התמדה, התמדה, התמדה

יול6

New member
התמדה, התמדה, התמדה ../images/Emo70.gif

התחלתי לפני שבועיים לעבוד על עצמי עם אופני כושר בני 12 וזוג משקולות. לא עליתי על המשקל, וגיליתי שאפשר להזיע בכמויות אדירות
! אבל אני מרגישה שינוי כללי ולטובה. אני פחות עייפה, אני פחות מצוברחת, אני מרגישה טוב עם עצמי שאני עושה משהו והמכנסיים מתחילים להראות סימנים של הזדקקות לחגורה. כל מה שאני צריכה זה להתמיד. לזכור שאני נהנית ולזכור להשקיע. כח הרצון שלי עובד על עצמו שעות נוספות, הפסקתי לנשנש ואני אומרת לא
לפיצות ואוכל כבד.

charry

New member
כל הכבוד!!!

התמדה- זו אחת המילים היותר חזקות בדיאטה- אמנם אני לא מדברת כ"כ מניסיון כי רק התחלתי אתמול את הדיאטה, אבל אני יודעת שהתמדה זה אחד הדברים החשובים, וזה שוויתרת על הנשנושים והפיצות וכל השטויות האלה- זה אומר שאת באמת רוצה את זה ויש לך כוח רצון חזק מאוד! אז שוב, כל הכבוד ושיהיה לך המון
charry

אביטל +

New member
יולי ../images/Emo24.gif

התמדה זה שם המשחק לא צריך להתנזר לגמרי מנשנושים ושאר מטעמים צריך להוריד את הכמויות שלהם השינוי שאת מתארת יגרום לך להתמכרות, לא תרצי להפסיק
בקשר לחגורה - הייתי בשלב הזה וגיליתי שחגורה זה דבר נורא לא פרקטי. צריך להתעסק איתה כל פעם שהולכים לשירותים. די מעצבן. היית צריכה לראות איך בן זוגי התגלגל מצחוק כשהתלוננתי על העניין.

יול, כל הכבוד!!!../images/Emo140.gif

דבקה בכל לב בגישה חיובית ואופטימית (והספורט עוזר ותורם בזה אחלה, יודעת מאוד כמה
). בתחילת הדרך כוח הרצון הוא הטריגר הכי חשוב והעיקרי. אבל ככל שנכנסים פנימה לענין כבר שאר הגורמים תורמים עוד מוסיפים חיזוקים. מאושרים שכבר נמצאים בתהליך והענינים עובדים, המכנסיים שמתחילים להתרופף (איזה רגע כיף כיף כיףףף), ההרגשה משתפרת, כמו שכתבת. המצב רוח...בקיצור, רוח חזקה במפרשים. הנה תראי מה שסיפרת, מתגבר כוח העמידה לומר לא! לנישנושים. בקיצור, דברים נפלאים קורים. יול, קודם כל, כל הכבוד לך!!! זו את שקמת ואספת את עצמך - ובשתי ידייך מביאה לעצמך לכן את המתנה הזאת. שרק ימשיך לך ככה טוב, מגיע לך על כל ההשקעה שלך
דליה.

חן123

New member
כל הכבוד, את בדיוק בדרך

הנכונה, ממש לפי הספר! תמשיכי ככה!!!!!!!

יול6

New member
תודה לכולם ../images/Emo9.gif

מי ייתן והאופטימיות תשרור בלב כולנו!

למעלה