mp3 שלום, רציתי לשאול אם נגן sandisk יכול לספק אדם שאוהב מוזיקה וגם אוהב רדיו?
L LoVely DoXy New member 8/6/05 #1 mp3 שלום, רציתי לשאול אם נגן sandisk יכול לספק אדם שאוהב מוזיקה וגם אוהב רדיו?
L LoVely DoXy New member 8/6/05 #3 התלבטות שלום אני חדש פה ויש לי שאלה. אני מעוניין לקנות נגן mp3 ויש לי התלבטות. ואני לא מבין כלום בנגנים. התלבטות היא: 1. נגן של 256 מגה של sandisk. או 2. נגן של 512 מגה של prousound.
התלבטות שלום אני חדש פה ויש לי שאלה. אני מעוניין לקנות נגן mp3 ויש לי התלבטות. ואני לא מבין כלום בנגנים. התלבטות היא: 1. נגן של 256 מגה של sandisk. או 2. נגן של 512 מגה של prousound.
W weird dust New member 8/6/05 #4 הנגן נחשב נגן סביר המחיר שלו מצויין לעומת התמורה שהוא מציע (שוב זה יחסי). הנגן של סאן דיסק טוב בהרבה מזה של פרו סאוונד.
הנגן נחשב נגן סביר המחיר שלו מצויין לעומת התמורה שהוא מציע (שוב זה יחסי). הנגן של סאן דיסק טוב בהרבה מזה של פרו סאוונד.
W weird dust New member 9/6/05 #6 כן, הוא נגן טוב יחסית יש טענה שיש לו בעיה רצינית בהקלטה, אז אל תבנה על זה. תיראה סקירות עליו במאמרי הפורום.
כן, הוא נגן טוב יחסית יש טענה שיש לו בעיה רצינית בהקלטה, אז אל תבנה על זה. תיראה סקירות עליו במאמרי הפורום.