התלבטתי האם לכתוב פה.....

דללה

New member
התלבטתי האם לכתוב פה.....

לפני שבוע וחצי אני וחבר שלי לקחנו פסק זמן ביוזמתי. הסיבה היא שהאקסית שלו תופסת חלק משמעותי מאוד מהחיים שלו, והוא מצידו, אינו עושה דבר כדי לעצור זאת. הוא טוען בפניי כי ביקש ממנה להפסיק להתקשר אליו, והיא ממשיכה בכל זאת. אז נכון, הוא סינן אותה כשהיה לידי, אבל כשהיה לבד דאג לחזור אליה ולבדוק מה היא רצתה (אני יודעת את זה כי הוא דאג לספר לי). מצד אחד, אני מתגעגעת אליו. בימים האחרונים אני שוכבת בבית עם חום ורציתי כל כך שהוא יבוא ויהיה איתי. מצד שני, אני לא בטוחה שאני רוצה לחזור לקשר שהאקסית היא חלק משמעותי מהחיים שלו. באותו יום שלקחנו פסק זמן, האקס שלי התקשר ואמר שהוא מתגעגע. למרות שהוא בגד בי ולמרות שהוא פגע בי יותר מכל אדם אחר, בכל פעם שהוא מתקשר הוא גורם לי ליותר בלאגן בראש. אני כבר לאדעת מה לעשות
נראה לי שהכי טוב כרגע שאשאר לבד...

אם את חושבת שלבד יעשה לך טוב,

אז תקחי את הזמן שלך, תהיי לבד ותעשי סדר בראש. מה שכן- אם הוא סיפר לך שהאקסית מתקשרת ושהוא מדבר איתה, אין לו מה להסתיר. ואם אין לו מה להסתיר, כנראה שהוא לא עושה שום דבר רע. אם היא אקסית רצינית שלו, כנראה שהיא היוותה חלק רציני בחיים שלו, ולא תמיד קל לוותר על זה. קנאה לא עוזרת במערכות יחסים, אלא רק הורסת אותן, קחי את זה בחשבון.

דללה

New member
אולי אין לו מה להסתיר,

אבל אם הוא אומר לי שהוא מנתק איתה קשר, אז מה הטעם בלהמשיך לתת לה לגיטימציה להתקשר? אני לא חושבת שאני מקנאה.. אני פשוט לא חושבת שזה תורם לקשר שלנו..

lollapalooza

New member
אולי הוא אמר לך

שהוא מנתק איתה קשר, כי הוא יודע שהקשר ביניהם מפריע לך והוא לא רוצה לאבד אותך? ומצד שני, אולי גם הקשר עם האקסית שלו חשוב לו. השאלה היא למה זה מפריע לך? כמו שיפעת אמרה, אם הוא לא מסתיר אז כנראה שאין לו מה להסתיר. מן הסתם הקשר שלהם הוא לא כמו שהיה, ולמה שלא יהיה לו קשר עם האקסית, במידה ושניהם המשיכו הלאה (ואם לא, זה כבר סיפור אחר לגמרי)? הרי אם יש לך אמון בו ואת יודעת שאין ביניהם שום דבר מעבר ליחסים של ידידות, אז מה הבעיה? את בבית, את חולה ואת רוצה שהוא יהיה איתך, זה לגמרי בידייך. תני לו להיות איתך. הוא לא עשה ולא עושה שום דבר רע. ותזכרי גם שזה שאתם יחד לא אומר שאת יכולה לומר לו עם מי להיות בקשר ועם מי לא, ובטח שלא לגרום לו לרגשי אשמה על זה שהוא מיודד עם מישהי, אפילו שהיא הייתה האקסית שלו. אנשים ממשיכים הלאה. אם גם הם המשיכו, מה הבעיה?

lollapalooza

New member
ועוד משהו-

"אני פשוט לא חושבת שזה תורם לקשר שלנו". לא הכל צריך לתרום לקשר שלכם. הוא צריך גם למצוא לו קשרים שתורמים לו כבן אדם פרטי, וכנראה שזה תורם לו, אם הוא ממשיך ורוצה את הקשר הזה. תחשבי שאם הוא מנתק איתה את הקשר עכשיו, בידיעה ברורה שזה בגללך, הוא לא ירגיש טוב עם זה ואז גם את תרגישי לא טוב עם זה שגרמת לו לעשות כזה דבר, או שהוא יפנה את הבאסה הזו כלפייך. כמו שאני רואה את המצב מנקודת המבט שלי, את מפסידה אותו בגלל כלום.

דללה

New member
העניין הוא,

שהוא לא מנתק את הקשר בגללי. הוא עשה את זה הרבה לפני שידע שזה מפריע לי. רק לפני שבועים הוא גילה שזה מפריע לי. הוא זה שפנה אליי וטען בפניי כי זה לא תורם לקשר שלנו והוא לא רוצה שהיא תהרוס את מה שיש בנינו. היא השפיעה עליו ועדיין משפיעה עליו. שניהם לא המשיכו הלאה וזה מה שמפחיד אותי בכל הסיפור הזה. אני יודעת שבסופו של דבר אני אפגע, ואני ממש לא רוצה להיפגע..

lollapalooza

New member
אם שניהם לא המשיכו הלאה,

אז מה את עושה איתו? (וסליחה על הבוטות, כן?) אם הוא עדיין לא התגבר עליה, למה הוא איתך? ויותר מזה, למה את איתו? זה רק יפגע בך. ואם היא זו שלא התגברה עליו, הוא חייב לנתק איתה קשר, כי ידידות לא תצא מזה. לא אמיתית, בכל אופן. ובמקרה הזה אני כן הייתי אומרת לו את מה שאני חושבת. אם הוא חושב שהיא תהרוס את הקשר ביניכם, כי הוא עדיין לא התגבר או שהוא מרגיש כלפיה משהו שהוא לא ידידותי בלבד, אז שוב, למה הוא איתך ולמה את איתו. אם הוא פוחד שהיא תנסה להרוס כי היא זו שאוהבת אותו ותסכסך ביניכם, הוא צריך להתרחק ממנה, נקודה. מה שלא הבנתי זה שבהודעה הזו כתבת שהוא ניתק את הקשר איתה, וקודם כתבת שהוא לא, אז מה באמת קרה? ואם הוא ניתק את הקשר, למה בדיוק הוא עשה את זה? הוא מפחד ממנה או מעצמו? שורה תחתונה- אם את מרגישה שהוא לא המשיך הלאה, את לא צריכה להיות איתו. בסופו של דבר זה יעשה לך רק רע ועדיף לסיים את זה עכשיו. אם הוא אוהב אותך ורק אותך, והיא זו שמציקה לו- שייפטר ממנה לטובתו, לטובתה ולטובתך.

דללה

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי....

ומה שהתכוונתי היה, שהוא טען שהוא ניתק איתה קשר, אבל בעצם הוא לא. כי בכל פעם שהיא התקשרה והוא כביכול סינן אותה, הוא חזר אליה לאחר כמה שעות ובעצם נתן לה לגיטימציה להמשיך להתקשר.

lollapalooza

New member
אז הוא כאילו סינן אותה

רק כדי שתחשבי שהוא לא רוצה קשר איתה? מה אני אגיד לך, החבר הזה שלך לא מתנהג איתך בכנות. לא טוב.

lollapalooza

New member
אז עשית את הדבר הנכון ../images/Emo13.gif

למרות שזה כואב. עדיף שזה ייעשה עכשיו ולא יכאב הרבה יותר אח"כ.

sh53

New member
../images/Emo45.gif

יש פה גם משהו שלא עושה טוב בלב כאשר הוא לא מדבר איתה בחופשיות לידך, אלא רק כשהוא לבד.

למעלה