התמודדות והחיים

MemphisRaines

New member
התמודדות והחיים

החיים שלנו הם רצף של התמודדויות חלקן גדולות חלקן קטנות כל החלטה היא התמודדות לכל החלטה יש משעות שיש לקחת מחד ותוצאות מצופות מאידך אפילו ללקום בבוקר יש המון משמעויות למעשה תמיד ניתן לברוח מהתמודדות אבל יכול להיות שהבריחה גם היא התמודדות גם היא דרך מסוימת ומה דעתכם בנושא ? שרון

ס ו ז נ ה

New member
שביל הבריחה ../images/Emo60.gif

לא יצא לי להיות כאן בסופ"ש, ולפני שאקרא את כל התכתובות שהיו, התחלתי דווקא בזו האחרונה. וכנראה שלא במקרה. כמה כוח נתת לי, שרון, בדברים שכתבת. אני מרגישה חסרת אנרגיות כבר הרבה זמן, לפעמים מכריחה את עצמי לעשות דברים, כמו למשל שישי האחרון, בו בילינו עם חברים והילדים מאחהצ עד הלילה בחוף דור. אבל בדרכ מעדיפה לישון או לבלות מול המחשב. קיבלתי ספר מתנה, ספר שכבר יש לי, והלכתי היום לסטימצקי להחליף. הייתי המון זמן בחנות. לא התחשק לי ספרות יפה, ולא רוחניות, ולא בישול ולא כלום. בסוף לקחתי ספר טיולים. אבל התחושה הזאת של "לא בא לי ללכת לשום מקום, ולא בא לי גם להשאר", מוכרת לי ואני מפנה לה מקום של כבוד בתוכי. היא לגיטימית בעיני כמו כל תחושה אחרת. אני מציבה לעצמי משימה יומית אחת, ועומדת בה בדרכ. אני במצברוח כללי טוב, וזה הסימן שלי שהכל בסדר. יחזרו הימים הדחוסים, העמוסים, מי יודע אם תהיה לי עוד פעם בחיים את הפריבילגיה הזאת של לישון כמה שבא לי ולמרוח את הזמן בלי חשבון. להנות מדברים פשוטים כמו משחקי קופסה עם הילדים או תכתובת ממושכת באינטרנט. ביום רביעי אני הולכת לפגישת הכרות עם איזו קבוצת יוגה שמעניינת אותי, אולי אשנה שם גישה. אספר לכם בהמשך.

bali

New member
מנהל
לדעתי יש מקרים שבהם הבריחה היא

צורת התמודדות לגיטימית, כל עוד לא בורחים מהטיםול בבעיה אלא רק מהמחשבה עליה. אני כבר שנים קצת בורחת מהנושא של המחלה שלי, אבל ברגע שיש סימפטומים שדורשים טיפול, אני מייד נותנת לגוף את תשומת הלב שמגיעה לו. זה מסובך אבל אולי נשמע קצת הגיוני...

bali

New member
מנהל
שרונייי ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif התגעגעתי..

אני בסדר פחות או יותר... לבד אבל אהיה בסדר. ומה שלומך?

למעלה