התלבטות...

סנאגל

New member
התלבטות...

שלום לכל המטיילים... אני קורא פה הודעות ונראה כי השאלה שלי נענתה כבר מיליון פעם, אבל אני אשאל בכל אופן. אנחנו 3 חברים שמתים כבר לנסוע לתאילנד.הבעיה היא הזמן והתאריך. לחברים שלי יש רק שבועיים, אילוצי עבודה... יש בכלל מצב ? או שזה יהיה טיול דחוק אך ממוצה ? אחד מהחבר´ה כבר היה שם ואומר שעם קצת לחץ ניתן לדחוק הכל לשבועיים... ברור שנאלץ לותר על כמה מקומות.. מה אתם אומרים ? ולגבי מזג האוויר...יוני-יולי מתאים ? הבנתי שחם ושיורד גשם לעיתים...הלחות כזאת מעיקה ?? תודה מראש ליאור.

micmuk

New member
המיליון ואחת

תראה, לפי דעתי (ודעתי בלבד) שווה ליסוע גם לשבועיים. אומנם תצטרכו לתכנן את אזמן היטב היטב כי אין לכם יותר מדי ממנו. באופן אישי - אם אני הייתי צריכה להחליט במקומך הייתי מתחשבת בדבר אחד בלבד: האם כרטיס טיסה של 700-900 דולר (תלוי עם מי אתה טס...) מצדיק נסיעה של שבועיים בלבד. כי המחייה שם מאוד זולה - אם היה לי את הכסף לזה הייתי נוסעת! טיפ קטן - האיים בתאילנד זה אחד הדברים היותר שווים שיש, ומכיוון שאתם נוסעים לזמן מועט - לא הייתי ממליצה לוותר עליהם ומאידך גם לא הייתי ממליצה להעביר שם שבוע (50% מהזמן) - לטעמי אתם יכולים להעביר שם את היומיים שלושה האחרונים - זה בהחלט יעשה לכם refresh רציני בחזרה לעבודה וכו, ובנוסף גם לא כדאי ללכת לאי מרוחק מאוד - מאותו טעם של קוצר זמן. תסעו, תתרעננו, תצלמו המון ויאללה חוויות.!!!
מיכלי

aviron

New member
המלצה לשבועיים ../images/Emo91.gif

גם לשבועיים כדאי לנסוע לתאילנד. (אל תשכח ש- 70 אחוז מהמטיילים בתאילנד מגיעים בדר"כ לשבועיים בלבד - בדר"כ בטיול מאורגן. החלוקת ימים המומלצת: 3 לילות בנגקוק, 3 לילות פאטייה, 2 לילות צ´.ראי, 2 לילות צ´.מאי - וטיסה מצ´יאנג מאי לפוקט - לשאר הלילות. (מפוקט טיולים ואולי גם לינה בקו פיפי ועוד). בצורה שכזו תוכל לטייל ולהספיק הרבה בניחותא. אני הייתי חושב גם על טיול מאורגן. (לא להבהל, זה לא נושך). יש המון יתרונות לטיול מאורגן - לשבועיים. הכל מאורגן לך, אתה מספיק לראות ולהנות ממירב האטרקציות, בתי-מלון טובים, יש לכם הדרכה, ארוחות - בקיצור: שווה לחשוב על-כך.

noaaaa

New member
תאילנד בשבועיים

הי ליאור לתאילנד אפשר להגיע כל השנה,המונסונים לא כאלה בעייתיים ומטיילים רבים נהנים גם בתקופות אלו,בכל אופן אני לא מבינה מה הבעיה??אם 2 החברים שלך לא יכולים להשאר יותר משבועיים אז הם יכולים לחזור,אבל מה זה קשור אליך?? אתה יכול להשאר שם גם עם החברה שכבר תכירו שם שלושתיכם גם לאחר שהם יחזרו. אני אישית לא הייתי מנסה לבלוע את כל תאילנד בזמן קצר ודווקא הייתי הולכת על האיים לשבוע לפחות,אבל זאת רק דעתי... תעשה חיים בשביל כולנו,אני מקווה שחידשו את מלאי האננסים מאז שחזרתי,הכמויות שאכלתי שם זה לא יאמן...

Phangan

New member
תאילנד בשבועיים...

קודם כל צרכים להחליט מה רוצים לעשות בשבועיים, אני רואה שתי אופציות... 1) טיול. 2) נופש. לחץ על האופצייה המתאימה...
1) צפון - צאןמאי צאןראי וטיול ג´פים 3 ימים סיבוב מאסי או פאי או שניהם... טרקון רגלי בצפון 3 ימים + יומים בקנצנבורי עד כאן 8 ימים נשארו 6 ... 4 ימים באיים רצוי לבחור אחד סמוי, פאנגן או פיפי ויומיים בנגקוק בסוף כמובן שיש לקחת טיסות פנים מבנגקוק לצפון ולאיים... 2) נופש - טוס לאיים תהנה על תחשוב במוד טיול אלה במוד נופש תעשה שם חיים משוגעים ותשאיר יומיים לבנגקוק. המלצתי האישית 2
נופש לפרטים נוספים שלך מסר אישי או פה בפורם... Phangan

aviron

New member
שיר אשיר בגשם ../images/Emo168.gif עם אננס../images/Emo79.gif

אה, שכחתי: יוני-יולי בתאילנד: אין שום בעייה, כפי ש- NOAAAA ציינה, לטייל. אמנם זאת תקופת המונסונים - אך המונסון התאי הינו מונסון "מתחשב". בדר"כ מספר דקות יומיות של גשם, שמקרר קצת את האויר החם, וזהו. אין בעיה לטייל. NOAAAA: אה, זאת את שחיסלת את מלאי ה"סאפרוט" (אננס) בתאילנד?!! זאת את שגרמת ל"משבר האננס" שבעקבותיו נפלה ממשלת תאילנד?... אהבת את האננס, אה?דרך-אגב: התאים מבזיקים קצת מלח ופלפל גרוס על האננס. למה? כי התאים אוהבים שלל טעמים בפה. וזה גם מנטרל את ה"עיקצוצים" בלשון שהאננס גורם. (לא לכולם, אבל להרבה). מלכת האננס, נועה: ראית את גודל לו האננס? הפרי הינו הפרח של קקטוס האננס... גודל במחזוריות של 4 פעמים, אך לאחר הפעם ה- 2 תולשים את הקקטוס ושותלים אחר תחתיו - יעו כי בפעם ה- 3 הפרי (הפרח) אינו מתוק עוד. אז זה היה "ספיישל" על האננס - לכבודה של "מלכת האננס" - NOAAAA.

סנאגל

New member
אתם מלכים ומלכות ../images/Emo24.gif

תודה רבה על המידע הרב... אני נראה לי שקצת גשם שיקרר את האווירה לא יפריע לי מאוד.. אני פשוט משווה את זה לתל אביב, שביום קיץ להגיע אליה זה ממש סיוט (אנוכי ירושלמי). אחד מהחבר´ה היה שם כבר, אז בטוח נארגן משהו טוב..וכמובן אני אדפיס את המלצותיכם, ועל כוס בירה קרה נתכנן את הטיול. שוב תודה לכולכם, אני חולה על אננס, תגידו לתאילנד שיכינו מלאי.
אני בטח אחזור לכאן לשאול עוד כמה דברים, אבל בינתיים שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש ושבת שלום. ימים טובים

למעלה