התמודדות וקושי

התמודדות וקושי

אני גרושה מזה 4 שנים, מגדלת ילד חריג מקסים להפליא ,ועוד ילד בן 4 .האבא עזב את הבית כשהקטן היה בן 3 שבועות על רקע של בגידה מצידו. אין לי משפחה לא אחים ולא אחיות,רק אמא . וההתמודדות שלי היתה גדולה מהחיים. הייתי חזקה ואמיצה, שיניתי את מראי הפנימי והחיצוני, יצרתי שינויים בבית ,בחיים, גדלתי וצמחתי, כמו שאומרים בדרך היו בעיות בריאות ,שגם איתם התמודדתי, עד שקיבלתי סוכר, כתוצאה מדרך לא קלה שעברתי, היום אני מזריקה אינסולין וברור לי שזה נוצר אצלי על רקע רגשי נפשי, כי הגוף נותן את אותותיו, גם אם הוא משדר שהכל בשליטה ,היום אני עומדת לעבור ניתוח של בלוטת התריס, אז תתארו לעצמכם להתמודד עם הכל לבד ובכל הבאלגן הזה ,זוגיות עדין לא מצאתי שזה אגב חסר לי מאוד.

אופירA

New member
מנהל
התמודדות עצומה

שנותנת את אותותיה - גם בצמיחה ובכוחות וגם במחיר ובאובדן כוחות... לא חשוב, אני חושבת שהמחיר כדאי. והוא מלמד שמאד חשוב לעבור את זה עם שותף, לא הכל לבד. כלומר - בן זוג כמטרה עליונה. (טוב שזה חסר...)

opalit

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מקווה שהניתוח עבר מהר ואת עכשיו נינוחה. באמת גדולה מהחיים

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif + ../images/Emo91.gif

איך את מרגישה? הניתוח עבר? נשמע שהתמודדת עם הרבה דברים ורק צמחת והתפתחת מהם וזה נפלא ומחזק לקרוא.

liza26

New member
כל הכבוד../images/Emo47.gif וברוכה הבאה.

נשמע שבאמת עמדת בהתמודדויות קשות ביותר וצלחת אותן רציתי לשאול-מה גרם לך כל הזמן לנוע קדימה, לא להתיאש וכן לבחור בהתמודדות ולא בהרמת ידיים?

האמונה בעצמי

אני באופי פושרית לא דורכת במקום ולא מרימה ידים לוחמת זה מה שנתן לי להתקדם קדימה ולעבור את המכשולים

למעלה