התלבטות

tali_le

New member
התלבטות

אני מחפשת נגן בנפח 1GB המחיר - סביב 1000 ש"ח חובה - חיבור ישיר למחשב ולא דרך כבל בשביל הנוחות של disk on key מאוד רוצה רדיו יחסית איכותי שהתחנות לא יקפצו לי עכשיו בעצם ההתלבטות לפי מה שהצלחתי לראות היא בין ה- iRIVER IFP 899 ובין ה- creative MuVo V200 השאלות שלי הן כאלה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי - האם יש נגן אחר שכדאי לשקול שלא הצלחתי להבין ממה שקראתי? - באיזה מהנגנים האלה ממשק התפעול יותר נוח ובכלל - על איזה מהם אתם ממליצים? - האם קיימים בכלל נגני MP3 שעובדים עם תתי-תיקיות או שזה לא קיים? ואם זה קיים - מה לגבי הנגנים שציינתי? תודה מראש על העזרה טלי

נדב8

New member
הנגנים שציינת

הם אחלה נגנים. אם זה מה שראית אז אחלה, הם פחות יותר בסקולה המובילה של הנגנים מליין הזה של ה1 ג'יגה. תבחרי לך אחד, עדיף האייריבר ותזרמי איתו.

weird dust

New member
לדעתי המובו הוא היחיד שמתחבר ישר

האייריבר דורש חיבור של כבל בינו לבין המחשב. בעיקרון אני יותר אוהב את האיייבר גם.

tali_le

New member
לגבי האייריבר

הבנתי שיש בעיות תוכנה איתו בכל מה שקשור לתפקוד שלו כ- DiskOnKey. האם זה נכון? ואם אפשר לשאול למה אתה מעדיף את האייריבר? טלי

weird dust

New member
האייריבר בארץ ובחול

אייריבר מחולקת למספר אזורים וככה גם המכשירים שלהם. בעיקרון הנגנים של אמריקה הם נגנים נחותים מאלו האירופאים או הקוראנים וחלקם אינם משמשים כדיסק און קי בגירסתם האמריקאית. במקרה והקניה בארץ אין צורך לחשוש מבעיה.

tali_le

New member
אז מה בעצם הופך אותו לטוב יותר?

מצטערת על ההצקה אבל ממש חשוב לי לא לקנות ולהתחרט אח"כ ועוד שאלה האם עם אחד או שני המכישירם הנ"ל לדעתכם ניתן להקליט הרצאות? טלי

stardust19

New member
אז ככה- בתור אחד שמשתמש באיריבר

וגם תיקן כמה מכשירים ופתר בעיות כאלה ואחרות במכשירים אני יכול לומר בוודאות כי המערכת הפעלה של הנגן קצת יותר טובה משל הקריאטיב. נכון אין לו קע USB מובנה אבל זה בעצם ככה כמעט בכל הנגנים המובילים. בקשר להקלטה- הוא דיי טוב- אל תצפי מנגן להקליט באיכות של אולפן הקלטות או מכשיר הקלטה שנועד במיוחד למטרה הזו אבל הוא עושה את העבודה הזו לא רע בכלל. ישנם כמה בעיות עם הקריאטיב- אבל אני לא יכול לומר שהן חוזרות על עצמן. מה שכן אני הייתי ממליץ לחכות עוד קצת יותר מחודש על מנת שיכנס ה T10 והדגמים היותר חדשים לשוק בכדי שהמחיק של IFP 790 יירד ואז זה יהיה בכלל שווה לקנות אותו.

tali_le

New member
ועוד שאלה על ה- iRIVER

מה בעצם ההבדלים בין הדגמים השונים IFP 790 וה- IFP 895 ומה כלל ההבדל ביניהם ובין ה- T10 וה- T20? ושאלה חשובה: בכל המפרטים הטכניים של ה- iRIVER כתוב שהאנטנה היא האוזניות. מה קורה אם אני רוצה להחליף אוזניות? (אני לא מסתדרת טוב עם אוזניות שנכנסות לאוזן כאלה ותמיד קונה אחרות) מצטערת אם אני משגעת את כולם אבל אני רוצה להבין בדיוק מה עדיף לי לקנות טלי

gt-master

New member
היה לי>>

בדגם הספציפי הזה V200 חייבים כבל.בשאר המובו TX ,TX FM, NX ניתן לחבר ישר. הקריאטיב טוב להקלטה של תזכורות כאשר הפה קרוב למכשיר. האיריבר מקליט מעולה וברמה כמו של המינידיסק הידוע לטובה. איריבר הרבה יותר איכותי וטוב מהקריאיטיב בכל הקטגוריות אבל הוא יושב קצת פחות בנוחות בכיס (הקריאטיב קטן ממנו).

stardust19

New member
שניהם זהים כמעט אבל אני אישית מעדיף

את ה T20- הוא יור אלגנטי ויפה, אבל הם ממש זהים.

למעלה