התלונה הנצחית:

התלונה הנצחית:

אני מצטערת (על זה שאני חוזרת על התלונה הנצחית), אבל זה באמת מפריע לי. אם זה לא היה מפריע לי, לא הייתי נכנסת לפה ופותחת שרשור..מתחננת לשינוי
! מילא שיש פרסומת שמפרידה בין הקוביות האלה של העדכונים, בסדר. מסכימה שזה לגיטימי לחלוטין. אבל בבקשה אל תשימו שם פרסומת עם סאונד, זה מעיק! מוציא לי את כל החשק לדפדף שם, כי אני יודעת שזה יקפיץ אותי/יפריע לי לשמוע מוזיקה:|. חוץ מזה, לוקח לפרסומת הנוכחית (שבאמת לא שמתי לב מי המפרסם.. כנראה שלהיות קולני יותר לא תמיד תופס) זמן להשתתק מהרגע שהעכבר עוזב אותה. לטעמי זה לא הוגן.

אני לא מהמתלוננים הסדרתיים,אבל גם לי מפריע.

לפעמים אני גולשת בשעות הלילה המאוחרות ו"פ-ת-א-ו-ם" טאדאם !!!! שוד ושבר, כולם מתעוררים בבהלה, כי אני, הבלונדינית , שכחתי להנמיך את הרמקולים של הלפטופ... באמת מפריע. אני מבינה ואפילו מצדיקה שתפוז היא חברה עסקית-רווחית, אבל... טיפטיפונת התחשבות. מי שרוצה, שילחץ על הפרסומת ומצידי אפילו יוריד לאייפוד שלו את שלל הפרסומות הווקאליות, ממש שכיות חמדה... וזהו.

טל לוין

New member
סליחה על העיכוב בתגובה

הנושא בטיפול מחלקת המכירות, ובתור אחת שאוזניה מוחרשות כל אימת שהעכבר 'סוטה' לכיוון הפרסומת, אני בהחלט שותפה לתחושות העצבנות.

מקווה שבאמת יגיע שינוי,

כי לדעתי באופן טבעי הפוסטים החדשים שמגיעים מתחת לפרסומת הקולנית נכנסים לאיזשהו "איזור דמדומים", וחבל..

למעלה