התלבטתי באיזה פורום לשאול ולספר

טל קר

New member
התלבטתי באיזה פורום לשאול ולספר

ובסוף החלטתי בשניהם... אז מי שמשתתף בשני הפורומים אפשר לענות לי רק באחד... אני אבדוק בשניהם. והנה השאלה והסיפור השאלה: החתולים האנינים שלי שלי לא רוצים לשתות מים מהקערה! בכלל! רק מהברז. וגם לא לכל ברז הם מסכימים. טייגר מוכן רק את הברז באמבטיה אבל לא בכיור, וחמדה רק את הברז בכיור ולא נאה לה עם הברז באמבטיה. כל פעם שמישהו הולך לשירותים הם רצים, כל אחד קופץ למקום שלו (אמבטיה וכיור בהתאמה) ומתחילים לילל שיפתחו להם את המים. מה לא ניסיתי עם הקערה? ניסיתי להחליף חומרים, עברתי מפלסטיק, למתכת, לסוג אחר. אני מחליפה מיים 3-4 פעמים ביום. חשבתי שאולי הם אנינים במיוחד, עברתי לכלים חד פעמיים! כל יום אני מחליפה קערה, ועדין כל היום שאני מחוץ לבית הם לא נוגעים במים, ואיך שחוזרים והולכים לשירותים הם מתחילים לילל שהם רוצים מים. מה עושים? וסיפור: רציתי לספר על טיגרון שאיננו עוד גורון שמצא דרך חדשה לישון איתי. הוא מטפס עלי בלילה ויושב לי על החזה. זה לכשעצמו לא מעיר אותי, אפילו שהוא 6 קילו, אבל מכיון שהוא עדין מוצץ אצבע, ולפעמים בא לו למצוץ אצבע, אז פתאום באמצע הלילה אני מתעוררת כי מוצצים לי את האף! אז אני דוחפת לו אצבע שימצוץ אותה במקום ואנחנו חוזרים לישון. ועוד תנוחה שאהובה עליו זה לישון על החזה שלי עם הישבן לכיוון הפנים שלי, והזנב שלו מגרד את האף שלי. אז מדי פעם אני מתעוררת, מעיפה את הזנב הצידה וחוזרת לישון.

**לילך**

New member
היי טל

החתולים שלי מעדיפים מיים מהמזגן,כלומר מים בלי מינרלים בכלל או מים מינרלים ,הם די שונאים מי ברז. תגידי תודה שזה מים מהברז ,כי טושי ומיקי לפעמים שותים מים גם מהחור במקלחת ,שאותי זה ממש מגעיל ושמעתי על חתולים ששותים מים מהשירותים. בקיצור תנסי לתת להם מיים מסוננים , מים מינרלים או מי מזגן. בקשר להרגלי השינה שלכם ,אין מה להגיד ,יש אצלכם אידיליה מופלאה ,אני מדמיינת את טייגר "הקטנטן" מוצץ לך את האף וחיוך רחב עולה על שפתי ,איזה פשוש תינוקון שהוא
אם את רוצה לראות איך אנשים אחרים ישנים עם חתולים תסתכלי באתר ששמתי היום בהודעה אחרת ,אני מוסיפה את זה פה: בית החתולים ופוזת החתולים והמיטה.

shanty.G

New member
חחח.... ממש הצחקתן אותי בנות...

איזה חתולים מצחיקים יש לך, טל! כל חתול והפטיש (לא מלשון hammer) שלו- עד לא מזמן , במשך שנים, החתולה שלי היתה מחכה בסבלנות שנגמור להתקלח ו...קופצת מיד פנימה למקלחת או לאמבטיה לשתות וללקק את המים... הפריקית הזאת- מה שאמור להיות צ´ופר-שאריות עוף שאני טורחת בעמל (נפשי) להפריד מהעצמות ובשר משימורים לחתולים -לא עושה עליה רושם במיוחד. ולכו תסבירו לה שיש "גורים רעבים באפריקה"!!! בחיי שאין לי תשובה להרגלי המים המשונים של חמדה וטיגר

טל קר

New member
אני תמיד התבדחתי שטייגר בגלל שנולד

בדרום תל אביב התחבר לאוכל האסלי. הוא מת על חומוס, זיתים ומלפפונים חמוצים. בחיי. מצד שני, אני לא יכולה להזכר באוכל שטייגר לא אוהב... בגלל זה הוא כמעט פי שניים מחמדה ,שהרבה יותר אנינה. אבל עדין זה בשליטה והוא רק 6 קילו.

טל קר

New member
שכחתי לציין שניסיתי גם מיים מינרלים

וגם מיים מסוננים, ושום דבר לא נאה להם. אין איזו סכנה או בעיה מיוחדת שהם לא שותים כל היום, ורק בערב מי ברז? מזל שהם באמת לא שותים בשירותים... ואני עוד התלוננתי עליהם...

אננני

New member
מים

אני מוסיפה מים לקערה עם האוכל הרטוב - וזה עובד מצויין: אפילו עושה רושם שטעים לו יותר ככה תנסי, אולי יצליח גם לך

מאריאן

New member
חחח טל ../images/Emo6.gif

איזה כייף לך שטייגר מוכן לישון איתך! אני ישנה על הצד, אז מארי לא יכולה לישון לי על הבטן, למרות שזאת התנוחה הכי נוחה לה. פעם היא הייתה מסכימה לישון איתי בלילה רק אם היא תישן ליד הרגליים שלי. עכשיו אני מצליחה מדי פעם לגרום לה לישון לידי, קצת כמו בכפית
אבל אז היא קמה באמצע הלילה והולכת לישון בסלון. בכלל, רוב הלילות היא ישנה בסלון ואני ישנה לבדי כמו גלמודה

ליציטה

New member
הצעה...... ../images/Emo54.gif

פעם הוטרינר שלי אמר לי שאחת הבעיות הגדולות עם חתולים זה שהם לא שותים מספיק. אפשר לנסות להוסיף להם קצת מלח באוכל, מה שיגרום להם להיות צמאים יותר ואז נראה לי שלא תהיה להם ברירה אלא לשתות מהקערה. תנסי אולי גם כשאת פותחת את הברז לשים את הקערה מתחת למים, ולאט להעלות את הקערה ,אולי זה נראה כמו קצת פסיכולוגיה בגרוש, אבל אצלי היתה בעיה עם הכלבה שאכלה לי רק מהיד ולא מהקערה בשום פנים ואופן, והצלחתי לתחמן אותה ועכשעיו יהא אוכלת מהקערה רגיל. אני אשמח לדעת גם אם זה יעבוד אצלך , בהצלחה

למעלה