התמודדות או אומץ

take me gideon

New member
התמודדות או אומץ

כבר שנים, עוד מילדות, שיש בי וודאות וידיעה עמוקה שאני רוצה להיות אבא. לחוות אבהות, להביט על מישהו ולדעת שאני זה שנתתי לו את החיים, ליצור עוד קטנים שכמותי, אבל הפחד מפעם בי. החששות גדולים מהתקווה. ואני לא יודע כיצד להכיל את זה. איך להתמודד. אני כבר בשנות השלושים לחיי ומתקשה לדמיין את עצמי אבא. אני יכול לראות את עצמי בזוגיות, אוהב, מתחתן. אבל מה יהיה ברגע שבת זוגי תרצה ילד? אני "עובד" על עצמי בכל הנוגע לזה כבר לא מעט זמן ובכל זאת מתקשה לדמיין מצב כזה. האם יש פה ויתור עמוק על לקיחת אחריות, שאני אפילו לא מודע לו?

קיי ריס

New member
אהלן טייק

הרצון שלך הוא יפה ומאוד טבעי "הפחד יותר חזק מהאהבה" אבל פחד יוצר חירות אני אישית חושב שאתה רואה את זה כצעד מאוד אחראי וזה מה שמכניס בך את המחסום. אוליי אתה בכלל רוצה להיות פשוט מנהיג מחנך לתת למישהו את התורה שלך להיות מורה ואבא וילד יכול לתת לך זאת. לדמיין ולראות תמונה ברורה זו בעיה זה להסתכל לאופק ולחפש סלע קטן...... כשיגיע הרגע אתה תתמודד ותצליח מי שלא מצליח זה מי שלא מתמודד אך אתה נראה אדם שפשוט כל כך רוצה זאת....וזה תקדים מצויין להצלחה מאחל לך שתראה יורש בקרוב...תצליח. נ.ב ההתמודדות היא האומץ.

שלום גדעון

אתה יודע שאתה רוצה להיות אבא- ידיעה עמוקה וודאית עוד מילדות, כדבריך. כדי להתחקות אחר מקור/ות הפחד שלך מלהפוך לאב, ובכך לממש את כמיהתך הנושנה, כדאי לתת את הדעת על כמה נקודות, שהייתי בוחנת אותם אתך בדרך של אסוציאציה חופשית: - מהי המשמעות של 'ילד' בשבילך? - כשאתה חושב על עצמך כאבא, אילו מחשבות עולות בראשך? אילו רגשות צצים ועולים? אגב, איך חווית את הילדות שלך? תתכן אפשרות שמשם נובעים החששות... ניתן לסייע לך להבין את עצמך גם באמצעות דמיון מודרך. אינני סבורה כי תחושותיך מבטאות ויתור על לקיחת אחריות, אך בהחלט יתכן שבשורש הפחדים הללו שלך ישנם דברים שאינך מודע להם... בהצלחה רבה
גילת

שיבא2

New member
אתה נמצא בבעיה גדולה עם עצמך

אין לי כל כך מה לייעץ לך יכולה לספר לך שבעלי בכלל לא התלהב מהרצון שלי לההפך לאם אפילו די הכרחתי אותו לעשות לי ילד!!!!! אבל כשהילדה הגיחה לעולם הוא התמסר הוא משוגע עליה והיא מטריפה אותו מעולם לא ראיתי את בעלי כל כך מסור, כמו שהוא מסור אליה תנסה גם מה יכול להיות... מאחלת לך אישה כמוני ביצועיסטית מחליטה ועושה ואז לא יהיה כל כך הרבה מקום ללבטים שלך מה דעתך?

למעלה