התלבטתי אם לפתוח את ההודעה הזו

התלבטתי אם לפתוח את ההודעה הזו

ורק שתגעו, אני לא פותחת אותה בשביל המזל טובים( אם אתם מוכרחים..אז אין בעיה כמובן) אבל באמת מעניין אותי הנושא. בכל שנה, מגיע היום הולדת, אי אפשר שלא לצפות לזה ולצפות שיהיה מסעיר וכיף כל רגע. לא תמיד זה ככה. הייתי אומרת שזה כי אני בארץ זרה ולא מכירה אנשים, וגם אלה שאני מכירה הם לא החברים הכי טובים שלי, חוץ מחבר שלי כפרות עליו חמוד ומתוק ובעבודה על חמש וחצי. אז אתמול קצת ריחמתי על עצמי, אבל אני חייבת לזכור, שגם ימי ההולדת האחרונים לא היו מלהיבים במיוחד. יש לי חברים, הרבה, אבל הם כV לא קשורים אחד לשני, לא קבוצה אחת ולא פשוט לארגן מפגש ברור מאליו כזה. שנה שעברה הייתי בלימודים ואז סתם בבית כזה. האמת, בכוונה תכננתי לא להיות בארץ ביום הולדת, רציתי להמנע מציפיות. אבל אין...מגיע היום הזה ובא לך לחזור לגיל 3. כשהייתה מסיבה של המשפחה, ובבית עם החברים ובגן ואתה על כיסא עם מלא מתנות ותשומת לב. אז רק לי זה השתנה? תחשבו...כשלמישהו אחר יש יום הולדת, אתם שמחים איתו, אבל לא יוצאים מגדרכם.. ועוד דבר. באמת באמת שאני לא אוהבת מתנות, כאילו, תמיד כיף לקבל! תמיד! אבל לא נעים כזה. לי לא נעים, ממש לא. אז חבר שלי אמר לי שכבר כמה ימים הוא חושב מה לקנות לי ואין לו רעיון, שהוא חשב על כמה דברים אבל לא רוצה סתם לפשל, אז ברור שאמרתי לו שלא יקנה לי כלום ואני רק צריכה שנעשה משהו כיף. מעניין מה בנים חושבים לעצמם כשאיזה אומרת לא..... אז סתם יום שקט כזה, החלטתי לעשות משהו כיף אבל אני אעשה אותו עם עצמי ובערב החבר ארגן משהו. או יארגן, לא יודעת. ובכלל, מהפרשי השעות האלה, את כל המזל טובים אני כנראה אקבל באמצע הלילה אחרי היום והלדת גם ככה חיחיחי אז איך זה אצלכם? אני יוצאת להתחיל את היום שלי.

L y c a n

New member
טוב שאת יוצאת להתחיל את היום

באחד בלילה!
מהסוף: כשהבנים שומעים לא, זה הכי חרא בעולם, כי אף פעם אי אפשר לדעת, אם זה לא-לא או לא-כן.. נסתרות הן דרכ האישה!! אז פעם הבאה אל תעשי לו את זה
אני כבר מזמן לא חוגג יותר מדי יום הולדת.. הרבה יותר משמח אותי לארגן אחד למישהו אחר

L y c a n

New member
../images/Emo6.gif פאשלה!

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!
תחיי באושר, והלוואי לא תפסיקי להינות, ולחזור לארץ ביום מן הימים!

ChilD SouL

New member
אישית...

אני שונאת ימי הולדת, ובעיקר את שלי [ומהחורף האחרון יש לי עוד סיבה לשנוא את היום הזה]. גם אני כמוך כשבאים אליי ואומרים לי שלא יודעים מה לקנות, אני אומרת שלא יקנו - אני לא צריכה מתנות, יש להכל. במידה ומתעקשים אז אני אומרת שיכתבו סתם ברכה מהלב. במידה ואני צריכה משהו - אז אומרת ואנשים יודעים מראש כבר מה אני רוצה\צריכה. בכל אופן, מזל טוב לך

נועם m

New member
טוב, נתחיל מהחלק החשוב ביותר

מזל טוב!
יא חתיכת פולניה, לא מעניין אותי שאת לא רוצה ברכות!
(אבל אני כן אמעיט באייקונים...) אני לא אאחל לך יום הולדת מקסים, כי לפי התיאור שלך יש מצב שיצא קצת צולע, אבל אל תשכחי שזה רק וואחד יום! אמנם יום הולדת אבל בכל זאת... בכל מקרה, מה שאני כן אאחל לך, מכל הלב, הוא שתהיה לך שנה נפלאה לפחות עד יום ההולדת הבא, שימשיך ללכת לך טוב עם המוסיקה, וכמובן, שימשיך ללכת טוב עם "כפרות עליו חמוד ומתוק"...
אייקון אחרון ודי:

נועם m

New member
ועכשיו גם לשאלות ../images/Emo6.gif

גם לי הייתה תקופה שעדייו רציתי כיף ובלאגן, אבל נדמה לי שב- 2-3 ימי הולדת האחרונים, למדתי להוקיר גם את הדברים הפשוטים יותר. גם אני כמוך- החברים שלי לא ממש קשורים אחד לשני כך שאיזו מין מסיבה גדולה סתם נראתה לא קשורה תמיד. אז במקום זה לקחתי "וויקאנד יום הולדת"- כל יום יצאתי עם חברים אחרים, וזה היה הרבה יותר נחמד כי הייתי עם כל מי שרציתי להיות איתם, בלי שהסיטואציה תרגיש לא נוחה או מוזרה (כמו שעלול היה לקרות במסיבה גדולה). ובעניין המתנות- צאי, צאי, צאי מהפולניות! מה זאת אומרת "לא נעים לך לקבל מתנות"? אחד הדברים הכי נחמדים זה לפנק חברים שלך, ויום הולדת זו ההזדמנות הכי טובה לעשות את זה. אז כמו שאני שמחה לתת לאנשים אחרים מתנות, ולחשוב ולהתלבט מה הם יאהבו, כך אין לי שום בעיה כשאני נמצאת בצד המקבל. אני גם לא "בררנית" עם מתנות- אם זה ממישהו שאני אוהבת, הכל ילך. הדבר היחיד שבאמת לא נעים לי בסיטואציה הזו, הוא להגיד מראש מה אני רוצה. אז אם שואלים אותי אני פשוט אומרת שאני לא קשה, ושאפשר לשמח אותי גם עם זוג גרביים ושוקולד (ומי שמכיר אותי ידע עד כמה זה נכון
), ולכן אין להם סיבה להיות יותר מדי בבלבלות עם זה.

galitgali1

New member
טוב מוכרחה להגיב

תשמעי ממני, ואני לא צעירה :) אז ככה כל שנה בערך מגיל 32 התחלתי לצפות שמישהו יזכור, עד אז חברים מסיבות שמח מפגשים ומאז פשוט כל שנה דממה, וכל שנה אני מחכה שמישהו ידליק לי "זיקוקי דינור" כולם שוכחים וכולם עסוקים וגם הילדים הקטנים לא ממש זוכרים - ואז מה קורה? את כאילו כזה מבואסת ובאמת בקושי אחד נזכר בלילה בסוף היום - ואומרים שכל מה שאת עוברת ביום ההולדת את חווה כל השנה - הווה אומר - כל השנה להיות מבואסת? ואז אמרתי לעצמי, יאלה מספיק עם הדבר הזה, מי אמר שחייבים להיות מזל טובים וחברים ומתנות ? אז בשנתיים האחרונות החלטתי לחשוב אחרת וזה פשוט מדהים. אני ביום ההולדת [אגב אני לא דתית שלא תטעי] מדליקה נרות עם עוגת יום הולדת ועם הילדים שלי כמובן [אני גרושה] אני מן סוג של אהובה ומלכה ומתלבשת חגיגי ואחר כך יושבים וכל אחד מברך אותי בברכה כמובן מיוחדת :) וגם אני מברכת כל אחד - עכשיו אגלה לך סוד, משנה שעברה התחלתי לחגוג בתאריך העברי בלבד, מאז אין לי משמעות ללועזי, ולפי התורה אם את חוגגת בעברי הסיכוי שמשאלות ליבך יתגשמו גבוהות, הסיכוי שתהיה לך פרנסה אושר זוגיות והכל גבוהה - ומה שאת תברכי את המבורכים הוא חזק יותר - תצחקי או לא, אירעו לי דברים טובים בשנה האחרונה, [זכיתי בכמה דברים על העשיה שלי לא יכולה להגיד מה היא, זכיתי לתוספות בשכר, הספקתי ללמוד ועוד ועוד] אני אדם מאושר כזה מרגע שלקחתי על עצמי לחגוג ימי הולדת עם הילדים כמובן וגם להם רק בעברי - אם נולדת בחגים זה עוד יותר כיף - בקיצור ולסיום עברי או לא עברי - תעשי לעצמך יום שמח ומאושר וכיפי אל תצפי לכלום - תהיה מאושרת ביום הזה ותראי שכך תהיה לך כל השנה. בהצלחה

בובההההה ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

מזל טוב יפתי
את המזל טוב הארוך תקבלי כבר
ואתמול דיסקסנו הכל בשיחת טלפון ארוכה
מחכה לשמוע כבר איך עבר הערב. אוהבת אותך

galitgali1

New member
אה ושכחתי גם ../images/Emo49.gif

קבלי קישור יפה :) אבל לפני שתלחצי - אני מאחלת לך את כל האושר והעושר שבעולם, את הבריאות ואת השקט והשלווה, את הזוגיות הכי מוצלחת שיכולה להיות, את הרוגע, את הסבלנות ואת הפרנסה ושתהיי רק מאושרת איפה שלא תהיי ושכל חלומותיך יתגשמו :) http://anatweb.com/huledet7.htm

מיטללל

New member
../images/Emo24.gif

ענבלית שיהיה לך המון מזל טוב שפע ברכות ואיחולים אושר,שמחה, בריאות ואהבה המון הצלחות,חוויות והגשמות חלומות. אני מאחלת לך כל מה שאני מאחלת לעצמי כל מה שתבקשי-לו יהי
(בנוגע לתהיות שהעלית אני אענה בהזדמנות אחרת:))

אממ סיכום. היום שאחרי

פה כבר יום שלישי.. היום עצמו, הפך ליום של חשבון נפש. ובאמת שהייתי בסדר עם זה. מה לעשות- ארץ זרה, אין חברים באמת קרובים.. אבל חשבתי לעצמי על מה שחשוב באמת. קיבלתי את הטלפון ה כי משמח בעולם מחברה שלי ובערב ביליתי ערב מדהים עם החבר. האמת, מה צריך יותר מזה? אני לא צריכה 80 חברים וטלפונים, אני לא חייבת מסיבות מטורפות. יש לי שני אנשים יקרים וקרובים אליי והם שם בשבילי והם דואגים לי שיהייה לי תמיד טוב. תום, את כל כך צודקת בנוגע למתנה, זה מה שהייתי צריכה לומר, אבל אתם יודעים איך זה...הפולניות משתלטת! בכל מקרה, הלכנו למסעדה, והוא באמת השקיע, חזר מוקדם מהעבודה, היה בשבילי במאה אחוזים, ישבנו שם המון זמן, אכלנו, דיברנו, צחקנו...היה באמת מדהים. ותודה לאל, החיים ממשיכים.

בובה שלי. החברה הכי הכי שלי ../images/Emo25.gif

שמחה שהיום היה מוצלח בסופו של דבר. אוהבת אותך. נדבר היום ספרי לי ביותר פרטים

בלאגנית

New member
פעם מישהו אמר בסרט אחד

שכשהיינו קטנים התלהבנו מימי הולדת כי היה נראה לנו שכל העולם נעצר כדי לחגוג לנו את יום ההולדת אבל לאט לאט מגלים שאין זה כך,שהעולם ממשיך כהרגלו, ובגלל זה הבאסה הקטנה הזאת. אני כמוך ממש לא מתלהבת מימי הולדת שלי, אף פעם חוץ ממסיבה לכיתה בכיתה ד' לא עשיתי טרראם מזה. תשמחי שיש לך חבר לחגוג איתו, תאמיני לי זה הכי חשוב ומזל טוב :)

למעלה