התמודדות והנצחה ב-
אנשים

התמודדות והנצחה ב-../images/Emo43.gif אנשים

טלי רוזנבאום, מומחית לשיקום רצפת האגן, טיפול בכאבי עריה וכאבים בעת קיום יחסי מין תתארח במהלך השבוע בפורום טיפול מיני ומיניות. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=385&msgid=97472029
תחרויות סיפורי התמודדות יש לכם סיפור מעניין/מרתק/עצוב/משמח על התמודדות שחוויתם והשפיעה עליכם
בואו לספר לנו עליה בפורום ואולי תזכו בפרס שווה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1233&msgid=97387444
מנציחים בשירים את מוטק'ה" – לזכרו של אל"מ מרדכי ("מוטק'ה") נדיבי ז"ל בואו להאזין ולהוריד בחינם שירים מתוך הפרוייקט של גלי צה"ל: "עוד מעט נהפוך לשיר", בו זמרים ידועים מלחינים ומבצעים שירים שנכתבו על ידי חיילים שנפלו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=105&msgid=97331533

Let it Bleed

New member
פאק!../images/Emo217.gif

אפילו הקומונה של FFTL יותר חיה מפה.. תתעוררו!! ומיטל תעשי את מה שרצית לעשות לפחות יהיה פה משהו

whatascene

New member
נו באמת!

את כאילו לא רואה שהאיפור שלהם כולו לבן וזה וממממממממממש גותי???!!? וגם הבגדים המאגניבים האלה? שיואולגה, את כאילו, כל כך אכזבת אותי עכשיו.

זה לא היה מגניב בכלל.../images/Emo205.gif

ת'אמת. עצבנת אותי. מה? אתן לא אוהבות תמוזיקה הזאת? תהלקה הזאת? -אוקיי. סבבה. אבל אני באמת לא מבינה את המטרה לרדת עליה? אני משקיעה המון בקומונה הזאת, ואתן סתם אומרות דברים רעים. אז בבקשה די

whatascene

New member
נו שויין

בחיים שלי לא שמעתי אותם, אבל מה שאמרתי עליהם זה בדיוק הסיפור שהיה עם MCR כשהם התפרסמו. קראו להם פאנק גותי, וכאמור, הדבר הגותי היחיד בהם היה... חח ואת יודעת כמה תגובות כבר קיבלתי על היוזד? בסדר, סבבה שאת אוהבת אותם, לא נכנסתי כאן לשום ירידות בנוגע למוזיקה כי כמו שאמרתי בחיים לא שמעתי אותם. מה לעשות שברוב המקרים אין שום קשר בין תיאור המוזיקה למה שהיא באמת.

אני מסכימה../images/Emo205.gif

עם זה שברוב הפעמים אין קשר בין תיאור המוזיקה לבין מה שהיא באמת. אני כתבתי את זה רק בגלל שזה איך שהם בחרו להגדיר את עצמם. וכן, יכול להיות שהם לא גותים. אבל זה לא מפריע לי בכלל כי אני שומעת אותם בגלל שאני אוהבת את המוזיקה שהם יוצרים, ולא בגלל שומדבר אחר. בכל מקרה, מה אמרו על דה יוזד?

whatascene

New member
מה לא

הם אימו הם פוזרים הם בלה בלה בלה אני לא זוכרת, אף פעם לא שמתי על זה. כן, אני לא באמת חושבת שהם פאנק כרגע (אולי אי שם בדיסק הראשון) אבל בתכלס כל עוד זאת להקה שאני אוהבת ממש לא מזיז לי מה אומרים עליהם, זה הכל.

O L g i T

New member
אבל שני,

הם באמת אימו!!! אולי אם תצאי מהסרט שאימו זה משהו רע אז גם תצאי מהסרט שיורדים עליהם. ובדיסק הראשון הם לא פאנק! וגם לא בשני וגם לא בשלישי [לא ששמעתי אותו חחח] אני מקווה שכשאני אומרת את זה זה לא יראה לך כמו ירידה עליהם

O L g i T

New member
טעות בידייך

איפה ראית שאני לא אוהבת אותם? תתפלאי הם סבבה רצח ואני שומעת אותם. ואיפה ירדתי עליהם? שאמרתי שהם לא גותים? פשוט מעצבן אותי שקובעים ללהקה סיגנון לפי המראה שלהם

Let it Bleed

New member
תכלס...../images/Emo217.gif

אני גם לא רואה בהם משהו גותי חוץ מהמראה שלהם. אבל זה מה שכתוב להם בספייס, ואם הם מכנים את עצמם גות', מי אנחנו שנתווכח איתם?

whatascene

New member
אני למשל אתווכח, כי אני שומעת מוזיקה גותית

ולא, נייטוויש לא נחשבים.. האמת שגם המראה שלהם לא גותי, אנשים סתם תוקעים שמות בלי קשר על כל דבר

bloody marey

New member
חדשה =]

היי.. מור עודמעט 16 מכירה את דה יוזד כבר כמה זמן ורק עכשיו החלטתי להצטרף

למעלה