התלבטות...

orbit219

New member
התלבטות...

יש לי התלבטות שאני אשמח אם תוכלו לסייע לי בה: התקבלתי להדרכת פסיכומטרי והקורס מדריכים מתחיל בתחילת יולי. נאמר לי שהקורס הראשון שאני אדריך יהיה הקורס של אלו הניגשים לבחינה באוקטובר - כלומר את הקורס הראשון שלי אני אעביר לפני שאני מתחילה ללמוד. אני מקווה שאני אתחיל ללמוד השנה רפואה באחת האוניברסיטאות בארץ. השאלה שלי האם זה אפשרי לשלב בין שני הדברים? האם הקורסים הראשונים של הדרכת פסיכומטרי דורשים השקעת זמן ואנרגיות אדירות? האם השנה הראשונה של רפואה קשה בצורה כזו שאם יש לי אפשרות לא לעבוד בה, או לעבוד במשרה חלקית זה עדיף? האם ההדרכה תרמה לכם משהו מבחינה אישית? אשמח לכל תגובה ועצה תודה

in god we trust

New member
הכל אפשרי

היי, אני אמנם לא מדבר על סמך ניסיון אישי כי אני עדיין לא נכנסתי לתחום הזה אבל מכיוון ששקלתי את העניין ברצינות עשיתי קצת מחקר ודיברתי עם כמה אנשים והרי התוצאות: זה לא פשוט לעבוד וללמוד באופן כללי אבל הכל עניין של סדרי עדיפויות. אם את מסתכלת על העבודה כמכשיר לצבירת ניסיון וכישורים הרי שאת בדעת מיעוט מכיוון שכמעט כל מי שיכול להרשות לעצמו לא לעבוד- פשוט אינו עובד. לעומת זאת למי שצריך את הכסף, העבודה היא עובדה קיימת ועכשיו השאלה היא איך משלבים אותה עם הלימודים. הדבר אפשרי ויעדו על כך רבים וטובים-אך אין ספק שזה יכול לתת את אותותיו בציונים\חיי חברה\חברה\ עייפות כללית -הכל תלוי במה בחרת להמעיט. בסניפים רבים אחוז גבוה מאוד של מדריכי פסיכו הם רפואנים -כך שהעובדות מדברות בעד עצמם. החודשים הראשונים בהדרכה הם יחסית עמוסים ולכן אם הקורס הראשון מתקיים לפני תחילת הלימודים זהו יתרון די גדול. ספק אם התעסקות בפסיכו עוזרת בצורה ישירה ללימודים אקדמאיים כלשהם. בהצלחה.

orbit219

New member
תשובות

התקבלתי לHIGH-Q, הפסיכומטרי שאיתו התקבלתי היה 740, היום יש לי יותר, תודות למועד אפריל

למעלה