התלהבתי אנושות מהשקיק לוונדר של אמונה. כאמור

aliner

New member
התלהבתי אנושות מהשקיק לוונדר של אמונה. כאמור

אין לי מושג קלוש בסריגה (ובטח שלא במסרגה אחת). אבל יש על מי לסמוך, אתמול בערב טלושקלה נתנה לי שיעור מקצועי ביותר ולימדה אותי את רזי התחום. כמו שאתם רואים, אני תלמידה חרוצה ועוד אתמול מאוחר מאוד מאוד סיימתי את השקיק הראשון שלי. טלושקלה - את מורה מ-ע-ו-ל-ה! תודה, הגשמת לי משאלה ישנה. ותודה לאמונה על סדנא ברורה ונהדרת כגם למתחילים.

../images/Emo45.gifאלינוש, סחטיין, אני יודעת שמזמן כבר רצית

ללמוד לסרוג כל הכבוד לטלוש ולך

shukpuck

New member
וואוו אלין, כל הכבוד

על ההחלטיות, הרצון והיוזמה! יצא חמוד מאד!

eilym

New member
כל הכבוד לשתיכן.הסריגה נראית

ממש אחידה וזה לא קל בעבודה ראשונה.

e m u n a

New member
../images/Emo24.gif אלין, אין עלייך.

איזו נחישות! ותודה בשם העם לטלושקלה!

סליסמה

New member
כל הכבוד אני מחקה לסיים עם התערוכה ואז נוכל

לסרוג דובים ביחד

אלין - אין עליך!!! את בטוחה שזו העבודה הראשונ

הראשונה??????? ממש נראה מקצועי כל הכבוד!!

אלין, השקיק חמוד מאוד, עשיתן ווריאציה נחמדה

לסדנא המקורית ובעיקר-כל הכבוד לך על הלמידה והעקשנות, נראה לי שבקצב הזה כל הדיעות הקדומות שלך על עצמך ישתנו לחלוטין. לטל-יפה לך, מתי את פותחת סדנאות להוראת סריגה? נהדרות שתיכן

טלושקלה

New member
../images/Emo51.gifאורית -הבנות ואת אינכן יודעות שאני בעצם

בוגרת סמינר בית הכרם להוראת מלאכת יד . סיימתי את הסמינר בשנת 1975 אני משערת שחלק מהבנות כאן עדיין לא נולדו. בסיום הסמינר הבנתי שלהוראה ממשית אינני מתחברת ולכן לא עסקתי בזה אבל את עבודות היד אף פעם לא נטשתי אלא יצרתי לעצמי למשפחתי ולחברות. סדנאות להוראת סריגה ? וואלה נתת לי רעיון!

מה שנקרא-חדשי ימיך כקדם, אם תחפצי

אוכל לגלות לך את כל רזי הוראת הסריגה בחינוך וולדורף אבל............ תצטרכי לבוא עד אלי מה את אומרת? את רואה, לא אפסה תקווה ויש סיכוי שנפגש

איזה שקיק יפה ונעים. וכל הכבוד על

המוטיבציה ללמוד לסרוג קרושה וכמובן כיפאק גם לטל על ההדרכה הפרטית באמצע הלילה. אולי עכשיו כבר תוכלי לסרוג לי סוודר?

טלושקלה

New member
../images/Emo34.gifכן אלין אני גאה בך את תלמידה החלטית

ודבקה במטרה . שמחה שהצלחתי להגשים ולו חלק פיצפון מהמשאלות שלך . השקיקית יצאה מקסימה ועוד יותר מקסימה בהתחשב בעובדה שזאת עבודה ראשונה - וואלה גרמת לי נחת רוח תודה גם לך.

sefsef1

New member
אלין כל הכבוד על החריצות

השקיק מתוק. לפעמים מקנאה בך שאחרי שיונתן הולך לישון יש לך עוד כוחות . אני פשוט מתעלפת .

aliner

New member
תודה לכולן על הפרגון והעידוד. האמת שכבר הכנתי

גזר קטן ומטריף, אבל בגלל שהיה לי רק חוט לבן, הוא יצא גזר לבקני. היום כבר התארגנתי על צבעים מתאימים ואני מקוה שאוכל להעלות בזמן הקרוב דוגמא נוספת.

למעלה