התמודדות ברק שנית -טפשות מוחלטת

amor

New member
התמודדות ברק שנית -טפשות מוחלטת

אם לא תתקיימנה בחירות לכנסת , התמודדות ברק שנית היא טפשות מוחלטת ןחסרת כל הגיון. הרי כל המהלך לבחירות חדשות הוא רק בגלל מחדלי ברק וחוסר כשרונו ויכולתו לפעול בתחום הבטחוני -מדיני -חברתי- כלכלי מה יתן אם יבחר שנית ? מה התועלת בבחירות ? הצעד שלו הוא אך ורך על מנת למנוע מביבי להתמודד כי הוא חושש ממנו .

אלוני.

New member
לא אם

אלא כשייבחר שנית, אף אחד לא יוכל לטעון שאין לו מנדט. אני מבין מדבריך שאתה לא רוצה שהוא יקבל שוב מנדט? מה זאת אומרת אם ייבחר שנית? אם ייבחר שנית הרי שהעם איתו, או לפחות רוב העם, פיספסתי משהו ?

amor

New member
כן .פספסת את השאלה שנשאלה

והיא לא בלתי אפשרית . גם במפלגתו יש בקורת רצחנית עליו מכל עבר. בורג , ביילין , רענן כהן , רמון , פרס , ועוד. לכן לדעתי גם ברק רוצה ( בהשפעת נאוה ) לפרוש מהגועל נפש הזה ולעשות קצת כסף מחוץ לפוליטיקה.

אלוני.

New member
לא

ראיתי אותו בדיוק כמוך, הוא אמר בדיוק מה שהוא רוצה, ואת מה שהוא רוצה הוא מעמיד לבחירתך ולבחירתי, זה הכל. כל השאר פרשנות של אינטרסנטים.

אלוני.

New member
אמור לי

מה קרה ? מ פ ח ד ??? אתם טוענים שאין לו מנדט, הוא היחיד שקיבל מנדט, הוא הולך לעם לבקש את המנדט שנית, ולדעתי עד הבחירות תהיינה התפתחויות מיוחדות. לא מתאים לך ? תצביע נגדו, מתאים לי ? אצביע בעדו. העם יחליט ולא הדמגוגים כדוגמת נווה וחבריו.

amor

New member
התמודדות פתוחה - ברוכה . תרגיל

מסריח למנוע מביבי להתמודד- לא ראוי ולא הגון.

אלוני.

New member
ברק

איפשר לנתניהו להתמודד,עכשיו זה בידי הכנסת. אני בספק אם נתניהו יחזור לזירה הפוליטית . איש חכם, אמרתי כבר.

amor

New member
נתניהו

יחזור גם יחזור כי הוא איש חכם . נחכה לישיבת מפלגת העבודה ותוצאות ההצבעה שם ונראה אם תתקבל החלטה לפתוח את הבחירות ולשנות את החוק. שמת לב לעליה שלך?

אלוני.

New member
נתניהו

אכן איש חכם ולכן הוא ימתין עד הרגע האחרון. לגבי העליה בדרוג הכותבים, איכות ולא כמות (-:

amor

New member
נתניהו .נכון איש חכם ומבריק .

לגבי הדרוג ,רק שסיזיפוס לא יפריע.

למעלה