התלבטתי אם לשתף...

התלבטתי אם לשתף...

אור וערפל דמויות לא ברורות אור וערפל מהלכת בדמעות אור וערפל ומה לי תאמר? אהובתי הביטי אל המחר אור וערפל בדמעות כמיהה אור וערפל אימה אור וערפל בלבול חוסר תחושה אור וערפל כבר לא מרגישה שאמרת שאני שלך לי לא היתה יכולת בחירה שאמרת שאותי אתה אוהב שאלתי אוהב? מתעב? כי אני נסחפת במערבולת כאב אור וערפל ולנו אין ברירה אור וערפל מאחורי עבר מותירה אור וערפל איבדתי זמן אור וערפל הכל צליל מכוון אור וערפל שלך לעד אור וערפל עוד זיכרון מתועד אור וערפל ידעתי שעלי היא האשמה אור וערפל במערבולת הדממה נבלעה שאמרת שאני שלך לי לא היתה יכולת בחירה שאמרת שאותי אתה אוהב שאלתי אוהב? מתעב? כי אני נסחפת במערבולת כאב

subtitles

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo142.gif

הלילה בפתח אך אנחנו בהחלט כאן בשבילך.. אל תהססי לכתוב ולבקש עזרה.. ואפילו סתם חיבוק
אני מבינה שאת מבולבלת.. וכואבת.. ואני מצטערת לשמוע על כך, אך אני שמחה לראות שהחלטת לשתף! ואשמח שתמשיכי לשפוך את רגשותיך כמה שיותר.. ואנו ננסה לעזור לך.

תודה לך סאב

תודה על החיבוק אל תגידי שתשמחי לשמוע את מה שיש לי להגיד
כי אני מרגישה מן מעמסה בשלב זה של החיים שבסוף לא תתחרטי שאמרת לי לכתוב ושוב לילה...ושוב לילה

ואווו יקירתי, קחי חבוק נוסף ../images/Emo24.gif

ותעברי את הלילה הזה בבטחה ובשלום. הוא אמר לך שהוא אוהב אותך היא אומרת לך שהיא שמחה לשמוע מה שיש לך להגיד ואת לא מאמינה שאת ראויה ליחס שכזה.... את ראויה, כמו כל אחד אחר. ספרי לנו מה קורה איתך. את לא מעמסה.

תודה רבה לך גילה...

אני מקווה שהלילה יעבור אחרת כי שוב הוא מאותת לכאב וזיכרון וזה לא מרפה הוא אמר שהוא אוהב הוא אמר ואני אני המטומטמת נפלתי לבור הזה כן לפעמים נורא קשה לי להאמין שמגיע לי אחרת מה קורה איתי...אוף אם רק הייתי יכולה לרגע להסביר לעצמי מה קורה איתי אולי היה מקל עלי אני רק יודעת שכרגע נורא בוכה לי ונורא קשה אני רק יודעת שרוצה אחרת אני רק יודעת שמנסה להכריח את עצמי לא ליפול יותר ואוחזת חזק חזק כדי לא להתייאש שיהיה לילה טוב איןשם תודה על החיבוק

ניאו30

New member
היי אינשם

כמה קשה לשמוע...להבין... הכי קשה לשמוע את "...ידעתי שעליי היא האשמה". אני יודע כמה זה יכול להיות קשה שאתה יודע לסלוח לכולם,רק לא לעצמך. אולי צריך פשוט להגיד את המשפט שאמר רובין ויליאמס(הפסיכולוג) למאט דיימון(זה שבטיפול אצלו) בסרט "וויל האנטינג": "it's not your fault.it's not your fault" להגיד זה קל,להפנים את זה כבר סיפור אחר... אני מתנדב להזכיר לך את זה כל יום,אם תשכחי-זה לא אשמתך... מה שלומך הבוקר אינשמית יקרה?(הייתי מאוד רוצה שיהיה לך שם כי לכל איש יש שם...ועוד ביחוד לאחת כל כך מיוחדת רגישה ואנושית שכמותך...). שרק תרגישי טוב ותאמיני שאותו "טוב" עוד יגיע ויבוא,גם אלייך...

אוף האשמה

גם אני סובלת נורא מאשמה,ותמיד מוצאת את האנשים שמזהים זאת ומפילים עלי אשמות,איך מתמודדים עם הרגש הקשה הזה?

הי יונה לבנה....

זה כל כך נכון שאת מחוברת לאשמה ומאמינה שכל תזוזת עולם היא באשמתך אנשים יודעים לזהות זאת ולדאוג שתאמיני בזה בלי היסוס אני עדיין לא יודעת איך מתמודדים עם זה הלואי וידעתי יש כאלה שאומרים שצריך לנסות לשים בדמיון מישהו אחר במקומך ולראות איך היית שופטת אותו מה היית חושבת עליו באותה סיטואציה ואחר כך לנסות להלביש את זה על עצמך או להגיד את זה לעצמך אממ אני מנסה לעבוד על תאמת דיי קשה לי כי הכל טוב אבל שזה מגיע אלי הכל משתנה
שיהיה לך יום טוב ורגוע יותר חיבוק ממני אין שמית

ניאו30

New member
היי יונה לבנה

גם לי אין תשובה לכך,משום שאני שואל את אותה שאלה. צריך להזכיר לך כל הזמן שאת לא אשמה,כי זה באמת רגש מאוד קשה.

תודות לכן ,אין שם וניאו

אני מקווה שאצליח ברגע האמת לשים מולי אדם בתחושותי ולבדוק עם עצמי עד כמה ההשלכה מוצלחת,תודה על הטיפ אין שם.

זה כל כך נכון

לסלוח לכולם רק לא לעצמך....תודה על ההתנדבות:) אני הבוקראמממ טוב אז ככה כל הבוקר הייתי בניסיון כושל לסיים את העבודה שאני צריכה להגיש אוףףףףףףףףףףףףף אני כל כך לא מרוכזת ואז אחרי הטיפול הייתי קצת יותר רגועה והצלחתי להתקדם בבעבודה...בקשר לשם...אממממממממממ אמממממממ אממממממממממ אבל אין לי שם טוב טוב שיהיה אפשר לקרוא לי אור כי אני נורא מתחברת לשילוב של אור וערפל שיהיה שם ומה שלומך הבוקר? אה סורי צהרים טוב למי שלא ישן אין בדיוק הבדל בין השתים המשך יום נעים אין שמית אחת או אור

למעלה