התלבטתי התלבטתי, אבל בסוף החלטתי

עירית ל

New member
התלבטתי התלבטתי, אבל בסוף החלטתי

העוגה שהכנתי גם לא מקורית (קצת העתקתי מהעוגה של איה של שירלי) וגם לא נראית הכי הכי. אבל בכל זאת - העוגה הראשונה שלי (כן כן בגיל שלושים).

דווקא ישר זיהיתי שזה חמור

סתאאאאאם
העוגה יצאה לך נפלאה! ובאמת שזה אחד החתולים המוצלחים ביותר שראיתי. מקווה שנהניתם ושיהיה לכם הרבה מזל טוב.

מה את כל כך מצטנעת??????

זאת העוגה הראשונה שלך? את לא מתארת לך איך נראה הדיזסטר שנקרא העוגה הראשונה שלי. אני, לפני העוגת-כלב המפוארת שהראיתי פה, התאמנתי חודשיים. עיריתי- כל הכבוד לך! ו"מזלט|

דניעל

New member
רוצה לנצל את השרשרת כדי לשאול

אבל קודם - סחתן על החתול! עוררת את קנאתי, והרי שאלתי: כפי שזכור (או לא זכור), תכננו לחגוג את יום הולדתו של דניאל ביום חמישי לפני שבוע וחצי, אך הינוקא העדיף לחגוג את יום הולדתו בחדר מיון. הואיל וכך, נדחתה המסיבה המשפחתית ליום חמישי הזה. אפיתי כבר את העוגה, וציפיתי בשוקולד, אבל אחרי שראיתי את העוגה של עירית... כל כך בא לי לקשט את העוגה שלנו ולצייר עליה איזה דובי או אפרוח או משהו כזה. באילו חומרים אפשר לקשט את העוגה? אני לא רוצה משהו חלבי (עוד לא נתתי לדניאל מוצרי חלב ואני לא רוצה לעשות עליו נסיונות דוקא ביומולדת שלו), ומעדיפה בלי צבעי מאכל. בטח שלא סוכריות שאפשר להחנק מהן... הצעות?

עירית ל

New member
תודה תודה על כל המחמאות ../images/Emo6.gif

ולדניעל: לצערי הציפוי של העוגה כן מכיל חלב - עשיתי אותו מפודינג וניל ופודינג שוקולד. מצד שני יש לי אחיין שלא אוהב קרמים אבל מת על עוגות שוקולד, אז שמרתי עבורו את כל החלקים שחתכתי מהצדדים, בלי קרם. כך גם דניאל יוכל לאכול מהעוגה (ולהשאיר אותה שלמה!).

למעלה