התלמדות בתחנת דלק וימי מועדפת

התלמדות בתחנת דלק וימי מועדפת

הימים שבהם אני עושה משמרות התלמדות (שקצרות יותר מהמשמרות המלאות), נחשבים לי בספירה של ימים למועדפת או שרק ימי עבודה מלאים ברגע שאני יסיים את ההתלמדות?

DoubleD

New member
חד משמעית כן.

ועלייך ליידע את המעסיק שלך על זה ! תודיעי לו שיוסיף את הימים והשעות לתלוש המשכורת המסודר. התלמדות היא חלק מהעבודה !!!

ברור שאני מקבל כסף על השעות האלה

על זה אין לי שום וויכוח עם המעסיק. על שעות התלמדות בלילה אני גם יקבל תוספת מעל השכר מינימום על השעות האלה. השאלה היא לא אם ההתלמדות היא בשכר, השאלה היא האם בשביל ביטוח לאומי זה נחשב כימי עבודה למענק מועדפת (רשום איפשהו שצריך 150 ימי עבודה מלאים או משהו כזה לא? משמרת התלמדות אצלינו קצרה יותר ממשמרת מלאה)

ועוד שאלה אם כבר העליתי את הנושא

אחרי שאני צובר 150 ימים (או יותר אם ייצא) בעבודה מועדפת בחצי שנה או יותר, אני מגיש את התביעה למענק רק אחרי שאני מתפטר או שאין מניעה להגיש אותה אם אני באותו הזמן ממשיך לעבוד באותו מקום? כי אלה אם כן אני יפשל בגדול ויפטרו אותי, או שהעבודה שם תחרפן אותי לגמרי, אני חושב שאני יישאר לעבוד שם עד הטיול לחו"ל, שיוצא איזה חודשיים אחרי שאני אמור לסיים את המועדפת וההתחייבות שלי בחוזה למקום עבודה.

DoubleD

New member
תשובות

1. אם אתה מקבל כסף זה אומר שזה במשכורת, אם זה במשכורת זה נחשב ליום בו עבדת.. ואם עבדת באותו יום זה חלק ממכסת הימים של המועדפת. זה כאילו שיום אחד ישחררו אותך שעה לפני כי בא לו לסגור מוקדם - זה לא קשור לביטוח הלאומי. כל עוד זו משרה מלאה * כל יום בו אתה עובד נחשב ליום עבודה * מה שהסברתי שזה שחשוב שימיי ההתלמדות יהיו בתלוש משכורת על מנת לחשב אותם בסוף ! 2. אף אחד לא מכריח אותך להתפטר. סך הכל להגיש את התביעה לביטוח הלאומי בתום השלמת התקופה של המועדפת. לא כזה מסובך. בהצלחה.

למעלה