התלוננתם, אז הנה D:

גוטשה

New member
התלוננתם, אז הנה D:

יותר מדי שאלונים שחוזרים על עצמם יש כאן. נו הנה, קחו! שיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר: מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: שממלא אותך באושר צרוף: שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך: שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך: שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: תעשו חיים :)))

פרקשון

New member
כמה זמן לא עניתי על שאלון (יום)

מזכיר לך בן זוג לשעבר: נומה נומה מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר: מספיק בנאדם מזכיר לך את הילדות: פיל פילון גורם לך לבכות: .... גורם לך לצחוק: הרבה שירים של אינפקציה גורם לך לרצות לרקוד: עושה ביד מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: קשה לי לחשוב שהיית רוצה לכתוב אותו:רקויאם לבלונדינית של מוניקה סקס שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: מי אוהב אותך יותר ממני שממלא אותך באושר צרוף: חראשואו-טיול שנתי שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך: כבר אמרתי בשאלון אחר! עושה ביד שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך: משהו שמח שמסכם את שנות הנעורים שלך: ככה מפנקים ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כל מיני של אביב גפן שאתה אוהב להתעורר לצליליו: היר קאמס דה סאן שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך: ביטלס שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך: ביטלס.. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: הרבה ביטלס שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: מכה אפורה שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: אין מקום אחר כי הסולן רוקד מצחחיק שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:
שגורם לך לחשוב על סקס: סקס של דר' קספר שגורם לך לחשוב על להיות לבד: את דומה לכלב שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח...

invAsion

New member
חח. ../images/Emo103.gif

בהופעה הבאה של שייגעצ שתהיה במקום סביר :-\ או אם יהיה מפגש

invAsion

New member
"רציתי להפחיד אותך" ../images/Emo103.gif

"אני לא מפחד מחיבוקים..." "אה, אני כן". זוכר?
אז אל תאיים

פרקשון

New member
אחחח כל כך אבל כל כך!

אפשר לשמוע אותו שבועות ברצף וככה מפנקים...סיפור חיי סתם נראה לך אני סתם מגזים חוץ מהדוברמן הכל נכון

Hezi The One

New member
אמ@@

מזכיר לך בן זוג לשעבר:אהבנו-אביב גפן מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר:איפה ג'וש-אנהXDDDD ולא ידידה לשעבר,ידידה מאוד מאוד טובה מההווה. מזכיר לך את הילדות:צלילי המוזיקה-כל השירים גורם לך לבכות:לחבק אותך-סינרגיה. פשוט שיר מדהים. גורם לך לצחוק:הביצוע של ציקי לאבין ל"אדוני" של עברי\רוני
גורם לך לרצות לרקוד:על הרצפה-מוניקה סקס מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:אמ,לא רוצה ממש. אז שרציתי בעבר. ליפול-היהודים שהיית רוצה לכתוב אותו:באם להיות בך מאוהב-אביב גפן שהיית רוצה שיכתבו בשבילך:Nights In White Satin-Moody Blues שממלא אותך באושר צרוף:אם כבר-היהודים. הוא מדהים3@%#@%#@ כ"כ כ"כ שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך:Nights In White Satin-Moody Blues שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך:לעוף-היהודים שמסכם את שנות הנעורים שלך:Can't Wait To Be King-Lion King ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא ממש שנאתי,אבל לא מתתי עליו. שייגעצ-רוצה ללכת שאתה אוהב להתעורר לצליליו:חום יולי אוגוסט-ביצוע סינרגיה שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך:Nights In White Satin-Moody Blues שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך:עברי לידר-הכל. מי לא אוהב אותו? שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:שייגעצ-הלהקה בכלל. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:לבכות לך-אביב גפן שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו:כל השירים של רוני כשהיא בבגד יםXDDDDD שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:Nights In White Satin-Moody שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:Take Me Away-Freaky Friday שגורם לך לחשוב על סקס:עוד ארון אחד-היהודים. באמת אל תשאלו אותי למה שגורם לך לחשוב על להיות לבד:מקום אחר-היהודים שגורם לך לחשוב על הירח:אור הירח-אביב גפן. זו שאלה שכ"כ מכוונת לשיר הזה@#$%#$

ניצלושון!!../images/Emo80.gif

חזרתי!! אחרי שנים ללא אינטרנט...
כפיר=[ אני כל כך מצטערת=[ אבל אני במת לא יכלתי...
האם אי פעם תסלח לי???

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: Savage Garden - Truly Madly Deeply מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר: שוקי של אינפקציה מזכיר לך את הילדות: כל שיר של סרט מצוייר [המומינים בעיקר] גורם לך לבכות: ואולי - עברי לידר גורם לך לצחוק: כל שיר של אינפקציה גורם לך לרצות לרקוד: לאדעת.. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: - שהיית רוצה לכתוב אותו: ? שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: ? שממלא אותך באושר צרוף: - שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך: כשאני אתחתן אני אדע שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך: כשאני אמות אני אדע שמסכם את שנות הנעורים שלך: המומינים
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כל שיר שהוא מטאל שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שייגעצ שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך:
שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך:
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שוקי, last resort של פאפא שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: יש נוווו שכחתי שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: אבריבאדיז פול של אוונסנס שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: - שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: נו ההוא של ארמגדון, וזה של טיטאניק שגורם לך לחשוב על סקס: משינה - אין מקום אחר שגורם לך לחשוב על להיות לבד: טוב לבד של אפרת גוש שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח - אביב

למעלה