התלהבות ושמחת חיים

elar84

New member
התלהבות ושמחת חיים

אין לי כלל שמחת חיים, הוא אומר לי. ולא התלהבות. הדבר היחיד שמלהיב אותי, זה פעם ביום קפה בארומה, וגם זה לא תמיד לשביעות רצוני.

גם אני הייתי כך פעם, אני עונה לו, חסר תשוקה והתלהבות, בתודעת הישרדות ומאבק. היה לי חריץ של נוקשות במצח וההומור היחידי שהכרתי היה ציניות. למדתי דיקור ציני 3 שנים ברידמן !

היום אני מתלהב ומתרגש מכל דבר, מכל טעם, מכל אדם, משיחה, ממבט עיניים, מרגשות. מ ה כ ל !

כיצד עשית זאת ? הוא שואל. אני עונה לו כך נולדו והוגדרו תוך שעה שמונת הנתיבים ליצירת שמחה, התלהבות ושפע. קבלו אותם באהבה רבה.

1. הבעת כוונה ; דבר ראשון, קום והביע כוונה, אמור ליקום מי אתה בוחר להיות, הגדר עצמך מחדש ! זמן את שמחת החיים הטבעית שלך ואת התשוקה וההתלהבות. ועשה זאת בדרך טקסית ומיוחדת, בקול רם, מומלץ בטבע, בנחישות ובעוצמה.

2. הייה אותנטי : אמור את האמת שלך כל הזמן, לכולם,בעיקר לעצמך. חייה את האמת שלך ומהר מאוד תמצא עצמך מאוהב בעצמך.

3 חיבור לרגש: הסכם להרגיש ולפגוש את כל מנעד רגשותיך, את כל הקשת. כולל את הפחד והכאב. אני אומר, הכאב לא מפחיד אותי והפחד לא מכאיב לי. הם חברים שלי ותומכים בי בתהליך ההתעלות.

4. הילד הפנימי : פגוש בתוכך את הילד הקטן והחמוד, שוב ושוב. חבק אותו, הקשב לו, אהב אותו, שחק איתו. עד שיחזור להיות שוב חלק ממך. לתמיד.

5. העמד פנים : העמד פנים שאתה שמח ונלהב. כשאנו מעמידים פנים, למשהו שהוא חלק מהמהות העמוקה שלנו, שהוא אנו, מהר מאוד, אנו חוזרים לעצמי האמיתי שלנו. באנגלית המילה היא PRE-TEND, לפני ששמנו לב, לשוב למקור. למעשה, אנו מעמידים פנים, שנים, שאנו לא שמחים. אז הפסק להעמיד פנים שאתה חסר שמחה והעמד פנים שאתה שמח ובשלב כלשהו תבחין שאתה כבר שם מעצם טבעך ומהותך.

6. דמיין : דמיון הוא מציאות מקבילה. דמיין 10 דקות כל יום, שאתה שמח ומהר מאוד השמחה תהיה חלק ממך. למעשה, אנו יכולים מתוך בחירה, להעביר את עצמנו, בקפיצה קוואנטית, למציאות מקבילה של שמחה ושפע.

7. למד זאת מישהו אחר : כשאנו מלמדים את האמיתות הנעלות הללו, מישהו נוסף, ההוויה שלנו חווה שאנו כבר שם ומשתרשת באנרגיה הזו של שמחה, התלהבות ושפע.

8. הענק את מתנתך לעולם, תמוך במישהו או משהו, עזור למי שזקוק וצמא לעזרתך. מה שאתה נותן נשאר שלך לנצח, תודעת שרות, נתינה וחמלה, תמיד מביאות איתן, שמחה וסיפוק, מעצם הוויתם.

וכך קורה !
www.erezarjuna.com

pynokyo

New member
נחמד מאוד

שמעתי לאחרונה ש- 50% מהיכולת להיות מאושר הינה סיבה גנטית
40% היא סיבה סביבתית, נסיבות חיים וכד'
רק 10% תלוי בנו.
מניחה, ששמחת חיים והתלהבות דומים לסיבות ליכולת להיות מאושר.
אופי=גנטיקה
נסיבות חיים=לא בשליטתנו
תגובה לנסיבות חיים = זו עבודה עצמית ותרגול.
תודה על כל הטיפים.
&nbsp

elar84

New member
אני חושבת גם שאם זה לא בא לנו בטבעיות

אפשר ורצוי לעשות "כאילו" עד שזה ייתפס ויהיה חלק מאיתנו.
בנוסף גם להוסיף עוד אלמנטים שיגרמו לנו להרגיש טוב. כמו דברים יפים, קטורת וכדו'...
תודה על התגובה שלך!

pynokyo

New member
תודה גם לך
ברור שעלינו לעשות למען עצמנו

כלומר, כל פעולה גם אם אינה טבעית הופכת להרגל ונטמעת בנו ומשפרת את מצב הרוח שלנו - למה לא. בכייף.
מה שהתכוונתי שזה לא אחיד - מידת ההשפעה והתוצאות שלה הם אינדיבידואליות.

למעלה