התלבטתי המון... אבל הנה שאלה... :-

א ו ט י

New member
התלבטתי המון... אבל הנה שאלה... :-

יש מישהו. מישהו שבגללו אני רועדת, מישהו שהספיק להכנס לי לחלומות, מישהו שקשה לי לנשום בגללו... אבל הוא לא יודע. אנחנו מכירים באופן שטחי ומתראים על בסיס יומי (עובדים יחד), אבל מעולם לא העזתי להגיד לו שהוא גונב לי פעימה כל יום. בטח אתם כבר יודעים מה אני רוצה לשאול - מה לעשות עם זה? אני לא מסוג האנשים שישלח אליו חברה או משהו כזה. גם קשה לי לגשת אליו בעצמי. אני לא יכולה לפספס אותו אבל אני לא מסוגלת לעשות צעד ראשון רק מהפחד שאם זה לא יקרה לא יהיה לי אחר כך מפלט ממנו... אני חייבת להחזיר לעצמי את הדופק לסדיר...
תעזרו לי.

bulb

New member
אם כך ,תמשיכי להתיסר

שנעזור לך? קודם תעזרי לעצמך ותאזרי ביצים (או ביציות ,במקרה שלך) ופשוט דברי איתו. לא בטוחה וחוששת? שילחי באי כח מטעמך שיבדקו את הדופק. ותהיה קטנה לסיום: את מאוהבת בו או ברעיון להתאהב? שני הפזוס לצהריים

uzipikar

New member
רעיון מקורי

תחזירי את הדופק לסדיר (קודם כל), תנסי את זה: (הרי אתם מכירים שיטחית): תגידי לו "שמוליק, יש לי הרגשה שאתה ככה מסתכל עלי אחרת, מה אין לך אומץ להגיד לי משהו?", אם הוא יגיד "מה פתאום?" "בכלל לא", תדעי שאין עתיד, לפחות את מעבירה את הכדור למגרש שלו..... ואם באמת לא היה לו כלום אליך, אכשיו יהיה!

שמים1

New member
מה קרה לכם השתגעתם?

לא שמעת על תחבולות נשיות? על לעשות עיניים? על לבוא לבושה סקסי ומתוחכם ולהוציא לו את הנשמה? תסדרי את כל הדפיקות במקומן ...טפלי בעצמך..ונסי להפעיל את קסמייך.. אם עד היום לא דפקה לו איזה שהיא פעימה....שתתחיל כעת...שחקי קצת קשה להשגה ותיהי הרבה בסביבתו בכאילו....בדרך אגב...... בהצלחה מתוקה.....זה משחק הבמה הרי כולנו שחקנים

ר י נ ת פ

New member
אין כמו הפתרון הפשוט ... <לדעתי..>

המגע הראשוני הזה, שכאילו הוא סתם, אבל ברור שיש משהו מעבר?!?! אתם יודעים על מה אני מדברת???? לי זה תמיד עבד....בלקבל תשובה בין אם היא חיובית או שלילית, אני מתכוונת... כשאת רואה אותו בתחילת יום עבודה אז מגע קל על הכתף עם מגע עיניים כמה שיותר וכנ"ל כשיום עבודה זה נגמר... אם אחרי כמה ימים ספורים כאלה אין התחממות של הצד השני - הוא לא מעוניין ואם כן אז בהצלחה....!!!

ר י נ ת פ

New member
וסתם הערה בלי קשר לשאלה....

אין כמו פלירטים בעבודה.... זה מעביר את היום בטיסהההההההההההההההההה

א ו ט י

New member
את מלכה!

ויש כאלה בלי סוף אבל איכשהו איתו זה לא מצליח לי... הכל מתבלבל לי בגללו וזה אף פעם לא קרה לי ככה... אבל תודה! הצחקת אותי ואני מעריצה אותך על זה!

magenta73

New member
לפרלטט מותק לפלרטט!

שסני מותנייך, הבליטי חמקוקייך, הלביני את שינייך, המתיקי את חיוכיך... וצאי אל המערכה!

א ו ט י

New member
רגע הסבר...

זה לא כזה פשוט... המגע שינינו הוא ממש מינימלי ואני לא מגיעה למצב שאני יכולה "לשים לו לשניה יד על הכתף" "לעשות עיניים" וכאלה... ברור שאם זה היה אפשרי זה היה נעשה מזמן יקרים שלי!!! אני הרי המצאתי את המשחקים האלה ועכשיו הכל עובד הפוך וכלום לא יוצא לי... בקיצור, זה לא פשוט ונראה שלא נותרה לי בריר אלא להגיד את הדברים רק שאת האמוץ אני עדיין מחפשת... תודה לכולכם על התגובות המדהימות ושתהיה שנה טובה ומלאת ב-

mika tal

New member
לאוטי המתוקה!! ../images/Emo25.gif

אנחנו נשים ממי, יש בהחלט תחבולות נשיות, ואם את המצאת אותן, אז את כבר על דרך המלך.. אני מאמינה שאם תיראי מעולה, ותרגישי סקסית ייראו את זה ובגדול... והכי חשוב שהוא ייראה את זה !!

שי אלון

New member
הבנת נכון

אין שום דרך אחרת שתיהי איתו ביחד,כשתקבלי אומץ תגידי לו מה את מרגישה ! ועדיף כמה שיותר מהר. שנה טובה.

מקסימה1

New member
אני אומרת ..

תנסי איך שהוא ליצור קשר איתו בקטע של ידידות... חפשי משהו משותף לך ולו שתוכלי לשאול אות. יש מצב?

the match maker

New member
יש אופציה אחת בלבד

הוא נראה לך? אין ברירה אלא לגשת אליו ולבדוק את הנושא... או לפחות לגרום לו לדעת שאת בכלל חיה ומעוניינת. למרות שאני אוהב את הגישה הישירה של לבוא ולהביע ענין, גם מחמאות פה ושם, חיוכים וכאלה יכולים לרמוז לו קלות. הבעיה, שאז את תלויה ביכולתו לקלוט מסרים. משפט חכם שאני מאוד אוהב אומר ש"את ה"לא" כבר יש לך, מקסימום הוא יגיד "כן". אני דוגל במשפט הזה. לא תנסי, לא תדעי. יכול להיות שזו תחילתה של חברות נפלאה, ויכול להיות שלא ואז יהיה לך הרבה יותר קל לעבור הלאה. את צריכה לזכור שאת לא לבד במשחק, ואם לא תנסי מהר מספיק, הוא יכול למצוא משהי אחרת, ואז בכלל לא תדעי אם היה יכול להתפתח כאן משהו, כך שעדיף לך להתחיל לזוז.

benchy

New member
תקבעי איתו פגישת עבודה או סתם

ארוחת צהרים במקום..או תתישבי לידו ותתחילי לדבר..או ליד המכונת צילום..הבנת את הרעיון.. אחרי זה תנסי להעלות כל מיני נושאים לשיחה שניראים לך משותפים.. במקרה אצלי אני מדריך בחדר כושר ומישהי הייתה באותו מצב וכל הזמן שאלה אותי שאלות...עד שבסוף עלתה הצעה שנצא לרוץ ביחד (לא בחדר כושר כמובן)...ואחרי זה..אפשר להבין את ההמשך...בחורה מותק! תמיד קל לנשק מישהי/ו במצד כזה של אחד על אחד אפילו שאתם ניפגשים לפגישה עסקית ומפלרטטים קצת..

למעלה