התמודדות והמשך החיים
היי
אז הבמשך לפוסט הקודם שלי.
כולכן הסכמתן איתי כמה נוראי וכמה קשה.
ועכשיו אני מבקשת מכן עזרה בכל מה שקשור להתמודדות ולהמשך.
אנחנו כבר החלטנו להמשיך ולנסות שוב להיכנס להריון.
אני נמצאת בבליל של מחשבות ופחדים.
אני אנסה להעביר את כל מה שעובר לי בראש ולסיחה על הכתיבה הטכנית, זה יותר עוזר לי להסביר את עצמי-
1. הכעס- כרגע הכי מפריע לי שאני נורא כועסת ומרגישה שזה חוסם אותי מלהמשיך ולזמן אנרגיות טובות יותר לחיים שלי. ולכן כרגע אני בוחרת שלא לעשות מהלכים משפטיים או לנסות לנער את המערכת. מה אתן עושות כדי לשחרר כעסים מבלי להפוך את זה לשגרה החדשה?
2. הפחד- גם אם אכנס עכשיו להריון, אני יודעת שלא כל הריון מסתיים בידיים מלאות ועד שהתינוק נולד, מדובר ב-40 שבועות ארוכים מאוד. איך עוברים הריון מבלי לאבד את השפיות ומבלי להיות בחרדות?
3. האשמה- אם אכנס להריון, אני נותנת צ'אנס לעובר. אותו צ'אנס שלא נתתי לעובר שלי. איך מפחיתים את האשמה? אני מרגישה
4. מחשבות שווא- רצות לי מחשבות של "אם רק היינו עושים כך או אחרת הכל היה יכול להיות שונה. אבל המציאות האלטרנטיבית הזו לא מיטיבה עמי. וגם לא ניתן להחזיר את הגלגל לאחור. אז איך מפסיקים עם המחשבות האלו?
ברמה הרציונלית אני יודעת שהריון חדש הוא לא במקום, וששום דבר לא יחליף אותו. אני יודעת שאני לא אשמה בסיטואציה.
ברמה הרגשית אני עדיין תקועה. ואני כבר הולכת לפסיכולוגית.
אבל אני בטוחה שיש גם דברים שאני יכולה לעשות עם עצמי שיעזרו לי להתקדם.
אתמול סופסוף הצלחתי לבכות, שמבחינתי זה הישג, כי עד עכשיו הייתי חסומה.
אבל כל מה שאתן יכולות לייעץ לי, יתקבל בברכה
היי
אז הבמשך לפוסט הקודם שלי.
כולכן הסכמתן איתי כמה נוראי וכמה קשה.
ועכשיו אני מבקשת מכן עזרה בכל מה שקשור להתמודדות ולהמשך.
אנחנו כבר החלטנו להמשיך ולנסות שוב להיכנס להריון.
אני נמצאת בבליל של מחשבות ופחדים.
אני אנסה להעביר את כל מה שעובר לי בראש ולסיחה על הכתיבה הטכנית, זה יותר עוזר לי להסביר את עצמי-
1. הכעס- כרגע הכי מפריע לי שאני נורא כועסת ומרגישה שזה חוסם אותי מלהמשיך ולזמן אנרגיות טובות יותר לחיים שלי. ולכן כרגע אני בוחרת שלא לעשות מהלכים משפטיים או לנסות לנער את המערכת. מה אתן עושות כדי לשחרר כעסים מבלי להפוך את זה לשגרה החדשה?
2. הפחד- גם אם אכנס עכשיו להריון, אני יודעת שלא כל הריון מסתיים בידיים מלאות ועד שהתינוק נולד, מדובר ב-40 שבועות ארוכים מאוד. איך עוברים הריון מבלי לאבד את השפיות ומבלי להיות בחרדות?
3. האשמה- אם אכנס להריון, אני נותנת צ'אנס לעובר. אותו צ'אנס שלא נתתי לעובר שלי. איך מפחיתים את האשמה? אני מרגישה
4. מחשבות שווא- רצות לי מחשבות של "אם רק היינו עושים כך או אחרת הכל היה יכול להיות שונה. אבל המציאות האלטרנטיבית הזו לא מיטיבה עמי. וגם לא ניתן להחזיר את הגלגל לאחור. אז איך מפסיקים עם המחשבות האלו?
ברמה הרציונלית אני יודעת שהריון חדש הוא לא במקום, וששום דבר לא יחליף אותו. אני יודעת שאני לא אשמה בסיטואציה.
ברמה הרגשית אני עדיין תקועה. ואני כבר הולכת לפסיכולוגית.
אבל אני בטוחה שיש גם דברים שאני יכולה לעשות עם עצמי שיעזרו לי להתקדם.
אתמול סופסוף הצלחתי לבכות, שמבחינתי זה הישג, כי עד עכשיו הייתי חסומה.
אבל כל מה שאתן יכולות לייעץ לי, יתקבל בברכה