התלבטות

shani1970

New member
התלבטות

שלום לכולם, גם אני קראתי במקרה את הכתבה בלאשה האחרון ופשוט נפלתי מהכסא. אני עדיין לא בטוחה שאני א-מינית, ואני עדיין שואלת את עצמי מיליון שאלות, אבל עצם האפשרות מילאה אותי שמחה, שאולי, אחרי הכל, אני לא כל כך מוזרה/ פריקית/ קרה/ יבשושית וכו' וכו' מחמאות שתמיד חשבתי על עצמי. שאלה חשובה - האם אתם, א-סקסואלים אמיתיים, גאים ובטוחים בהפרעתם (מילה קצת קשה לדעתי - למה זו הפרעה, בגלל שזה יוצא מן הכלל ולא מתיישר עם הנורמות השולטות ? ). בכל אופן - האם אתם מקיימים איזשהו סוג של מין/ התפרקות ? עם עצמכם למשל ? האם התופעה היא רק חוסר משיכה/ תשוקה לאנשים אחרים או חוסר עניין בסקס מכל סוג שהוא, כולל עם עצמכם. נא תשובותיכם הכנות - זה מאוד יעזור לי להבין את עצמי. אני למשל אוהבת (לעיתים) לפנטז, לאונן, לצפות בפורנו - אבל לבד. אני מאוד פוחדת מסקס. היו לי התנסויות לא מוצלחות, ולאט לאט ויתרתי והיום אני בכלל לא רוצה. האם אני בפורום הנכון ? אולי אני סתם עוד אחת שזקוקה לטיפול מיני ו- "יאללה לכי להזדיין". תודה מראש.

Limbonic Art

New member
אני חושבת שענית לעצמך

את טוענת שאת מאוד פוחדת מסקס. וזו בעיה נפוצה וסקסולוגים יודעים איך לפתור אותה.

p019

New member
../images/Emo212.gif

שבוע עוגות בפורום
יש א-מיניים שחשים דחף מיני - רק שהוא לא מתבטה כלפי אנשים, אלה משהו שלא מקושר לכלום. זה לא סותר א-מיניות. בכל מקרה, לדעתנו לפחות, א-מיניות זו לא הפרעה. בדיוק כפי שהומוסקסואליות והטרוסקסואליות זו לא הפרעה - זו פשוט נטיה מינית (או חוסר נטיה מינית
) נוספת. אם את א-מינית או לא, רק את יכולה לדעת. אם את לא בטוחה, כדי לחפש עזרה, וכן, עדיף מישהו שמקבל את קיומם של א-מניים (לצערנו יש פסיכולוגים וסקסולוגים שקשה להם לקבל שלא כולנו זקוקים למין), כדי לשמור את האופציות פתוחות. בכל מקרה את צריכה למצוא דרך להרגיש טוב עם עצמך, ורק את יכולה למצוא אותה.

תשובות

האם את בפורום הנכון? את מוזמנת להשאר כאן בכל מקרה. את לא חייבת להגדיר את עצמך כאן ועכשיו, אני לפחות חושבת שפזיזות יכולה להזיק. אם נגדיר את עצמנו כמיניים, א-מיניים, סטרייט, גיי, לפני שאנחנו בטוחים בעצמנו, אנחנו יכולים להגדיר לא נכון ולהצמד להגדרה הלא נכונה. הגדרה באה כדי לסגור קצוות, כדי לתת כותרת למי שאת, ולתת כותרת למי שדומה לך. השאלה היא אם את מפחדת מסקס, או פשוט לא אוהבת את זה. הכוונה לסקס עם אדם אחר, ולא פורנו, כי לגבי פורנו וכו' אין עדיין גישה שמקובלת בקרב הא-מיניים. א-מיניות מדברת יותר על יחסים שבין שני אנשים. אם את מפחדת מסקס, מרגישה שזה משהו שנובע מנסיון רע, אם זה דבר שחסר לך ואת באמת מרגישה שזו הפרעה, לכי לטיפול אצל סקסולוג. זו לא בושה, זה קורה להרבה אנשים וחבל שלא תרגישי טוב עם עצמך. אם את מרגישה שאת לא צריכה את זה בכלל, לא רוצה את זה בכלל, אולי מרגישה שחששת מסקס בגלל שלא רצית אותו וכרעת תחת הלחץ החברתי לרצות אותו, יתכן שאת א-מינית. את זה, כמובן, רק את יכולה לדעת בודאות. בעיה גדולה בהבדלה בין א-מיניות לבין הפרעה היא שהסביבה לוחצת עלינו להיות מיניים, ולכן לפעמים א-מיניים מרגישים שהם רוצים סקס, בגלל לחץ חברתי. מרגישים שהם לא בסדר, בגלל לחץ חברתי. לכן, לדעתי, קחי את הזמן, תמשיכי לבקר פה בפורום ולשתף, עד שתביני מה באמת את רוצה. יש א-מיניים שמפנטזים, שנוגעים בעצמם, זה לא אומר שאת כן או לא.

shani1970

New member
תודה לכם על הכנות וההבנה.

אני מקנאה בכם על ההשלמה ועל הנאמנות לעצמכם. אני, בכל מקרה, מה שלא אגלה על עצמי בסוף, אפיץ את בשורתכם לכל עבר, בתקוה לשינוי,הבנה וקבלה ולו רק בסביבתי הקרובה. הרבה אושר לכולכם !!

למעלה