התלהבות בדייט הראשון ונסיגה בשני

התלהבות בדייט הראשון ונסיגה בשני

אחרי המון זמן שלא יצאתי לדייטים היה לי דייט עם בחור חמוד שמאוד התלהב ממני בפגישה הראשונה ..לא הסיר ממני מבט ..נישק..חיבק סימס לי מתי נפגשים שוב ..אתמול נפגשנו שוב ופתאום נהיה אלי הפוך ב 180 מעלות !!נהיה קר כמו קרח ,לא הראה עניין ,פיהק לי בפנים ,לא נגע בי אפילו ובסוף הדייט אמר לי שלום קר ומיד לאחר מכן סימס לי שנראה לו שזה לא ילך .לא הבנתי איך בין פגישה ראשונה ושנייה בהפרש של יומיים בלבד הוא הספיק להתקרר כל כך?
זה כל כך מוזר

אם לא תשאלי אותו לא תדעי

אבל האמת שלדעתי לא תקבלי תשובה כנה ממנו. הרי הוא לא היה גבר מספיק על מנת להגיד לך את זה כשישב מולך. חיכה שתסתיים הפגישה וסימס.
בקיצור. דפדפי הלאה.
דברים כאלה קוראים לפעמים בלי הסברים. זה לא מעניין. כולה יצאתם לשני דייטים.
קרה לי גם עם נשים.

וואלה, באמת משונה.

כמה זמן עבר בין הפגישה הראשונה לשנייה? ומה הייתה האינטראקציה ביניכם בין שתי הפגישות?

עברו יומיים בין הפגישה הראשונה והשנייה

אחרי הפגישה הראשונה שאל מתי נפגשים שוב וכתב לי כל יום מה נשמע וכו'
אבל הבחנתי שמשהו הפריע לו ושאלתי אותו ...הוא לא ממש שיתף פעולה ובכל זאת רצה להפגש שוב אז נתתי לו הזדמנות ואז בפגישה השנייה היה קר כקרח.לא התקרב אלי אפילו וזאת לאחר שבפגישה הראשונה חיבק ונישק..

תשובה

הוא כן רצה להיפגש שוב אבל פתאום דיבר בצורה יותר עניינית וקרה .לא יכול להיות שנתן לי נשיקה וחיבוק והקדיש לי שיר ופתאום בדיבור נהיה לגמרי קורקטי ...אז שם כבר ראיתי שמשהו לא כתמול שלשום .. דיברתי איתו על זה בעדינות בלי להלחיץ אבל הוא לא ממש שיפר את זה ...או הסביר מהיכן זה נובע ובכל זאת ביקש להפגש ואז בפגישה היה פשוט קר כקרח עוין ונוראי שזה ממש הדהים אותי לרעה ..פתאום אפילו לא בא במגע כלום...

אם כך, אין לדעת.

אולי הוא יצא עם מישהי אחרת/אקסית יצרה איתו קשר, אולי מישהו אמר לו משהו, אולי הוא סתם תמהוני. אני אומרת ברוך שפטרנו.

זה קורה לפעמים

בעיקר כשהבחור מרגיש שאת 'שלו'. אז הוא ממשיך הלאה אפילו בלי צורך לשכב איתך.
כמו שאומר השיר
But when you put your arms around me
I'll be looking over your shoulder for something new

נוסעת27

New member
מה זה משנה?

אולי האקסית התקשרה אליו פתאום, או שהוא הבין שהוא גיי, או שחייזרים היפנטו אותו
&nbsp
סתם :) אני פשוט מדגישה שהתשובה לא משנה. לא נפגשתם בזמן הזה ולא קרה כלום שקשור אלייך. זה נשמע כמו הטייפ הידוע של בחור שסופר סופר סופר מתלהב בהתחלה וזה לא מחזיק מים. מנסיוני אלו שמראים בהתחלה את הרף הכי גבוה של ההתלהבות הם גם אלה שנופלים הכי מהר וחזק. קשר אמיתי נבנה ממישהו שייתן לעצמו זמן להכיר אותך ולא יתעלף לרגלייך תוך 5 שניות. אני מבינה שזה מבאס כי זה באמת כיף שמישהו נותן לך תשומת לב ומראה לך התלהבות בטח אחרי תקופת יובש, אבל זה לא אמיתי, הוא לא מכיר אותך. לא עשית כלום. וגם אם כן- הוא יצא אפס באיך שהוא התנהל.
תני לעצמך עוד איזה יום להתבאס ויאללה לדייט הבא

Som30ne

New member
קורה.

בפגישה הראשונה מרגישים איזה משהו,
אבל ככל שמעבדים את החוויה, ואת הניואנסים שהיו או לא היו,
התחושה משתנה.
יכול להיות שזה היה המצב אצלו, והוא החליט לוודא מולך ומול עצמו מה באמת הוא חושב ומרגיש,
ע"י דייט נוסף, שיאפשר לו לחזק או להפריך את העניין שלו בקשר איתך.

shay4442

New member
בתור גבר זאת התנהגות טיפוסית בדייטים ראשונים

בדייט הראשון לעיתים אתה כל כולך בהתלהבות של הרגע וזה נחמד ומרגש להכיר מישהי חדשה. לפעמים בזמן הדייט האדם לא מעבד את הנותנים בצורה רצינית ועניינית ונתפסים להתלהבות של הרגע אחר כך בערב או למחרת יש מספיק זמן לעכל את התנונים לגבי בן/בת הזוג ולהבין שזה לא יעבוד(מרחקים גדולים מדי של מגורים,תחומי עניין שונים,וכדומה).
- הנקודה שלי שלא צריך לקרות שום דבר בין הדייטים רק המחשבות עם עצמך.

ובכן יש המשך לסיפור

לפני כמה ימים ראיתי את הכרטיס שלו באתר הכרויות ולמרבה ההפתעה הוא פונה אלי כאילו לא נפגשנו ומציע לי להכיר!!!שאלתי אותו לפשר העניין ומדוע פתאום לאחר שאמר שלא מתאים נזכר לפנות והוא טוען שהתגעגע ואף נתן לי את המספר והציע שנדבר .פניתי אליו בווצאפ לפני יומיים ולא ענה !הבנתי שהוא לא רציני וכתבתי לו באתר הכרויות הודעה שיצרתי קשר אך נראה שהוא אינו סגור על עצמו.בתגובה הוא ענה לי שהכיר מישהי .....עברו בדיוק יומיים מהרגע שפנה אלי ועד הרגע ש"הכיר מישהי" ידעתי תמיד שיש אנשים הזויים אבל בחיים ךא ידעתי שיש אנשים כל כך הזויים!!מה לעזאזעל עובר בראש של גבר שמתנהג כך?

למעלה