התלבטות

יערה י

New member
התלבטות

שלום, אנחנו חיים בחו"ל ומגיעים לארץ להתחתן ואז לירח דבש של כמה ימים בצימר בצפון. מתלבטים קשות בין צימר האלון הגדול (אבירים), בקתת המרווה (גם באבירים) וסמדר בכליל. המחירים בשלושתם דומים ושלושתם מציעים פחות או יותר אותו דבר. אנחנו מחפשים מקום מבודד ככל הניתן ומפנק מאוד... מישהו יכול לעזור לנו להחליט ביניהם???

aviro

New member
את אלה שציינת אני לא מכיר אבל

השבוע הייתה כאן בפורום פרסומת (בצד שמאל של התגובות) של בקתות נוף ילדות במצפה מנות,הצלחנו לקבל שם בקתה ללילה אחד אומנם(זה מה שהיה פנוי)אבל מה זה נהננו,הייתי בהמון בקתות וצימרים ,לא ראיתי רמה כזו של איבזור,ותשומת לב לפרטים הקטנים,חשוב לבקש את בקתת הסטודיו שלהם,יש להם עוד שתי בקתות משפחתיות (הראו לנו אותם לפני שהגיעו האורחים) יפות אבל לא כמו בקתת הסטודיו שלהם.כדי להגיע לאתר שלהם הקישו את המילים נוף ילדות בכל מנוע חיפוש ,

lavendula

New member
לא הייתי בצימרים האלה אבל:

חשוב שתדעי שכליל הוא ישוב אקולוגי, שאין בו חשמל. את החשמל מפיקים מגנרטור. לתשומת ליבך אם זה עקרוני. אני גם שמתי עין על 2 הצימרים באבירים. אולי כדאי לדבר עם בעלי המקום ולברר כמה שיותר פרטים, ואז להחליט. באלון הגדול למשל, הג'קוזי בחוץ, ויש בזה קסם מסוים.

היינו בבקתת המרווה לפניי כשנתיים

בין הצימרים המושלמים שהיינו בהם. החסרון היחידי שאין ממש נוף. לנו זה לא הפריע. הבקתה מושקעת עד לפרטים הקטנים. תהנו ומזל טוב.

lavendula

New member
וכל החורש מסביב לא מזמין יתושים

ושאר חרקים? נדמה לי שכל ההצימרים באבירים חבוים בתוך החורש ואין מהם נוף פתוח. זה נכון?

יערה י

New member
תודה

גם בבקתת המרווה יש ג'קוזי בחוץ, עד כמה שאני הבנתי.לגבי זה שאין להם נוף, זה לא נורא כל עוד המקום מבודד וכל עוד אין נוף, בגלל שהכל עצים מסביב... עוד איילת, יכולה לתת לי תיאור?...כרגע עושה רושם שאנחנו סוגרים עם בקתת המרווה. אשמח לשמוע עוד תגובות של אנשים. בכל זאת ירח דבש... (ובכל זאת פעם ראשונה שאנחנו יחד בארץ אחרי שלוש שנים וחצי)

נולי11

New member
מרווה-מקסים!!

הייתי שם עם בן זוגי ובעקבות המלצה שלנו הגיעו עוד זוג חברים ואחותי ובעלה... היה ממש כיף, מקום נעים עם ריח טוב מהמצעים... שזה כבר אומר הכל!! החסרון בעיני הוא לא הנוף אלא המיקום -אבירים זה קצת חור... אבל לא נורא באים בשביל לטייל ,אז נוסעים קצת.. תעשו חיים ושיהיה במזל טוב!!!

lavendula

New member
יערה, אם את רוצה עוד המלצה

לצימר רומנטי עם כל הפינוקים, מרפסת נוף, פרטיות ומה לא, ממליצה לך על "סוף הדרך" במצפה מתת.

נולי11

New member
מרווה...

זה נמצא דיי רחוק מכל מקום (20 דקות נסיעה) מה גם שאני והחבר שלי רצינו לצאת לארוחת ערב ואחרי רבע שעה בערך חזרנו לצימר כי הדרך לא נגמרה והיתה מאוד חשוכה אז חזרנו ועשיתי סלט פירות מסלסלת הפירות שהיתה שם והיה מאוד כיף...!!!

יערה י

New member
הבעייה היא

שמכיוון שחבר שלי רוצה התפנקות עד הסוף, הוא רוצה ג'קוזי בחוץ (באמת יותר כיף לא?), ול"סוף הדרך", עד כמה שהבנתי, אין בחוץ, אלא רק בפנים (וכן, אני יודעת שיש חלונות ענקיים הצופים לנוף וכו', אבל תסכימו איתי שזה לא אותו דבר כמו ממש לשבת עם הציפורים), לכן ההתעקשות על שלושת הצימרים הספציפים האלה. טוב, נראה לי שמכיוון שאני לא שומעת אכזבות מהמקום (רחוק זה טוב מבחינתנו. אנחנו באים מסין וחסר לנו שקט), נראה לי שאנחנו סוגרים על בקתת המרווה. מישהו מהר להערות נוספות לפני שמאוחר מדי?...

lavendula

New member
בכיף!

רק תוודאי שהג'קוזי אכן בחוץ. הצצתי באתר של בקתת המרווה וכתוב שהג'קוזי בחדר אמבטיה (שזה עוד פחות כיף מאשר ליד חלון). יש אגב באבירים עוד צימר שאמור להיות מאוד מיוחד, שנקרא "החאן של דורית", ויש לו ג'קוזי חיצוני. מקווה שלא בלבלתי אותך. בסך הכל רוצה שיצליח לכם.

נולי11

New member
עצרי יערה...!

הג'קוזי בפנים! כמו שכתוב - באמבטיה ובאמטיה אין בכלל נוף.... תשקלי שוב אם הטבע הופך מוטיב מכריע... !Have fun

katam

New member
יערה מה עם אמירים

המון אפשרויות של ביקתות. לא צריך לצאת מהמושב יש מסעדות במקום שאפשר ללכת ברגל אויר, אוירה. אני בטוחה שתוכלי למצוא צימר עם ג'קוזי בחוץ. מזל טוב אורלי

המקום לא מאוד מבודד

אבל ממש לא הרגשנו את המארחים והוא אכן מוקף צמחיה מאוד יפה ומטופחת.

יערה י

New member
קודם כל

תודה לכולם על העזרה... הזמנו מקום בבקתת המרווה, אבל מכיוון שעדיין לא מאוחר לבטל, אשמח לדעת כמה לא מבודד המקום?... זה הדבר הכי הכי חשוב לנו. האם אפשר, נניח, להסתובב ערומים או להשתכשך ערומים בג'קוזי בחוץ (אה, אכן יש ג'קוזי בחוץ, לפחות לפי מה שאומרת דינה, בעלת הבקתה). בקיצור, מבודד?... http://www.hapisga.co.il/zimers/z6.php?lid=50&siteID=6&Page=1&num=2#start

למעלה