התלבטתי ואכתוב
סבתא שלי נפטרה. בת 100 היתה. 100 זה מכובד תאמרו ותצדקו מאד ובכל זאת.
סבתא שלי לימדה אותי עשבי תיבול טריים מהם.
היא לימדה אותי לפרוס תפוח דק דק ולהניח בתוך כריך מלחם שחור.
היא לימדה שמכל שארית אפשר ללבב לביבות, להוסיך לתבשיל ולהגיש בתחפושת תבלינים מתאימים.
סבתא שלי לימדה אותי שקציצות מטגנים קטנות קטנות ורכות. שחצילים זה עולם שלם.
היא היתה אשה צבעונית ותוססת, ידה בכל וביתה תמיד פתוח, תמיד היה בו ממה להכין ארוחת פתאום של כמה מנות, מאלתרת ומצליחה.
היא אהבה כלבים, מאד. תמיד היה שם כלב בבית. גם כשדעתה היתה מבולבלת ולא ידעה את שמי שאלחה- מה שלום הכלבה הלבנה?
כל כלב שעבר לידינו כשטיילנו בחוץ בבית האבות היא ליטפה והם באו אליה, בשמחה, יודעי דבר הם הכלבים, מי אוהב אותם באמת...
ב-24 השעות שחלפו מאז שאני יודעת מציפים אותי זכרונות שבעצם מהווים חלק ניכר מהמבשלת שאני.מהאמא שאני. ריחות ,טעמים ומרקמים שמרפדים את תודעת המטבח שלי.
השאירה שני ילדים, ששה נכדים ו-16 נינים ונינות.
היה היתה אשה ואיננה.
נוחי על משכבך בגחת וראי כי הצלחת, הותרת אחרייך דבר בעולם, ולא סתם אלא דבר מענג ועוטף.
ודעי שאהבנו אותך.
יהודית קרסיק 1913-2013
סבתא שלי נפטרה. בת 100 היתה. 100 זה מכובד תאמרו ותצדקו מאד ובכל זאת.
סבתא שלי לימדה אותי עשבי תיבול טריים מהם.
היא לימדה אותי לפרוס תפוח דק דק ולהניח בתוך כריך מלחם שחור.
היא לימדה שמכל שארית אפשר ללבב לביבות, להוסיך לתבשיל ולהגיש בתחפושת תבלינים מתאימים.
סבתא שלי לימדה אותי שקציצות מטגנים קטנות קטנות ורכות. שחצילים זה עולם שלם.
היא היתה אשה צבעונית ותוססת, ידה בכל וביתה תמיד פתוח, תמיד היה בו ממה להכין ארוחת פתאום של כמה מנות, מאלתרת ומצליחה.
היא אהבה כלבים, מאד. תמיד היה שם כלב בבית. גם כשדעתה היתה מבולבלת ולא ידעה את שמי שאלחה- מה שלום הכלבה הלבנה?
כל כלב שעבר לידינו כשטיילנו בחוץ בבית האבות היא ליטפה והם באו אליה, בשמחה, יודעי דבר הם הכלבים, מי אוהב אותם באמת...
ב-24 השעות שחלפו מאז שאני יודעת מציפים אותי זכרונות שבעצם מהווים חלק ניכר מהמבשלת שאני.מהאמא שאני. ריחות ,טעמים ומרקמים שמרפדים את תודעת המטבח שלי.
השאירה שני ילדים, ששה נכדים ו-16 נינים ונינות.
היה היתה אשה ואיננה.
נוחי על משכבך בגחת וראי כי הצלחת, הותרת אחרייך דבר בעולם, ולא סתם אלא דבר מענג ועוטף.
ודעי שאהבנו אותך.
יהודית קרסיק 1913-2013