ושם יש לה דמות של תתלמידה מעצבנת שכל הזמן אומרת i'm not bovvered, שזה בעצם bothered, פשוט עם המבטא והכל זה הפך להיות ממש סלנג. תחשבי בסדר גודל של סלנג ארץ נהדרת, רק באנגליה
אני באמת כבר מעדיפה את מרתה אוף איזה קריזה איתם היא הייתה ממש מעצבנת טוב אולי בתור דמות קבועה היא תהיה פחות. אני דווקא אוהבת שהדוקטור כל הזמן מתעצבן, וכן מתח מיני לא בא בחשבון פה.
איזה באסה. האמת היא שהיום שמעתי על זה מידיד שלי והתבאסתי קשות. היא היתה נחמדה לפרק אחד, אבל לא יותר מזה. אתם באמת רוצים להגיד לי שהם לא מצאו שחקנית יותר טובה כדי להיות הנוסעת החדשה? וזה לא שאני לא אוהבת את קת'רין טייט, אבל אני מאלו שכן רוצים מתח מיני ואני לא רואה את זה קורה ביניהם. אוף. אני מקווה שהיא לפחות תהיה מצחיקה. ובכל זאת, אני לא ממש מרוצה מההחלטה
מצד שני, אם אין לו מלווה שמתנהגת כאילו שהיא מינימום אשתו, אז אולי הוא יהיה פנוי לכל מני בנות חדשות בדרך, כמו שהיה עם ה"נערה באח". זה יתן לו יותר אופציות מאשר אם הוא "תפוס" מראש.
ספויילר לכל מי שלא עוקב אחרי העונה השלישית כרגע, וזאת למרות שביקשנו יותר מפעם אחת להיזהר. אני לא מוחקת את ההודעה הפעם (כי אני מניחה שהנזק כבר נעשה) בעיקר בגלל רוב משתתפי הפורום שזכרו לשים
בהודעות שלהם וכי אני לא אוהבת למחוק שיחות שלמות. להבא ההודעה תימחק ואולי אפילו המשתמש ייחסם. לתשומת לב כולכם.
איזה יפה אם היו גורמים לשחקנית שיחקה איתו באותו פרק להפיע ולהיות המלווה שלו כאילו הוא היה נפגש בבת דמותה של מדאם פומפדור בהווה והוא היה מספר לה עליה או משהו כזה והיו נותנים פלאשבקים מהפרק. סליחה שאני לא זוכר את שמה.
והיא החברה שלו במציאות. המצחיק הוא שב"קונפידנצ'יאל" הראו את הכנת הפרק, ובזמנו היא לא היתה החברה שלו, והיא אמרה שכשהיא קראה את התסריט "מאד שמחתי לגלות שאני צריכה לנשק את דוקטור הו"!.