התמודדות אחת-הצלחתי

התמודדות אחת-הצלחתי

לאחר תקופה של 3 חודשים... של חוסר יכולת לבוא לחברה שלי שהיום באמת נחשבת ללשעבר... ולומר לה שאינני מעונייך להמשיך בקשר החברי איתה.... היה לי מאוד קשה לומר לה את זה כי פחדתי שהיא תיפגע ותהיה עצובה[ וככה זה המשיך שלושה חודשים לפחות החוסר ודאות הזו כי אני בן אדם שמאוד פוחד להעציב מישהו/אחר שלא עשה לי רע... עד שהרגשתי שאני הולך להתפוצץ ואיין לי יותר מה להפסיד הייתי משדר לכולם כוח וחוזקה אבל לא יכלתי לבוא לבחורה מאוד עדינה ולומר לה אייך אני באמת מרגיש.. אבל רציתי כבר אהבה חדשה ואולי מתחיל עכשיו קשר חדש ולא יכלתי להתחיל אותו בלי לסיים את הקודם באופן מלא וסגור!!! עד לפני יומיים ניסיתי לתת לקשר לדעוך בכך שנעלמתי... אבל זה לא הלך הבחורה הייתה בטוחה שנשיאר ביחד ואני רק עובר משברים ורוצה להיות לבד אז עשיתי את זה...אמרתי לה את האמת שאלתי אותה אייך היא מרגישה היא נעצבה קצת... ואחרי זה ביקשתי שמישהו ילך לראות עם היא בסדר אחרי שעזבתי אני מרגיש יותר טוב שזה מאחוריי אני נושם לרווחה עכשיו השד היה מאוד גדול לפני זה פחדתי ש... ופחדתי ש... הכל בסדר... .......... אני שמח שהצלחתי להתגבר על הפחד הזה...

התמודדות2- הופעה של אביב גפן

(רוצים לקרוא על התמודדות 1 כנסו למטה בקישור לבלוג שלי אתם מוזמנים... כבר הרבה זמן רציתי ללכת לאיזה הופעה טובה.... אבל הפחד מנע ממני ושיתק אותי בתחום פחדתי שבאותו היום של ההופעה...אני אהיה בדאון (דיכאון) ואז לא יהיה לי חשק ללכת ...ואם אני אגיע בדאון אז אני לא אוכל להנות מההופעה כמו כולם.. וגם כל הזמן היו לי מחשבות שזה לא בשבילי אני לא COOL מספיק.... ולא מגיע לי כי אני נפולת של בן אדם וגם אסור לי לבזבז הרבה כסף...כי אני בקושי מרוויח בעבודה השיקומית שלי (ואני תמיד בא במונית-כי אני לא מתמצא באמצעי תחבורה בימי שישי) אבל הפעם לעצמי אני לא מוותר אני אתמודד אני אגיע אני אהנה אני אצרח עד לשמיים ולעזלזל עם הכסף...חיים פעם אחת צריך לצאת להנות מדברים שאתה אוהב... אני לא אתן לשלום גורם שבעולם להפריע לי לפחות לא בהופעה הקרובה הזו

אוי ישראל אתה כזה מקסים

כל הכבוד על היושר שלך עם הבחורה. עכשיו הדלתות פתוחות לשניכם להמשיך הלאה. תהנה בהופעה. לא אוהבת את אביב גפן, מעדיפה את מיקה קרני, אבל הופעה זה אנרגיות טובות.

שמשית יקרה..

שלום יקרה.. מי יתן ולעולם אור השמש יזרח עלייך נעון עכשיו אני מרגיש הקלה מרובה בגלל האומץ שהיה לי... סוף סוף לגשת... ואני מאחל לך ים של הופעות של מיקה ויש לי את הדיסק שלה מיגדלור מקורי דיסק מצויין חלק מהשירים מאוד אופטימים.!

../images/Emo45.gif

תזכור את מה שעברת הפעם: השד היה גדול מאד לפני זה...ואז הכל נהיה בסדר. הפחד לפני המעשה הוא באמת כ"כ גדול, ואם מקשיבים לפחד הזה - אף פעם לא מצליחים להתקדם צעד קדימה. כשעושים את הצעד הזה, מגלים, בדיוק כמו שגילית, כמה השד לא נורא כ"כ. לא שגיליתי כאן את אמריקה, אבל מזכירה לעצמי, תוך כדי כתיבה, כמה שווה וחשוב לעבור את מחסום הפחד.

הפחד...

הפחד הוא דבר משתק שזה שולט בי אני שיו מה יהיה רואה אני רק אסונות מתקרבים אבל הבנתי שלא מכל דבר צריך לעשות קטסטרופה מתקרבת חג שמח ממני ישראל

למעלה