהצלחה!

dfni69

New member
תודה..

דווקא מבחינת סיכון,,זה בסדר...יש לי את החופש והזמן.. העניין הוא שהבחור מדהים..ברמה כזו שאני כל הזמן חושבת עליו(כמו בחורה מתבגרת..)כמובן שאני נבוכה מכל הסיפור הזה, ובכלל צריכה אומץ לעשות משהו...

magenta73

New member
תראי, תשמעי...

זה שאת נשואה לא אומר שהפסקת לחיות. לא אומר שלא תסתכלי על בחורים אחרים ותפנטזי עליהם. מוזר אפילו שזה קרה רק עכשיו. אבל יש הבדל בין פינטוז לבין בגידה. השאלה אם את מסוגלת. אם תוכלי לחיות עם עצמך ועם בעלך בשלווה ובששון אחר-כך. אני לא בעד בגידות. אין לי בעיה עם המעשה הפיזי עצמו, יש לי בעיה עם כל מה שיבוא אחר-כך. ריגשי אשם, הצורך לשקר, להסתיר... לגמרי הורס כל חלקה טובה של הקשר. אני לא מאמינה שאני נותנת לך טיפים, אבל... את לגמרי יכולה לדעת אם הוא בכיוון, רק ע"י טיזינג קטן והתגובות שלו. ואם את כן רוצה לעשות משהו- מה פתאום מכתב??? שבעלך במקרה ימצא? שאשתו במקרה תמצא? אתם לא ילדים בני 18, אתם אנשים בוגרים, עם משפחות. תחשבי על זה.

dfni69

New member
מכתב כדי שלא אצטרך להתמודד

פנים מול פנים,הכוונה למכתב מוקלד..ללא סימנים מזהים וללא שמות..

magenta73

New member
חמודה,

אם את לא תוכלי להתמודד עם הדבר הכי קל שבזה, וזה להתחיל איתו...איך תתמודדי עם הכל??? אני מציעה לך לחשוב על הכל בשנית, ולעומק.

אני מסכימה עם magenat

(כמעט כמו תמיד..) ואני אוסיף, שלדעתי האישית אם את לא בטוחה אולי כדאי לבחון קודם את מערכת היחסים הנוכחית ולראות אם יש סיבה שבעקבותיה את כמהה לגבר אחר

seeyou

New member
../images/Emo24.gif אישה בגיל 40+-

...."ואני לא זוכרת כבר סוג כזה של רגשות שאני חווה עכשיו"... ..."אבל בעיניי הוא פשוט מושלם...ניראה מצויין, מצחיק , נחמד ופשוט מעורר את כל הפרפרים הרדומים שהיו לי בבטן..." התעוררות לחיים? לא ברור לי מה את אמורה לכתוב לו או מה את מצפה מקשר כזה. כול "המעלות" שלו יכולים להתקיים רק כאשר הוא במעמד של מאהב וטוב שאתם מרוחקים אחד מהשני...כך תוכלו לקיים יחסים "רגילים" במשפחות שלכם... פעם ,יצאתי עם בחורה,ממש קדושה.... עם הזמן גיליתי שפעם בכמה זמן היתה עולה לאוטובוס לכווים מרוחקים-בוחרת גבר...עושה שמה שהיא רוצה וחוזרת לביתה שוב כקדושה... יוסי

niva99

New member
אחת הסיטואציות הקשות...............

קשה פה לתת עיצה משמעותית. כי זה נושא מאד רגיש וטעון. תלוי במע' הערכים שלך... מה את מוכנה לסכן כדי להגיע לסיפוק המיוחל. לא נשחוק את הקלישאה השחוקה לעייפה כבר- שהחיים הם כמו סופרמרקט- על הכל צריך לשלם. אני מאד מבינה את המקום שממנו את באה- בא לך להרגיש את תחושת ההתרגשות הזו,כפי שכה היטב לתאר אותה ה"פרפרים בבטן" האלה. שוב, רק את יכולה להחליט- כשלכל החלטה צמודה תוית מחיר.

SIRI41

New member
אם מדובר מראש בזמן קצר, יתכן שזו

הסיבה שהוא מתנהג ככה, לכי תדעי כמה פעמים הוא עושה פרפרים בבטן לבחורה. תהני מהפרפרים, זה דוקא כיף - לדעתי מכתב אל תכתבי, את נשואה, לכי תדעי מה יכול להוביל עם זה.

למעלה