התלבטתי, והחלטתי בסוף להתיעץ אתכן
חשבתי שזה עניין שביני לביני, אבל החלטתי לשמוע גם את דעתכן. מי שאולי זוכרת, אני קיבלתי בחודשיים האחרונים כוריגון אחרי הביוץ, לתמיכה בהריון, למקרה שיש. ולא היה... הבעיה המרכזית שלנו היא דוקא בזרע, ואת זה לא בדקנו מאז שלושה חודשים לפני ההריון עם בובי, כלומר - שלוש שנים. עמדנו לבדוק זאת לפני ההריון הכימי, אבל פתאום נכנסתי להריון והחלטנו לחכות. התכניות שלנו, אחרי ההריון, היו לנסות שלושה חודשים עם כוריגון לאחר הביוץ, ואחר כך לעשות בדיקת זרע משולבת בהזרעה (כך המליצו לנו ממכון פוע"ה, מסיבות הלכתיות). האמת, הכוריגון הזה הוא יותר למטרות שלום בית מאשר למטרות הריון. רציתי לקחת פסק זמן בין ההריון הכושל לברורים ובדיקות, אבל בגלל השלב הלוטאלי הקצר שלי, ובגלל שאנחנו שומרים על דיני טהרת המשפחה, לא נשאר לנו הרבה זמן להיות ביחד... עכשיו הבעיה שלי. לפני ההריון הכימי הביוץ שלי היה ביום ה- 16. מאז הכימי, כבר פעמיים, הביוץ ביום ה- 20. בעלי היקר נוסע לחו"ל ביום ה- 15 למשך כשבועיים
יש לו פגישה מאוד חשובה בסביבות היום ה- 18 (אני מקווה שהוא לא כותב ביומן שלו תאריכים לפי המחזור שלי...
) הוא מוכן לחזור באמצע מחו"ל (אנגליה) רק לכבוד הביוץ שלי. אני לא רוצה לטרטר אותו, ובכלל, אדע מתי הביוץ שלי רק יום לפני כן, בעזרתה האדיבה של ערכה לחיזוי ביוץ. על פי עצות ששמעתי מחברות שכבר עשו את זה (בפורום ובחיים האמיתיים), במבט לאחור הן מגחכות על החודשים שהן עשו סלטות באוויר כדי לא לפספס עוד חודש, בשעה שכל העסק כולו התפרש על פני ארבע שנים... אז אמרתי לו, שלא יתזז בין ישראל לאנגליה, שנוותר על החודש הזה ולא יקרה כלום. נשאלת השאלה - האם לקחת כוריגון החודש? הריון לא יהיה כאן, וזה מחזור הכוריגון האחרון (הרופא אמר מראש - רק שלושה מחזורי כוריגון). אבל יוצא שכשהוא חוזר מחו"ל, נשארים לנו ימים בודדים להיות ביחד, אם בכלל (תלוי מתי יצא הביוץ שלי) מכל החודש כולו! ועם כוריגון יהיה לנו אולי שבוע, אולי כמה ימים. זה ההבדל. מה אתן אומרות?
חשבתי שזה עניין שביני לביני, אבל החלטתי לשמוע גם את דעתכן. מי שאולי זוכרת, אני קיבלתי בחודשיים האחרונים כוריגון אחרי הביוץ, לתמיכה בהריון, למקרה שיש. ולא היה... הבעיה המרכזית שלנו היא דוקא בזרע, ואת זה לא בדקנו מאז שלושה חודשים לפני ההריון עם בובי, כלומר - שלוש שנים. עמדנו לבדוק זאת לפני ההריון הכימי, אבל פתאום נכנסתי להריון והחלטנו לחכות. התכניות שלנו, אחרי ההריון, היו לנסות שלושה חודשים עם כוריגון לאחר הביוץ, ואחר כך לעשות בדיקת זרע משולבת בהזרעה (כך המליצו לנו ממכון פוע"ה, מסיבות הלכתיות). האמת, הכוריגון הזה הוא יותר למטרות שלום בית מאשר למטרות הריון. רציתי לקחת פסק זמן בין ההריון הכושל לברורים ובדיקות, אבל בגלל השלב הלוטאלי הקצר שלי, ובגלל שאנחנו שומרים על דיני טהרת המשפחה, לא נשאר לנו הרבה זמן להיות ביחד... עכשיו הבעיה שלי. לפני ההריון הכימי הביוץ שלי היה ביום ה- 16. מאז הכימי, כבר פעמיים, הביוץ ביום ה- 20. בעלי היקר נוסע לחו"ל ביום ה- 15 למשך כשבועיים