התלבטות.

R o t e m G

New member
התלבטות.

אחרי תחקיר ארוך ומעמיק, הגעתי למסקנה שמה שהכי מתאים לי הוא ה-iriver 795. הבעיה היחידה שלי איתו היא הגודל. הוא גדול יחסית לאחרים שראיתי ודי חשוב לי שהנגן יהיה קטן. יש גם את ה-mpio fl350 שממש מצא חן בעיניי אבל הבעיה שלו היא שהסוללה שלו מספיקה רק ל-10 שעות והיא נטענת דרך ה-usb. מה לעשות? אולי יש ל-iriver נגנים יותר קטנים שהם לא פחות טובים מה-975? תודה מראש לכל העוזרים.

יאיר B

New member
סדרת ה-700 היא סדרה טובה מאוד.

הגודל הוא נגזרת של הסוללה. ראיתי אותו ואני לא חושב שהוא כזה גדול (בהשוואה לאחרים). אתה יכול לנסות את סדרת 800 או 900 (היקרה להחריד). יש גם סדרת N (שגם האי לא זולה במיוחד). בעיקרון, נגני פלאש נטענים יהיו כמעט תמיד יותר קטנים מכאלו שעובדים על סוללה פנימית נטענת. זה שיקול שאתה צריך לחשוב עליו.

R o t e m G

New member
תודה

*אני את, לא אתה אין לי בעיה זה שהוא נטען, יש לי בעיה עם זה שהוא מספיק רק ל-10 שעות כך שאם נגיד אני יוצאת לטיול של יומיים אז זה לא יספיק לי ואם אני נגיד נוסעת לחו"ל אז יהיה לי יותר קל להטעין עם חשמל מאשר מה-USB. אם יש נגן נטען וקטן אבל שמחזיק יותר זמן זה עדיף לא?

gt-master

New member
עדיף סוללה סטנדרטית תמיד

אכן כמו שנאמר סדרת הIFP היא מעולה והנגנים אולי מהטובים שיש. יצא לי לראות את סדרת ה T החדשה של איריבר. מדהים כמה שזה קטן ה T20 וגם ה T30,בתמונות זה נראה כמו ה IFP אבל במציאות זה פחות ממצית .

למעלה