התלבלבות

ורדה ש

New member
התלבלבות

מישהו קרא את הספר החדש של שרון קריץ' "התלבלבות"? הוא מונח אצלי על המדף, ואני מניחה שאגיע אליו במשך שישבת.זה ספר שנכתב עבור צעירים (סדרת פרוזהעשרה) ואני כבר מזמן-מזמן-מזמן לא מתאימה להגדרה הזו, אז אני סקרנית לשמוע מה דעתכם (כנראה שבעיקר - דעתכן) עליו.

לא שמעתי עליו אבל...

שרון קריץ זו זאת מ"שני ירחים" נכון? אז אני משוחדת לטובתה ועוררת את סקרנותי, למרות שגם אני כבר מזמן לא מתאימה להגדרה...

ורדה ש

New member
שני ירחים - כן!

כן, זו אותה שרון קריץ'. את "שני ירחים" אהבתי מאד, וגם בנות נעורים (בערך 14 - 15- - 16 ) שיודעות להנות מקריאה אהבו. מחכה לסיים את מטלות "עקרת הבית" ולהתפנות אליו.

LuLiLoPiLaTo1

New member
ממש אהבתי את שני ירחים!! הספר שאמרת

דומה בסגנון ל"שני ירחים"? תודה מראש

LuLiLoPiLaTo1

New member
אהה אני קוראת שוב ורואה שלא קראת

עדיין אז השאלה מופנית למישהו שכבר קרא אם יש

ורדה ש

New member
מתנצלת ובעיקר מצטערת

הבטחתי לעצמי ולכם שאקרא את התלבלבות במשך שישבת... משפחתי וחיות אחרות הפילו עלי יותר מידי תיקים, ולא היה לי צ'אנס. עכשיו הכל יצטרך לחכות בתקווה לסופשבוע הבא. ועד שאגיע אליו - אשמח לשמוע עליו עוד קצת...

מצוין../images/Emo45.gif ../images/Emo57.gif

מחזק את מעמדה של שרון קריץ' אצלי כמוכשרת בטירוף (אם כי שני ירחים היה מוצלח יותר לטעמי. "התלבלבות" מלא קטעים מאוד, ארג, הזויים).

חמוד.../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif../images/Emo188.gif

קראתי אותו לפני קצת יותר משנה, ומכל הספרים שיש לי של שרון קריץ' הוא היחיד שלא קראתי לפחות פעמיים.
אבל הוא נחמד. אני תוהה אם כדאי לי לקנות אותו בעברית - אני בטח סתם אתעבן מהתרגום הגרוע.

למעלה